- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok net çıkmışBenimde Transferimin yedinci günü kızlar Buda testim baya artık çıkıyor
Evet canımCok net çıkmış
Aynenkızlar bana şans dileyin,yeni bir iş kuruyorum b*k gibi para vartest işine gireceğim ben...beta ve lh testi imalatına başlıyorum...zengin olacağım sayenizde yalılarda yaşayacağım
baksana bende salaklık yok ip al,yok ör,yok workshop yap yok dergi yok kitap...valla en temizi test işi
İnşallh kuzumBaştan beri takip ediyorum beredeysen herkes pozitif sanırım, inşallah bu grup bana da hayırlı gelir de ben de pozitif olurum
Sen olmussunBenimde Transferimin yedinci günü kızlar Buda testim baya artık çıkıyor
Sen olmussun
Insallah kanda da guzel sonuclar alirsiniz. Kacinci gun embriyosuyduBenimde Transferimin yedinci günü kızlar Buda testim baya artık çıkıyor
hayırlısı olsun hakkınızda,acılı,sancılı işlemler değil normal hekiminiz zaten çağıracağı zamanı söylüyor size...siz ilaçlarınızı alın düzenli hayatınıza devam edin.nereye gideceksiniz hangi doktor (tamamen merak ) İstanbul mu ?Arkadaşlar yeni üye oldum. Konu açmayı vs bilmiyorum. Kısmetse önümüzdeki hafta on görüşmeye gitcem tüp bebek için ve sonraki ay da transfer olmayı düşünüyorum. Ama maalesef süreç hakkında çok bilgim yok. Beni biraz aydınlatır mısınız. Hepinize bol çift çizgili günler
5. Gün embriyoInsallah kanda da guzel sonuclar alirsiniz. Kacinci gun embriyosuydu
Bi idrarla şansını deneye bilirsin ama çıkmassa çokta üzülmeyeceksen eğer canım .4 eylul 4. gun embriyosu ve bugun 7.günüm. Hafta boyunca hafif bel kasik agrilarim gogus hassasiyetim vardi sadece prolutex igne ve coraspin kullaniyorum. Surekli az da olsa agri olmasini igeneye yoruyorum. Ama bu gece ve sabah diger gunlerden bir iki tık daha fazla agrim var ozelliklede bel. 2 gundur de sivilcelendim. Idrar veya kan testleri konusunda kararsizim. Henuz erkendir diye dusunuyorum ama burda benim durumumda olanlarin pozitif haberlerini duyunca da heyecanlaniyorum. Test gunum normalde 16 eylul.