2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Eki Görüntüle 2914582 Kızlar bugün transferin 4. Günü böyle çıktı 🙈😍
Taze tranfer ise çatlatma ignesi etkisi olabilir cnm donmus tranferi ise var sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah taze tranfer ise yarın tekrar yap koyulaşıyor ise minigin seninle annesi🤗🤗🤗😘😍😍

Kızlar merhabalar 🥰 bugün transferimin 9. Günü. Kan testi yaptırdım ve 216 çıktı değerim 🙏🙏 çokk şükürrr.. Allah hepimizin dileğini geri çevirmesin... Bu arada 5. Gün dondurulmuş transfer olmuştum
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın Sorun neydi sizde kaç yumurtanız çıktı kaç embriyo çıktı
Eki Görüntüle 2914582 Kızlar bugün transferin 4. Günü böyle çıktı 🙈😍
Aaa canım pozitif görünüyor hayırlı olsun iğnenin kaçıncı günü

Hiç bir konuda araştırması yok aşının henüz. Oyüzden doktora sorsan oda ne derse desin hiçbir dayanağı olmadan diyecek. Senin içine hangi türlüsü siniyor ise onu yap canım. Aşı olanda başına ne gelecegini bilemiyor,olmayanda… takdir Allahın
Aslında doğru diyosun cnm.. Bende ne yapacağımı bilmiyorum.. Eğer hamile kalırsam 3. Aydan sonra vurulurum belki

Benim bugun transferimin 2.günü kasık bölgemde özellikle sağ tarafımda inceden bir ağrı, sızı gibi bişey var bu normal mi kızlar.. Bu benim ilk transferim acaba burda ilk transferin de tutan arkadaşlar var mı.. Biraz moral bulmak istiyorum..

Benim bugun transferimin 2.günü kasık bölgemde özellikle sağ tarafımda inceden bir ağrı, sızı gibi bişey var bu normal mi kızlar.. Bu benim ilk transferim acaba burda ilk transferin de tutan arkadaşlar var mı.. Biraz moral bulmak istiyorum..
Merhaba hayırlısı olsun 💜 ben de ayın 9 unda transfer oldum. Benim de ilk gün sayılmadığı içim 2. Günüm. Aynı belirtiler bende de var. Çoğu kişi bunun ilaçların etkisiyle olduğunu belirtmiş ama insan umutlanıyor işte. Umarım bunlar tutunma belirtisidir🌸

Merhaba hayırlısı olsun 💜 ben de ayın 9 unda transfer oldum. Benim de ilk gün sayılmadığı içim 2. Günüm. Aynı belirtiler bende de var. Çoğu kişi bunun ilaçların etkisiyle olduğunu belirtmiş ama insan umutlanıyor işte. Umarım bunlar tutunma belirtisidir🌸
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız ve sağlıkla bebeginize kavuşursunuz. Transfer öncesi süreci biraz anlatır mısınız.

Aynı gün transfer olmuşuz canım. İnşallah tutunurlar.. Ayın 20 sinde kan tahlilim var. Hayırlısı olur inşallah..

Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız ve sağlıkla bebeginize kavuşursunuz. Transfer öncesi süreci biraz anlatır mısınız.
Benim dondurulmuş transfer oldu. Haziranda yumurta toplama işlemi gerçekleşti. 2 ay rahim dinlendirme yapıldı. 9 eylülde de rahim kalınlığı, kan değerleri vs istenilen seviyede olunca transfer gerçekleştirildi. 2 hafta çeşitli ilaçlar kullandım transfere hazırlık için. Aynı ilaçlar transferden sonra da devam ediyor.

Benim dondurulmuş transfer oldu. Haziranda yumurta toplama işlemi gerçekleşti. 2 ay rahim dinlendirme yapıldı. 9 eylülde de rahim kalınlığı, kan değerleri vs istenilen seviyede olunca transfer gerçekleştirildi. 2 hafta çeşitli ilaçlar kullandım transfere hazırlık için. Aynı ilaçlar transferden sonra da devam ediyor.
Çok teşekkür ederim. Inşallah herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur. Allah kimseye aratmasin. Benim esimin sperm değerlerinde problem var o yüzden dondurulmuş mu olur yoksa hemen yaparlar mı hiç bilmiyorum. Sudan çıkmış balık gibiyim.

Aynı gün transfer olmuşuz canım. İnşallah tutunurlar.. Ayın 20 sinde kan tahlilim var. Hayırlısı olur inşallah..
Ben bu süreçte en çok tuvaletimi yapmaktan korkuyorum. Kabızlık olmasın diye kuru kayısı yiyorum sürekli. Tuvalette de ıkınma ve zorlama olmasın diye sadece oturup bekliyorum. Onun dışında yatıyorum sürekli. Doltor ilk 72 saatin önemli olduğunu söyledi. Uyku Pozisyonu önemli değil sanırım onun hakkında yazan olmamış. neler yapıyorsunuz sürekli yatıyor musunuz? Bilmediğimiz konulara ilişkin birbirimizi bilgilendirelim istedim🙏🏻

Gözün aydın çook sevindim. Kaçıncı gün değerin. Biraz süreç hakkında aydınlatır mısın ben henüz çok yeniyim
Canim çok tesekkur ederim 12.günüm bugün
Srres yapmadan zamana bırakmaktan en güzel böyle ilerliyor
Yaaaaa maşallah canım çok sevindim 😍😍 hayırlı olsun Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde ilerleyip kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲 kese için ne zaman gidiceksin inşallah ikiside seninledir 🤲❣❣ ne güzel liste başı sendin inşallah hepimiz senin gibi güzel haberi alırız 😍🤗 banada dua et az kaldı 🤭
Hadi bakalım sira sende hayirlisiyla Inşallah canım p.tesi tekrar kan vericem sonrasi kese muayenesi inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
Yaa çok sevindim canım maşallah çok güzel artmış çift embriyoysa ikiz de olabilir 🙈
canım cok teşekkür ederim evet çift embriyo hayırlısı inşallah
İkizler geliyor 🎉🎊❤️
Ay öylemi dersin 😍😍

Canim çok tesekkur ederim 12.günüm bugün
Srres yapmadan zamana bırakmaktan en güzel böyle ilerliyor

Hadi bakalım sira sende hayirlisiyla Inşallah canım p.tesi tekrar kan vericem sonrasi kese muayenesi inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin

canım cok teşekkür ederim evet çift embriyo hayırlısı inşallah

Ay öylemi dersin 😍😍
Bence öyle 😍 Allahım bana da nasıp etsin boyle guzel bır sayı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

X