- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
hosgelmişen bacooEvet ya bulduk birbirimizi beklemedeyiz bakamm
Hoş buldum canohosgelmişen bacooekimin kaçına gelcek gibi transferın regl hesabıyla? Benm 2.deneme yaş 36 yaşlandım iyice
Maşallah diem ozamn al buda boncuğunHoş buldum canoEkimin ikinci haftasına gelecek galiba sanırım senin kaçı acep gayet uygun yaş bence benim ilk deneme olcek 29um ben de
Haha çok tatlısın yaMaşallah diem ozamn al buda boncuğunbenim 2.deneme cnm ilki tuttu beni bırakıp gitti artık kısmet 2.ye ah bide ikiz olsa tadından yenmez sen bikerem daha çıtırsın
napak anacım ayakları dikip hamile kalamadık bizHaha çok tatlısın yainşallah ikinciye sağlıkla kucağına alırsın çıtır mıtır farketmiyo aha bak tüp bebek yolundayız
Hımm anladım canım. Bi söyleyim bakalım kendi doktoruma. Histeroskopi sonrası gebelik haberini çok duydum burada ya. İnşallah şifa olsun canım müjdelere vesile olsunCanım senden aldıkları kanla rahîm içini yeniliyorlar galiba, rahîm uyarılmış oluyormuş.Ama her doktor yapmıyor galiba birde yumurtalıklara yapılan prp var oda rezervi artırmak için yapılıyor,Benim doktor Histereskopı de rahîm içine prp yapıyor.Benim ultrasonda ve rahim filminde birşey görünmedi ama doktor öyle söyledi.Ama önemli birşey değil dedi basıklık için
Hahah dimi Kasımın adını anmayalımolsun geç olsunda güç olmasınbiz gene ekim diyelim belki kasıma kalmaz
Rabbim İnşallah bu defa hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin canım benimEvet canım doğru hatırlıyorsun. Üçümüz aynı gün opu olmuştu. Benim negatif oldu ikinci transfere hazırlanıyorum
Tabiki yalniz değilsinoh oh ekimciler çoğaldı yalnız değilim
Ayy çok tatlısın yanapak anacım ayakları dikip hamile kalamadık bizgönül isterdi uğraşmadan oluversin ama napalım tüp bebekteki dr ları kim zengin edecek sonra drum jipe binsin die tüm uğraşım vicdanlıyım kıyamıyorum napam
Sanırım peşinizden Yin e geliyorumKaçıncı denemeniz ?
kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
ve nelere dikkat ediyorsunuz ?
benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım .Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız
Catlak-kurabiye @Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda ve tüm diğer arkadaşlar .
Hep korunmadık diye oluyor bunlarHiç sorma yanlışlıkla hamile olanlardan olmayı da beceremedikumarım bu sefer tutar da tek cip almakla kalırız
Hepimize inşaAllah canım Allah razı olsunRabbim İnşallah bu defa hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin canım benim
Gel gel canım hoşgeldinTabiki yalniz değilsin
30 ağustos ta bu topige dahil mi
İnşallahh canımm benim Rabbim dualarını kabul etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Türkiye de olmuştu galiba dimi canım senin temmuzdaki tedaviSanırım peşinizden Yin e geliyorumtemmuzda birlikte tedaviye başlamıştık benim negatif oldu donmuş falan da yok tekrar sıfırdan başlayacaz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah eylül adetiyle 7.tedabiye başlıyoruz rabbim hepimizin kucağını hayırlısı ile sağ salim doldursun inşallah
Evet kuzum dua topiginden tanışıyoruzGel gel canım hoşgeldindaha önce dua topiğinde mi beraberdik acaba tanıdık geldi ismin
Ayy hadi inşallah uğur getirsin bu topikEvet kuzum dua topiginden tanışıyoruz❤
Amin canim Amin inşallahAyy hadi inşallah uğur getirsin bu topiksenin durum nedir 30 ağustos transfer mi olacak canım
Yaaaa benim seyhoşum gelmişşTabiki yalniz değilsin
30 ağustos ta bu topige dahil mi