- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #13.441
Ben 5. Aya kalmam bu gidişleEvet canim ya 5.aydan sonra daha çok çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 5. Aya kalmam bu gidişleEvet canim ya 5.aydan sonra daha çok çıkar
Haha o göbekten bende de var yAatsan atılmıyor satsan satılmıyorAlt taraftan anlıyorum bende canım göbekli olunca anlayamıyoruz
Yaa hadi bakalım sağlıkla inşaallahBende kız hissediyorum eşimde bugün ilk defa kız hissediyorum dedi
Olsun göbeğim ve ben çok mutluyuz çıksın çıksın ki hamile olduğumuzu hissedelim Amin canım inşallah son 2 gün gösterirse tabiHaha o göbekten bende de var yAatsan atılmıyor satsan satılmıyor
Yaa hadi bakalım sağlıkla inşaallah
Gösterir artık 17 haftalık oldu minnoşOlsun göbeğim ve ben çok mutluyuz çıksın çıksın ki hamile olduğumuzu hissedelim Amin canım inşallah son 2 gün gösterirse tabi
Perşembe ola hayırola artıkGösterir artık 17 haftalık oldu minnoş
Sen dolap dedin kız, ben de ileriye yönelik al dedimİlerisi için o kadar düşünmüyorum. Evi büyütürüz belki
Şöyle bebeklik zamanlarını geçirecekleri beşik yeter diye düşünüyorum.
Bende daha mobilyaları almam.
Altın çok arttı alamıyoruz valla
Ufak ufak belki kıyafetlere başlarım 20.haftadan sonra yada bilmiyorum hiç.
Ya müthiş bir haber bu canım.Kızlar herkese yeniden merhaba.
Bilenleriniz vardır belki 12Ekim transferim olmuştu 25 Ekim kocaman bir negatifle sonuçlanmıştı. Şimdi sizlere bir mucizeden bahsetmeye geldim ki umutlarınız devam etsin sürsün. İkinci tedavi için regl olmayı bekliyordum 28 Kasım bat tarihi idi bekle Allah gelmiyor gelmedikçe sinir yapıyor tabi bu sinirden etrafımda kim varsa yanıyor derken eşim bu arada yoğun baskı yapıyor test yap test yap diyorum ki yok anlamıyor musun 9 yıl olmamış 1 başarısız tüp bebek şimdi mi olacak On gün geçiyor hadi yapalım Bi test diyorum ve on saniyede ikinci çizgi ben şok hemen gidip kan veriyorum ki değerim 746 al Bi daha şok benimki organik bebe olucam demiş çıkmış yola. Bugün kesemiz gördük on gün sonra kalp atışı için gidicem inşallah sağlıkla onu da duyarım. Diyeceğim o ki kızlar umut hep var hayal kurmak bile dua etmekmiş. Rabbim hepinize tez vakitte sağlıkla versin bebelerinizi
Teşekkür ederim canım benimYa müthiş bir haber bu canım.
Maşallah, sağlıkla büyüsün bebişin.
Tebrik ederim.
Yaaa gözünüz aydın Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasipKızlar herkese yeniden merhaba.
Bilenleriniz vardır belki 12Ekim transferim olmuştu 25 Ekim kocaman bir negatifle sonuçlanmıştı. Şimdi sizlere bir mucizeden bahsetmeye geldim ki umutlarınız devam etsin sürsün. İkinci tedavi için regl olmayı bekliyordum 28 Kasım bat tarihi idi bekle Allah gelmiyor gelmedikçe sinir yapıyor tabi bu sinirden etrafımda kim varsa yanıyor derken eşim bu arada yoğun baskı yapıyor test yap test yap diyorum ki yok anlamıyor musun 9 yıl olmamış 1 başarısız tüp bebek şimdi mi olacak On gün geçiyor hadi yapalım Bi test diyorum ve on saniyede ikinci çizgi ben şok hemen gidip kan veriyorum ki değerim 746 al Bi daha şok benimki organik bebe olucam demiş çıkmış yola. Bugün kesemiz gördük on gün sonra kalp atışı için gidicem inşallah sağlıkla onu da duyarım. Diyeceğim o ki kızlar umut hep var hayal kurmak bile dua etmekmiş. Rabbim hepinize tez vakitte sağlıkla versin bebelerinizi
Maşallah canım Rabbim ol diyince oluyot demekki kısmeti normal yolllaymış Rabbim inşallah sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin herşeyde vardır bi hayır hayırlı olsun inşallahKızlar herkese yeniden merhaba.
Canim gercekten Rabbim ol demis ve olmus.. Gözünüz aydin..saglikla alirsiniz insAllah kucaginiza.. Insan inanamiyor, InsAllah bizlere de nasip ederTeşekkür ederim canım benim
İnşallah hamiş olanlar sağlıkla kolaylıkla alsın kucağına. Bekleyenlerde tez vakit mucizelerine kavuşsun
Ewt cinsiyet icinde aliyorlar. Baska hastaliklarada bakilabiliyormus. Ama istemedik biz. Parasinida gectim.öncelikle saglikli oldugunu bilmek önemli hepimiz icin oldugu gibi bizim icinde.zaten bir kac hafta ögrenicez diye düsündüm.Fetal DNA’nın ücretli olduğunu biliyorum, cinsiyet söylemek için de mi ekstra ücret alıyorlar?
İnşallah canım en kısa zamanda hayırla nasip olsun hepinize. Dua ederken hep adını bildiğim bilmediğim tim herkese diye dua ediyorum.Canim gercekten Rabbim ol demis ve olmus.. Gözünüz aydin..saglikla alirsiniz insAllah kucaginiza.. Insan inanamiyor, InsAllah bizlere de nasip eder
Yok kız benimki bildiğin göbekOlsun göbeğim ve ben çok mutluyuz çıksın çıksın ki hamile olduğumuzu hissedelim Amin canım inşallah son 2 gün gösterirse tabi
Yaaa ne kadar güzel bir haber tüp bebekten sonra ilaçların etkisi bir süre vücutta kalıyor diyorlardı doğruymuş demek ki çok sevindim senin adına sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim mucize bebişKızlar herkese yeniden merhaba.
Allah razı olsun. Kesinlikle doğru canımYaaa ne kadar güzel bir haber tüp bebekten sonra ilaçların etkisi bir süre vücutta kalıyor diyorlardı doğruymuş demek ki çok sevindim senin adına sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim mucize bebiş
Peki o zaman nasıl istersen canım evet evet sudan benimde bulanıyor en çok da su içilmesi lazımHayırlısı ile yersin canım ben sudan bile bulanıyordum çok şükür içiyorum artık yemekte yemeye başladım arada bulansada idare ediyorum. Yok atmam çok şişko
Çok güzel bir haber.. Allah sağlıklı ilerletsin gebeliğini. Muhteşem bir duygu.. Hele bu kadar sabırdan bu kadar bekleyişten sonra Allah ın bir mucizesi.Kızlar herkese yeniden merhaba.
İyi ki demiş canım sağlıkla ilerlesin tüm sürecinAllah razı olsun. Kesinlikle doğru canım
Benim ki süpriz yumurta çıktı işte
Gerçekten mucizeyi yaşıyorum bide arkadaşa böyle mucizeler bizi bulmaz diyordum ki bizim ki al sana nasıl olurmuş dedi