-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.281
Ankara tüp bebekte yaptırmayı düşünüyoruz. Kubilay vicdan doktor. Kusura bakmayın ilk defa yazıyorum biraz acemiyimhayırlısı olsun hakkınızda,acılı,sancılı işlemler değil normal hekiminiz zaten çağıracağı zamanı söylüyor size...siz ilaçlarınızı alın düzenli hayatınıza devam edin.nereye gideceksiniz hangi doktor (tamamen merak) İstanbul mu ?
Ankara tüp bebekte yaptırmayı düşünüyoruz. Kubilay vicdan doktor. Kusura bakmayın ilk defa yazıyorum biraz acemiyim
Ayy inşaallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur da biz de mutlu oluruz. Tek mi çift mi transfer düşünüyorsunuz.dondurulmuş
Ayy inşaallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur da biz de mutlu oluruz. Tek mi çift mi transfer düşünüyorsunuz.
Siz hangi ilde yaptıracaksınız .doktorunuz kim. Of yaa önümüzdeki haftalarda surda sevinçten ağlasak ne güzel olur.embriyosu
İstanbuldayım ben canım.Ömer Vanlıgilmiydi Vanlıçaymı öyle bişey sanırım Medicana Çamlıcadaydı o zaman...doğumuda kendisi yaptırmıştı,ona muayane oluyordum hep.ama şimdi Çamlıcada kliniği varmış kendisinin,ben asistanı ile görüştüm bir 10 gün eveli...şimdi adet bekliyorumSiz hangi ilde yaptıracaksınız .doktorunuz kim. Of yaa önümüzdeki haftalarda surda sevinçten ağlasak ne güzel olur.
Canım dün yazdım kanda pozitif alanlar yazsa ekliyeceğim ama kimse geri dönmedi .
Ilk pozitif benden olsun o zaman kizlar test sonucum 520 çıktı çok şükürCanım dün yazdım kanda pozitif alanlar yazsa ekliyeceğim ama kimse geri dönmedi .
Hadi hayırlısı olsun. Ben de şu an regliyim bittikten sonra on görüşmeye gitcem. Sonra neler olacak bakalimİstanbuldayım ben canım.Ömer Vanlıgilmiydi Vanlıçaymı öyle bişey sanırım Medicana Çamlıcadaydı o zaman...doğumuda kendisi yaptırmıştı,ona muayane oluyordum hep.ama şimdi Çamlıcada kliniği varmış kendisinin,ben asistanı ile görüştüm bir 10 gün eveli...şimdi adet bekliyorum
Gözün aydın çook sevindim. Kaçıncı gün değerin. Biraz süreç hakkında aydınlatır mısın ben henüz çok yeniyimIlk pozitif benden olsun o zaman kizlar test sonucum 520 çıktı çok şükür
Yaaaaa maşallah canım çok sevindimIlk pozitif benden olsun o zaman kizlar test sonucum 520 çıktı çok şükür
herkes şuan mutluluktan havalarda kaptılar pozitifi gözleri bizi görmezCanım dün yazdım kanda pozitif alanlar yazsa ekliyeceğim ama kimse geri dönmedi .
ben biliyom zatenIlk pozitif benden olsun o zaman kizlar test sonucum 520 çıktı çok şükür
Yaa çok sevindim canım maşallah çok güzel artmış çift embriyoysa ikiz de olabilirIlk pozitif benden olsun o zaman kizlar test sonucum 520 çıktı çok şükür
İkizler geliyorIlk pozitif benden olsun o zaman kizlar test sonucum 520 çıktı çok şükür