- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.996
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.461
İnşallahh sağlıkla tutunsunlar canımm hoşgeldinBeni de eklermisiniz6 eylül transfer 2 tane 5. Gün embriyosu 16 eylül test tarihi Rabbimin izniyle inşallah pozitif oluruz keselerini görüp kalp atışlarını duyarız
Beni de eklermisiniz6 eylül transfer 2 tane 5. Gün embriyosu 16 eylül test tarihi Rabbimin izniyle inşallah pozitif oluruz keselerini görüp kalp atışlarını duyarız
Ss aldım canım kazen abi devretsin yarın listeyi düzenlicem inşallah
Kazen abi senle beni bu durumdan kovmazsa iyiSs aldım canım kazen abi devretsin yarın listeyi düzenlicem inşallah
Hayırlı olsun canım var görünüyor bebiş
günaydıııııııııınnnn :) hayırlı olsun :)
Hahah hala ses yok tırsmıyor değilimKazen abi senle beni bu durumdan kovmazsa iyi
Ben burdayım anne diyor
Günaydın canım hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelGünaydın, kan verdim sonucumu bekliyorum
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)Günaydın, kan verdim sonucumu bekliyorum
Çok sağol canımHayırlı olsun canım var görünüyor bebiş
Çok teşekkür ederimgünaydıııııııııınnnn :) hayırlı olsun :)
bende yapsam mı artık bilemedim he böyle olumlu pozitif gördükçe heyecanlanıyorum ne güzel kocaman oluyoruz <3
Ayy hadi inşallahBen burdayım anne diyorhadi bakalım sağlıkla büyüsün
Hahah hala ses yok tırsmıyor değilim
Valla karlı çıkarsın söyliyimcanım çok geç başlamışsın teste(evet hanımlar ben işimi bıraktım,test işine giriyorum anladım ki benim mâli durumumu test işi kurtarır) herkes beşer onar alıyo valla