- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.461
Yaa maşallah gözünüz aydın ne güzel bir haber mucize Rabbim hayırlısı ile sağlıkla devamını nasip etsin inşallah isteyen herkese yaşatsın bu muhteşem duyguyuKızlar herkese yeniden merhaba.
Bilenleriniz vardır belki 12Ekim transferim olmuştu 25 Ekim kocaman bir negatifle sonuçlanmıştı. Şimdi sizlere bir mucizeden bahsetmeye geldim ki umutlarınız devam etsin sürsün. İkinci tedavi için regl olmayı bekliyordum 28 Kasım bat tarihi idi bekle Allah gelmiyor gelmedikçe sinir yapıyor tabi bu sinirden etrafımda kim varsa yanıyor derken eşim bu arada yoğun baskı yapıyor test yap test yap diyorum ki yok anlamıyor musun 9 yıl olmamış 1 başarısız tüp bebek şimdi mi olacak On gün geçiyor hadi yapalım Bi test diyorum ve on saniyede ikinci çizgi ben şok hemen gidip kan veriyorum ki değerim 746 al Bi daha şok benimki organik bebe olucam demiş çıkmış yola. Bugün kesemiz gördük on gün sonra kalp atışı için gidicem inşallah sağlıkla onu da duyarım. Diyeceğim o ki kızlar umut hep var hayal kurmak bile dua etmekmiş. Rabbim hepinize tez vakitte sağlıkla versin bebelerinizi