- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.321
Amin canim Amin kat kat artsin degerin saglikla ilerlesin inşallah seninde hepimizin inşallahBence öyleAllahım bana da nasıp etsin boyle guzel bır sayı
Taze ya da dondurulmuş olacağına doktor duruma göre karar veriyor. Sıkma canını hsgden sonra tüplerimin tıkanık olduğunu öğrenince ben yıkılmıştım fakat zamanla ona da alıştım. Sahiden Allah aratmasın zor bir süreç. elimizden geleni yaptık artık ne diyelim hepimiz için hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim. Inşallah herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur. Allah kimseye aratmasin. Benim esimin sperm değerlerinde problem var o yüzden dondurulmuş mu olur yoksa hemen yaparlar mı hiç bilmiyorum. Sudan çıkmış balık gibiyim.
Ben de cok merak ediyorum, şoyle bir hafta sonraya ışınlansam, test yaptırmaya da korkuyorum, idrar testine zaten cesaretim yok, kan testine de heyecanlanıyorumAmin canim Amin kat kat artsin degerin saglikla ilerlesin inşallah seninde hepimizin inşallah
Ayy cok merak ediyorum valla
Ayy canım çok sevindim hadi gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahIlk pozitif benden olsun o zaman kizlar test sonucum 520 çıktı çok şükür
Yok canım salı günü oldu benim transfer bugün 4. Gün oluyoKız 3.gunun deıl mı, carsamba transfer olmadın mı, bu arada maşallahh ben büyüyorum annecim diyor
Donmuş 5. Gün embriyosu canımTaze tranfer ise çatlatma ignesi etkisi olabilir cnm donmus tranferi ise var sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah taze tranfer ise yarın tekrar yap koyulaşıyor ise minigin seninle annesi
Ben de inanamadım dedim daha çok erken çıkmasa bile üzülmem erken derim dedim ama illa bi test yapasım vardı yani o yüzden yaptım çok şaşırdım4. Gün ve poztif harika
Transferden bir hafta önce vurulmuştum çatlatma iğnesini canım bugün 12. Günü bu kadar etkisi kalmamıştır herhaldeHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın Sorun neydi sizde kaç yumurtanız çıktı kaç embriyo çıktı
Aaa canım pozitif görünüyor hayırlı olsun iğnenin kaçıncı günü
Evet canım ilk transferim dondurulmuş 5. Gün embriyosuCnm senin ilk transferin mi..
Benim yumurta sayım az.. Bir tane embriyo döllendi. 5.güne gittik. Onu transfer ettikHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın Sorun neydi sizde kaç yumurtanız çıktı kaç embriyo çıktı
Aaa canım pozitif görünüyor hayırlı olsun iğnenin kaçıncı günü
Çatlatma iğnesi falan olmadın demi.oyle.bir durum yoksa harika hele ki çift embriyo ise kesin ikizBen de inanamadım dedim daha çok erken çıkmasa bile üzülmem erken derim dedim ama illa bi test yapasım vardı yani o yüzden yaptım çok şaşırdım
İğneyi transferden bir hafta önce oldum bugün iğnenin 12. Günü ama bilmiyorum bu kadar sürer mi etkisi. Doktor iki tane koyalım dedi biz tek embriyo olsun dedik tabi bi mucize olup kendi içinde ikiye bölünmediyseÇatlatma iğnesi falan olmadın demi.oyle.bir durum yoksa harika hele ki çift embriyo ise kesin ikiz
Seninle konusmustuk, demek kı karıstırdım canım, kusuruma bakma, benım de yarın 4.gunumYok canım salı günü oldu benim transfer bugün 4. Gün oluyo
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benimde 12 gun nasılsın geçti anlamadımBen de cok merak ediyorum, şoyle bir hafta sonraya ışınlansam, test yaptırmaya da korkuyorum, idrar testine zaten cesaretim yok, kan testine de heyecanlanıyorum
Ayy canım çok sevindim hadi gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Daha çok erken ya ben de niye yaptım bilmiyorumSeninle konusmustuk, demek kı karıstırdım canım, kusuruma bakma, benım de yarın 4.gunum
Olsun artık koyulasmayı takıp edersın, kafan rahat olur artıkDaha çok erken ya ben de niye yaptım bilmiyorumbi deli cesareti geldi işte
Aynen internetten 5 tane kaset test sipariş etmiştim pazartesi yapmaya başlarım cumaya kadar yaparım 18 i kan testi günüm zaten ama kaset testlerde de koyulaşma olursa 16 sında bi kan verip 18inde artış olucak mı diye bi bakarım artık. Sen ne zaman yapmayı düşünüyosunOlsun artık koyulasmayı takıp edersın, kafan rahat olur artık
Valla idrar testı yapmaya Hıc cesaretim yok, 18 eylul kan testını beklıcem sanırım benAynen internetten 5 tane kaset test sipariş etmiştim pazartesi yapmaya başlarım cumaya kadar yaparım 18 i kan testi günüm zaten ama kaset testlerde de koyulaşma olursa 16 sında bi kan verip 18inde artış olucak mı diye bi bakarım artık. Sen ne zaman yapmayı düşünüyosun