2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Donmuş 5. Gün embriyosu canım 🤗 inşallah elimde 5 tane de kaset test var pazartesi başlıcam onları da yapmaya 😍
O zaman hayırlı olsun çok sevindim sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah 🤗🤗🤗😘😘bu sonuca göre ikiz bile olabilir ay allahım çok güzel sağ salim gelsin kuzucuklarrr😍😍😍🤗🤗😘

İğneyi transferden bir hafta önce oldum bugün iğnenin 12. Günü ama bilmiyorum bu kadar sürer mi etkisi. Doktor iki tane koyalım dedi biz tek embriyo olsun dedik tabi bi mucize olup kendi içinde ikiye bölünmediyse 🙈😁
5. Gün bölünme.milyonda bir oluyor ama imkansız değil tabi.İgne etkisi gecmsitir büyük ihtimal yarın yine test yapacaksan netleşir durum.umarim igne etkisi değildir ☺️

Anladım canım bu arada başka bi arkadaşa sormuşsun ben de cevap vereyim dün böyle hafiften bi göğüs ağrısı başlar gibi oldu bugün daha da arttı.
Benım de dun hıcbısey yoktu, bugun gogus ucu hassasiyeti var bıraz., progestanı cuma gunu den bu yana kullanıyorum halbukı

4.günde başladı cnm göğüs hassasiyeti 2 yada 3 gun sürdü
Şu an yok mesela göğüs ağrım
Çok sık idrara çıkmam dışında fazla belirtildi yok açıkçası 🤭
Aaa tmm o zaman dogru yoldayım ben de 🙂
Ben oncekı gebeligimde göğüslerime dokunamıyordum bile.. Bu sefer bıraz gec olunca acaba olmadı mı dıyor dusundum, dun2.gün hıcbısey yoktu, bugun uclarında hassasiyet var bıraz bıraz basladı.. Progestanı gecen cumadan beri kullanıyorum

Aaa tmm o zaman dogru yoldayım ben de 🙂
Ben oncekı gebeligimde göğüslerime dokunamıyordum bile.. Bu sefer bıraz gec olunca acaba olmadı mı dıyor dusundum, dun2.gün hıcbısey yoktu, bugun uclarında hassasiyet var bıraz bıraz basladı.. Progestanı gecen cumadan beri kullanıyorum
Normal cnm ya kullandığımız hormon ilaçlarınında her türlü etkisi var stres yapmadan beklicez ❤

Transferden bir hafta önce vurulmuştum çatlatma iğnesini canım bugün 12. Günü bu kadar etkisi kalmamıştır herhalde 🤷🏻‍♀️

Transferden bir hafta önce vurulmuştum çatlatma iğnesini canım bugün 12. Günü bu kadar etkisi kalmamıştır herhalde 🤷🏻‍♀️
Geçmiştir canım etkisi gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun🤲

X