- 11 Temmuz 2020
- 506
- 445
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.341
Anladım canım bu arada başka bi arkadaşa sormuşsun ben de cevap vereyim dün böyle hafiften bi göğüs ağrısı başlar gibi oldu bugün daha da arttı.Valla idrar testı yapmaya Hıc cesaretim yok, 18 eylul kan testını beklıcem sanırım ben
O zaman hayırlı olsun çok sevindim sağ salim kucağına almak nasip olur inşallahDonmuş 5. Gün embriyosu canıminşallah elimde 5 tane de kaset test var pazartesi başlıcam onları da yapmaya
Yapıcam canım ama kimse etikeleyip pozitifim yazmadı bana ondan boş hala Z ( kanda )
5. Gün bölünme.milyonda bir oluyor ama imkansız değil tabi.İgne etkisi gecmsitir büyük ihtimal yarın yine test yapacaksan netleşir durum.umarim igne etkisi değildirİğneyi transferden bir hafta önce oldum bugün iğnenin 12. Günü ama bilmiyorum bu kadar sürer mi etkisi. Doktor iki tane koyalım dedi biz tek embriyo olsun dedik tabi bi mucize olup kendi içinde ikiye bölünmediyse
Benım de dun hıcbısey yoktu, bugun gogus ucu hassasiyeti var bıraz., progestanı cuma gunu den bu yana kullanıyorum halbukıAnladım canım bu arada başka bi arkadaşa sormuşsun ben de cevap vereyim dün böyle hafiften bi göğüs ağrısı başlar gibi oldu bugün daha da arttı.
4.günde başladı cnm göğüs hassasiyeti 2 yada 3 gun sürdüSsevincli canım göğüs agrın basladı mı, basladıysa kacıncı gunlerde basladı?
Aaa tmm o zaman dogru yoldayım ben de4.günde başladı cnm göğüs hassasiyeti 2 yada 3 gun sürdü
Şu an yok mesela göğüs ağrım
Çok sık idrara çıkmam dışında fazla belirtildi yok açıkçası
Normal cnm ya kullandığımız hormon ilaçlarınında her türlü etkisi var stres yapmadan beklicez ❤Aaa tmm o zaman dogru yoldayım ben de
Ben oncekı gebeligimde göğüslerime dokunamıyordum bile.. Bu sefer bıraz gec olunca acaba olmadı mı dıyor dusundum, dun2.gün hıcbısey yoktu, bugun uclarında hassasiyet var bıraz bıraz basladı.. Progestanı gecen cumadan beri kullanıyorum
İnşalllah canım, ama inşallah Göğüslerim yine çok acırNormal cnm ya kullandığımız hormon ilaçlarınında her türlü etkisi var stres yapmadan beklicez ❤
Amin canım inşallah. Tek embriyo transfer edildiO zaman hayırlı olsun çok sevindim sağ salim kucağına almak nasip olur inşallahbu sonuca göre ikiz bile olabilir ay allahım çok güzel sağ salim gelsin kuzucuklarrr
Yarın 5. Günü oluyo artık kaset test yapsam sabah ilk idrarla çıkar herhalde5. Gün bölünme.milyonda bir oluyor ama imkansız değil tabi.İgne etkisi gecmsitir büyük ihtimal yarın yine test yapacaksan netleşir durum.umarim igne etkisi değildir
Canım inşallah sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin RabbimAmin canım inşallah. Tek embriyo transfer edildi
Sen yıne de pazartesiyi bekle, sımdı koyuluk az olur 1gunde bu sefer de acaba koyulasmadı dıye kafana takarsın, gün aşırı en güzeliYarın 5. Günü oluyo artık kaset test yapsam sabah ilk idrarla çıkar herhalde
Daha çok erken ya kesin de konuşamıyo insan inşallah ordadır ve sağlıklı bi şekilde büyür darısı artık başına senin de az kaldıCanım inşallah sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Aynen niyetim o aslında da acaba mı dedim bekliyim ben en iyisiSen yıne de pazartesiyi bekle, sımdı koyuluk az olur 1gunde bu sefer de acaba koyulasmadı dıye kafana takarsın, gün aşırı en güzeli
İnşallah oradadır canım sağlıkla ilerliyordurDaha çok erken ya kesin de konuşamıyo insan inşallah ordadır ve sağlıklı bi şekilde büyür darısı artık başına senin de az kaldı
Gün sayalım artık sana daİnşallah oradadır canım sağlıkla ilerliyordur
Aynen az kaldı göğüs ağrılarım artıyor 1 haftaya gelir herhalde benimki
Transferden bir hafta önce vurulmuştum çatlatma iğnesini canım bugün 12. Günü bu kadar etkisi kalmamıştır herhalde
Geçmiştir canım etkisi gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsunTransferden bir hafta önce vurulmuştum çatlatma iğnesini canım bugün 12. Günü bu kadar etkisi kalmamıştır herhalde
Ayy inşallah. Kasıma kalmaktan kurtuldum galiba,Gün sayalım artık sana da
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim yumurta sayım az.. Bir tane embriyo döllendi. 5.güne gittik. Onu transfer ettik