-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.361
Merhaba canım benim salı günü transferim var doktorum adetimin birinci gününden sayarsak 22. Gün transfer yapıyor bana ben ilk on bir. Gün gunde üç kez estrofem bir tane corasprin bir adette folbiol ya folik asit kullandım kontrole gittim ve aynı ilaçlara devam edecegımı ek olarakta gunde üç kez progestan fitil ve dört güne bir prednol iğne var ondan verdi ama transfere dört gun kala başla dedi ve bugun başladım bu ek olanlara ve birde bugun ben prp oldum Allah izin verirse salı sabahı transfer Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inşalkah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim bizlereKizlar dondurulmus embriyo transfer asamasi ne kadar sürüyor?
Cumartesi ilaclari kullanmaya başlayacağım soylendi. Daha önceki transferimde dondurulmustu. 15. Gun falan transfer yapildi diye hatırlıyorum. Simdi ki doktorum Ekim başı eylul sonu gibi dedi yani 20 gun civari belki daha fazla sürecek. Estorfem verdi gunde 3 tane.
Sizlerde dondurulmus transfer zamani ne kadar sure sonra transfer yapildi? Hangi ilaçlarla başladınız transfer sürecine?
Ben de şuan sizin ilk 11 gününüz gibi estrofem coraspirin ve folik asit kullaniyorum. Estrofem olarak gunde 3 tane iciyorum.Merhaba canım benim salı günü transferim var doktorum adetimin birinci gününden sayarsak 22. Gün transfer yapıyor bana ben ilk on bir. Gün gunde üç kez estrofem bir tane corasprin bir adette folbiol ya folik asit kullandım kontrole gittim ve aynı ilaçlara devam edecegımı ek olarakta gunde üç kez progestan fitil ve dört güne bir prednol iğne var ondan verdi ama transfere dört gun kala başla dedi ve bugun başladım bu ek olanlara ve birde bugun ben prp oldum Allah izin verirse salı sabahı transfer Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inşalkah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim bizlere
Benım doktor Hıc oyle seylerden bahsetmiyorAyy inşallah. Kasıma kalmaktan kurtuldum galiba,
Canım bide şey sorcambugün histeroskopinin 9. Günü artık her şey serbest mi doktor 4 5 gün kanama olur ondan sonra her şey serbest demişti
Senin Dr ne demişti
Hadi ya 15miBenım doktor Hıc oyle seylerden bahsetmiyorama 15 gün diye okumustum buralarda.. Biz zaten eşimle ölümüne kankayız
Enfeksiyon acısından tehlıkelı olabılır, antıbıyotıgını kullandın deıl mı, olmazsa doktorunun sekreterine mesaj atıverHadi ya 15mineyse kankalığa devam artık
Bende histereskopi oldum doktorum göğsen bey :) 1 hafta sonra serbest demisti bana kanama biterse .Enfeksiyon acısından tehlıkelı olabılır, antıbıyotıgını kullandın deıl mı, olmazsa doktorunun sekreterine mesaj atıver
Bende histereskopi oldum doktorum göğsen bey :) 1 hafta sonra serbest demisti bana kanama biterse .
Seninde Hulusi hocada olduğunu okumustum ön sayfalarda
Tamam canım ekliyorum geçmiş olsun neden ?
Zaten ekim yazıyormuş canım
Bu ay transfer olacakti ama Histereskopi oldum doktor da 1 ay rahim toparlanmasini bekleyelim dedi. Rahim genişletildi ve bir sürü polipim varmışTamam canım ekliyorum geçmiş olsun neden ?
Aynen hulusi hoca benım doktorum ama dedıgım gıbı bu mevzulardan Hıc bahsetmez ben de utanıp sormamBende histereskopi oldum doktorum göğsen bey :) 1 hafta sonra serbest demisti bana kanama biterse .
Seninde Hulusi hocada olduğunu okumustum ön sayfalarda
Ben özellikle hep soruyorum doktoraAynen hulusi hoca benım doktorum ama dedıgım gıbı bu mevzulardan Hıc bahsetmez ben de utanıp sormamsadece düşükten sonra kendısı soyledı normal deneyin 3 ay dedı o kadar.. Ben dedıgım gıbı forumlarda denk gelmısti 15 gun olayına
Umut hep olsunBen özellikle hep soruyorum doktoratransfere bisey kalmadi ama hala ya doğal yolla olursa umudu var benim kadar umutlu insan yok herhalde .
Geçmiş olsun canımBu ay transfer olacakti ama Histereskopi oldum doktor da 1 ay rahim toparlanmasini bekleyelim dedi. Rahim genişletildi ve bir sürü polipim varmışonlar alındı.
Bende histeroskobi oldum 15 gün yasaktıHadi ya 15mineyse kankalığa devam artık
Benim perde vardı alındı 20 gun yasak dedi ilk histereskopi için 15 gun denmişti ama Bu aralar vücut enfeksiyon kapmaya çok müsait olduğundan bence de riske atmamali 20 gun kalinmali 15 gun sonra kondom kullanıp ilişki olabu dediginde kondom ne diye sormustumAynen hulusi hoca benım doktorum ama dedıgım gıbı bu mevzulardan Hıc bahsetmez ben de utanıp sormamsadece düşükten sonra kendısı soyledı normal deneyin 3 ay dedı o kadar.. Ben dedıgım gıbı forumlarda denk gelmısti 15 gun olayına
Benim perde vardı alındı 20 gun yasak dedi ilk histereskopi için 15 gun denmişti ama Bu aralar vücut enfeksiyon kapmaya çok müsait olduğundan bence de riske atmamali 20 gun kalinmali 15 gun sonra kondom kullanıp ilişki olabu dediginde kondom ne diye sormustumöyle uzağım bu korunma isleri ne 11 senedir azopserm olunca korunmaya gerek kalmıyor hiç takmayı bile beceremeyip vazgecmistik
Yapılmadı canım traşlamaBoşuna bağıra bağıra ağlamayın 3 ve 2 ci gün embriyo su 7 gün çıkmaz bazen 5 ci gün bile ancak 7 de görülüyor 10 cu gün tekrar bakın . Sakin olun kendinizide bebekleride üzmeyin . Embriyo traşllama yapılmış mıydı ?