- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.561
Ilayumut canimm rabbim kolaylastirsin bugününü transfer işleminiinşallah bu sefer tutunur sağlıkla ilerler de son olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah güzel artmış değerin doktoruna gönderdin mi sonucuKızlar betam pazartesi 59 çarşamba 190 bugün 507 nasıl kızlar
Yok iki gün önce haftaya gel keseye bakalım demişti çekindim göndermeye göndereyim miMasallah güzel artmış değerin doktoruna gönderdin mi sonucu
hayırlı olsun öncelikle. ben estrofem ve folik asit ile başladım. transferden sonra ilaçlar arttı. progestan fitil,oksapar iğne vs..Catlak-kurabiye Tureed canlarım nasılsınız ben bugün itibari ile transfer hazırlığına başladım ilk defa donmuş transfer olacağım size bisey soracağım adetin 2. Günü ilaçlara başlıyorsunuz ya hangi ilaçları kullandınız progesteron igne yada fitil var mıydı bende sadece folidice estrofem ve coraspin var
Kan sonuçlarınızi görmeden mi sizi çağırdı kese görmeyeYok iki gün önce haftaya gel keseye bakalım demişti çekindim göndermeye göndereyim mi
Yok çarşamba günkü kan değerimi ve iki günlük artışı söyledim haftaya çarşamba yada Perşembe gel dediKan sonuçlarınızi görmeden mi sizi çağırdı kese görmeye
Tamam o zaman iki günlük artisi görmüş zatenYok çarşamba günkü kan değerimi ve iki günlük artışı söyledim haftaya çarşamba yada Perşembe gel dedi
Amin canım inşallah. Haftaya keseyi görünce bebeği ne zaman görür pekiTamam o zaman iki günlük artisi görmüş zaten
Haftaya kadar dahada artar değerin 1000 ve üzeri oldugunda kesede rahat görünür hayirlisi olsun cnm
Keseyi gördükten sonra 15 gün sonra çağırır büyük ihtimal o zaman mercimek tanesi kadar görülür artik inşallah sabırla beklicezAmin canım inşallah. Haftaya keseyi görünce bebeği ne zaman görür peki
Ayy inşallah ya rabbimmmKeseyi gördükten sonra 15 gün sonra çağırır büyük ihtimal o zaman mercimek tanesi kadar görülür artik inşallah sabırla beklicez
Ben kese zamanı gittiğimde bebek oluşmuş kalp atışı da görülüyordu canım 1 hafta sonrada kalp atışını dinletmek için çağırmıştıAyy inşallah ya rabbimmm
Ilayumut canimm rabbim kolaylastirsin bugününü transfer işleminiinşallah bu sefer tutunur sağlıkla ilerler de son olur
Yaaaa kızlar unutmamissiniz nasil duygulandım anlatamam allah razi olsun kızlar rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah merkezdeyim bekliyorum inşallah rabbim dualarımizı kabul etsin canlarım iyiki varsınızGünaydın kızlar hayırlı cumalar Ilayumut canım mübarek gün de transfer oluyorsun Rabbim kolaylaştırsın mucizeni al gel bizi habersiz bırakma dualarımız seninle ❤
Tesekkur ettim canım evet aynen öyleymiş ben ilk defa dondurulmuş olunca bilemedimhayırlı olsun öncelikle. ben estrofem ve folik asit ile başladım. transferden sonra ilaçlar arttı. progestan fitil,oksapar iğne vs..
Aminnn inşallah canimm hadi bakalım bebisin ile buluşma anı ayyy çok heyecanlıYaaaa kızlar unutmamissiniz nasil duygulandım anlatamam allah razi olsun kızlar rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah merkezdeyim bekliyorum inşallah rabbim dualarımizı kabul etsin canlarım iyiki varsınız
Allah senden de razı olsun canım al gel bebisiniYaaaa kızlar unutmamissiniz nasil duygulandım anlatamam allah razi olsun kızlar rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah merkezdeyim bekliyorum inşallah rabbim dualarımizı kabul etsin canlarım iyiki varsınız