-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.821
Kan verebilirsiniz 7. Gün kanda cıkıyorKızlar benim de transferimin 7. Günü test yapıyorum ama iki çizgi hâlâ göremedim. Çok takıyorum kafama neden çıkmaz ki yani 7. Gün bide
Canım 7. Gün idrara düşmesi için çok erken olabilir. Kaçıncı gün embriyosuyduKızlar benim de transferimin 7. Günü test yapıyorum ama iki çizgi hâlâ göremedim. Çok takıyorum kafama neden çıkmaz ki yani 7. Gün bide
5. Gün canımCanım 7. Gün idrara düşmesi için çok erken olabilir. Kaçıncı gün embriyosuydu
Düşükte olsa çıkar herhalde demiKan verebilirsiniz 7. Gün kanda cıkıyor
Evet cıkıyor benım doktorumda bu sekilde bilgi verdi tabı genelde onlar 9 veya 10. Gunlerde kan verilmesini istiyorlarDüşükte olsa çıkar herhalde demi
Özele sordum 250 TL dedi devlete giderim artıkEvet cıkıyor benım doktorumda bu sekilde bilgi verdi tabı genelde onlar 9 veya 10. Gunlerde kan verilmesini istiyorlar
Aynen gerek yok devlette bakarlar. 5. Gün ise büyük ihtimalle çıkar ama henüz çok erken olduğunu unutma belki geç tutunur ya da bazı hastaneler 50nin altını negatif gösteriyor aklında bulunsun. Hayırlı haberlerle gel inşallahÖzele sordum 250 TL dedi devlete giderim artık
Amin inşallahAynen gerek yok devlette bakarlar. 5. Gün ise büyük ihtimalle çıkar ama henüz çok erken olduğunu unutma belki geç tutunur ya da bazı hastaneler 50nin altını negatif gösteriyor aklında bulunsun. Hayırlı haberlerle gel inşallah
Merhaba. Hamilelik takviminizi gördüm, hayırlı olsun öncelikle :) Aret Kamar'daki tedavi ile mi oldu acaba?1 yıldır tedavi görüyorum cnm onunla devam ediyorum zaten memnun değilim demedim ki
Merhaba tesekkur ederimMerhaba. Hamilelik takviminizi gördüm, hayırlı olsun öncelikle :) Aret Kamar'daki tedavi ile mi oldu acaba?
Doktor mu söyledi ilaçları bırak diyeMerhaba kızlar uzaktan takip ettim sizi bir süre
Ben bugün dokuzuncu günümde kan testi verdim negatif çıktı
Üçüncü gün embriyosuydu ilaçları bıraktım sizce hala pozitif olma şansı nedir
Aramızda bu durumu yaşayan varmı acaba
Hayır ama negatif sanırım iki gün sonrada aynı olur sonuç dediDoktor mu söyledi ilaçları bırak diye
Keşke Dr söylemeden ilaçları bırakmasan canım. Bilmiyorum üçüncü gün embriyosu daha geç tutunuyor inşallah bir sürpriz yaparHayır ama negatif sanırım iki gün sonrada aynı olur sonuç dedi
İnş ama bıraktım yoruluyor insan tutunduysa iki gün ilaç kullanmayınca düşmez benceKeşke Dr söylemeden ilaçları bırakmasan canım. Bilmiyorum üçüncü gün embriyosu daha geç tutunuyor inşallah bir sürpriz yapar
Merhaba yeni topike benide etiketler misiniz rica etsemAynen gerek yok devlette bakarlar. 5. Gün ise büyük ihtimalle çıkar ama henüz çok erken olduğunu unutma belki geç tutunur ya da bazı hastaneler 50nin altını negatif gösteriyor aklında bulunsun. Hayırlı haberlerle gel inşallah
Tabi kiMerhaba yeni topike benide etiketler misiniz rica etsem
Hangi topik acaba bende gelsemTabi ki
Hemen ekliyorumHangi topik acaba bende gelsem