- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.964
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.781
He valla ya geldiğinde Kemal sunal on fırında tavuğa baktığı gibi bakıyordum uzaktanTamda bunu düşünüyordum alıcaz ya şansa gelmiyor
Allah seniHe valla ya geldiğinde Kemal sunal on fırında tavuğa baktığı gibi bakıyordum uzaktaninşallah gelir yakın zamanda ya
Garezleri bize yaAynen öyle bende takip ediyorum yok a101 bim şok hiçbirine gelmiyor
Aynen canım ben hemen yazarım görürsem burayaAllah senigelirse birbirimizi haberdar edelim
Sorma canım neler neler alasım geliyor sonra cinsiyeti belli olsun öyle alırsın diyorum sonra beyaz sarı yeşil bak diyorum sonra yine dur kızım diyorumMerhabalar canım.. Yaa hevesleniyorum bende bir an. Sonra yok daha bekleyeyim diyorum. :)
Valla zaten o kadar zor ki her ikisine de gidecek kıyafetler bulmakSorma canım neler neler alasım geliyor sonra cinsiyeti belli olsun öyle alırsın diyorum sonra beyaz sarı yeşil bak diyorum sonra yine dur kızım diyorum
MaşallahBeni görende güzelleşmişsin hep diyor
Bende kıza benzetti doktor cinsiyet değişmezseSenin cinsiyet bellimiydi kızmı yoksakız annenin güzelliğini alırmış ya
O zaman sana kız mı desekBende kıza benzetti doktor cinsiyet değişmezseoda olabilir. O yüzden erkek annelerini soruyorum cildiniz nasıl diye benim çok kötü pul pul dökülüyor yüzüm ama zaten hassastı cikdim hamilelikle beraber daha kötü oldu.
Senede bı kaç kere getiriyorlardı güzel seler oluo küvet felan kalın baya canım gelince haber verelim birbirimizeBimin kuvetine falan iyi diyorlar oraya gelen kıyafetler de iyi oluyormuş gelince bakıcam bende
Hamileliğin ilk zamanlarında gelişmişti erken diye almadım ben. gelince haber veririz birbirimize canımSenede bı kaç kere getiriyorlardı güzel seler oluo küvet felan kalın baya canım gelince haber verelim birbirimize
Evet ama eşim inatla cinsiyet belli olsun dio bende dışarı onsuz çıkmadım için ama liste yapiom alcagim seleri nerde die konuya çok uzaktım şimdi ne almam gerek araştırıorum kuzum yoksa herşey zamlandi ondan bizim ekstra araştırıp almamız lazımValla bizde yıl başı zamlarına yakalanmadan üç beş bakalım dedik
Ay evet ya emzirme yastığını duymuştum Bi arkadaştan ama almadım ben daha. Hatta onu göbişimiz büyüyünce bizde kullanabiliriz. Malum bide sola yatma durumu varsağımızı artık yastıklarla doldururz
İlerleyen süreçte karın büyüyünce sıkıntı oluyormuş canım. Dr banu çiftçinin YouTube da bir videosu var orada çok güzel anlatmış nedeniniEvet ama eşim inatla cinsiyet belli olsun dio bende dışarı onsuz çıkmadım için ama liste yapiom alcagim seleri nerde die konuya çok uzaktım şimdi ne almam gerek araştırıorum kuzum yoksa herşey zamlandi ondan bizim ekstra araştırıp almamız lazımben şimdide sağa yatınca bişe batio sola yatiorum ama düz yatiom oda iyi deilmis sanırım destekliyerek yatcaz mecbur
Kurabiyemin peşinden koşunKızlar yeni topik açtım katılmak isterseniz oradan devam edelim
Tüm nickleri hatırlayamadım hele takip edin beni
Bende tatlı yemiyorum ilk haftalar çok ekşi istiyordum 1.5 aydır onuda yemiyorum tuzlu yemek çok istiyorum hayırlsı Allahtan yıllardır hep olacak çocuğumu kız hissediyordum şimdide öyle Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimizeO zaman sana kız mı desekbende tatlı yemiyordum ama erkek bazı şeyler değişiyor önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olmaları Rabbim senin gönlüne göre versin inşallah canım
Ay bende tatlı ağzıma sürmedim ama pipişi kocaman ordaydı vallahiO zaman sana kız mı desekbende tatlı yemiyordum ama erkek bazı şeyler değişiyor önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olmaları Rabbim senin gönlüne göre versin inşallah canım
Normal cnm merak etme 10 gün sonra pit pit duyarsınKızlar selam. Bugün muane oldum kese oluşmuş ama kalp atışı yoktu onun için 10 gün sonra gel dedi. Normal mi sizce 5+3 haftalık
Ya inşaAllah. Böyle güzel yorumlar yazınca hepinize sarılasım geliyor.Normal cnm merak etme 10 gün sonra pit pit duyarsın