Nasıl yaa erkek mi
iyice baksaydı doktor
ya öyle emin doğmuştu ki içime vay be hislerim beni aldattı
Şaka Bi yana sağlıkla gelsin canım benim gözün aydın
valla ilk hamişimiz
Ssevincli erkek dedi başı çekti galiba topikçe takip ediyoruz seni
kesin benimki de erkek haha
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin Paşan
Bu sene erkek senesi sanki herkes erkek haberi veriyor
Hadi bir tane de benden olsun paşalara bir paşa daha geliyor
Nasipse bir erkek bebek de bizden geliyor her ne kadar gönlümuz kızdan yana olsa çok şükür
Hepsi sağlıkla gelsin
Vee bir oğlan annesi daha
gözün aydın canım benim
sağlıkla büyüsün sağ salim gelsin valla ilk sırada sizler varsınız hepinizinki erkek
Selam
Anamm kim gelmiş
hoş geldin minnoşum
Hayırlı akşamlar canlarım. Yarın kese için doktora gidecektim biliyorsunuz. Ama bilin bakalım ne oldu. Hastanenin çalışanları doktorları grevde yani yarın kadın doğum kapalı. Artık pazartesiye kadar beklicem. Her işte bir hayır vardır. Sonu güzel olsun inşaAllah
Anaa nasıl ya
e randevulu hastalara bakmıyorlar mı ya
Kızlar sizin başınıza geldi mi hiç akşam üstünden beri eğilirken gobegimin sağ alt tarafı bişey cekio ağrı gibi deil böle eğilirken otururken bişe çekmesi gibi başına gelen varmi
Benim bazen göbek çevresinde bahsettiğine benzer bir ağrı oluyor. Çok oturamıyorum yani arkama bir şey yaslayıp oturuyorum öyle olunca. Galiba bebiş içeriyi kendine göre düzenliyor
düşünsene elini çenesine koymuş plan yapıyor içeride
Yaa ben onların minik kalplerini severim yaa
çok şükür canım benim inşallah böyle müjdeli güzel haberlerini alırız her zaman
sağlıkla büyüsünler minikler
Kızlar iyi akşamlar bugün kontrolüm oldu salı günüydü normalde bugüne aldılar çok şükür herşey yolundaymış bebeğin gelişimi çok güzel dedi doktor tahmin yürüttü cinsiyet için kıza benziyor dedi ama bilmiyorum hayırlısı artık
Çok şükür canım gözün aydın. Her kontrol öncesi Bi ayrı korku sarıyor insanın içini sonra her şey yolunda olunca Bi sonraki kontrole kadar rahatlıyoruz biraz da olsa
hadi bakalım oğlan anneleri çoğunlukta galiba hiç kız haberi yok
seninki de sonradan fikir değiştirmezse ilk piyimses olacak
inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin