2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

hosgelmişen bacoo ekimin kaçına gelcek gibi transferın regl hesabıyla? Benm 2.deneme yaş 36 yaşlandım iyice
Hoş buldum canoEkimin ikinci haftasına gelecek galiba sanırım senin kaçı acepgayet uygun yaş bence benim ilk deneme olcek 29um ben de

Hoş buldum canoEkimin ikinci haftasına gelecek galiba sanırım senin kaçı acepgayet uygun yaş bence benim ilk deneme olcek 29um ben de
Maşallah diem ozamn al buda boncuğun benim 2.deneme cnm ilki tuttu beni bırakıp gitti artık kısmet 2.ye ah bide ikiz olsa tadından yenmez sen bikerem daha çıtırsın

Maşallah diem ozamn al buda boncuğun benim 2.deneme cnm ilki tuttu beni bırakıp gitti artık kısmet 2.ye ah bide ikiz olsa tadından yenmez sen bikerem daha çıtırsın
Haha çok tatlısın ya inşallah ikinciye sağlıkla kucağına alırsın çıtır mıtır farketmiyo aha bak tüp bebek yolundayız

Haha çok tatlısın ya inşallah ikinciye sağlıkla kucağına alırsın çıtır mıtır farketmiyo aha bak tüp bebek yolundayız
napak anacım ayakları dikip hamile kalamadık biz gönül isterdi uğraşmadan oluversin ama napalım tüp bebekteki dr ları kim zengin edecek sonra drum jipe binsin die tüm uğraşım vicdanlıyım kıyamıyorum napam

Hımm anladım canım. Bi söyleyim bakalım kendi doktoruma. Histeroskopi sonrası gebelik haberini çok duydum burada ya. İnşallah şifa olsun canım müjdelere vesile olsun

Ayy çok tatlısın ya muhteşem bi enerjin var.

Sanırım peşinizden Yin e geliyorum temmuzda birlikte tedaviye başlamıştık benim negatif oldu donmuş falan da yok tekrar sıfırdan başlayacaz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah eylül adetiyle 7.tedabiye başlıyoruz rabbim hepimizin kucağını hayırlısı ile sağ salim doldursun inşallah

İnşallahh canımm benim Rabbim dualarını kabul etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Türkiye de olmuştu galiba dimi canım senin temmuzdaki tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…