- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.521
Allah senden de razı olsun amin inşallah canımAminn inşallah,Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim sende sağlıkla bebisini kucağına alırsın inşallah canimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah senden de razı olsun amin inşallah canımAminn inşallah,Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim sende sağlıkla bebisini kucağına alırsın inşallah canimm
Tamam canim incir sevmiyorum faydası olur die aldım söylediğin iyi oldu Aminn aminnn inşallah canimmİnciri çok tüketme canım prolaktini yükseltiyor avakado mutlaka ye transfere kadar yürüyüş de iyi güzel haberlerini Allahın izniyle alıcaz
Canim ne zaman transfer belli mi tarihiBenim bu ilk ayda ne yemem iyi gelir kızlar neyi yemeyin peki
Yok ben çatlatma iğnesi ile oldumCanim ne zaman transfer belli mi tarihi
Evet liste yap sağlıklı şeyler ye Allah'ım hayırlı kılsın nasip etsin inşallah ben iyiyim ama bende nie böle bilmiorum şükür herşey iyi ama içimde korkudan sanırım biraz kabız oluorum aklıma kötü şey gelio sen olma böle onun yeri iyimis ama yinede hergun aç karnına kayısı ye bide ev yoğurdu yada normal yoğurt ben hergun yedim bende kesin bilgi deilde burdan okuduğum doktorla birleştirdiğim şeyler ama tutcagi varsa herşey boş ondan benim gibi ayakta kaldım tutmadı hissetmedim tutmadı deme Allah'ım nasip etsin inşallahAa çiğ badem evet canim ceviz onlar da vardı liste yapayım kendime heyecandan unuturum
Aay inşallah canım ya inşallah rabbim bana da güzel haber vermeyi nasip et gerçekten esimin de benim de o kadar çok ihtiyacımız var ki güzel haberi duymaya inşallah bu denemede vakti saati gelmiştir de rabbim nasip eder
Cok tesekkur ederim canım cevaplarin için.
Sen nasılsın nasıl gidiyor bir sorun yokturdur inşallah
Canım benim hadi gözün aydın inşallah hayırlı müjdelerle sonuçlansın bebişin sağ salim seninle olsunCatlak-kurabiye Tureed canlarım nasılsınız ben bugün itibari ile transfer hazırlığına başladım ilk defa donmuş transfer olacağım size bisey soracağım adetin 2. Günü ilaçlara başlıyorsunuz ya hangi ilaçları kullandınız progesteron igne yada fitil var mıydı bende sadece folidice estrofem ve coraspin var
Hadi bakalım neler olacak çok merak ediyorum tutacak mı teorilerBenimde yuvarlak gördük dier haftalar bu hafta fasulye idi
Bende merak ediorum bide şu ailelerin ay hayilri olsun ardından hemen kız olsun erkek olsun istekleri olmasa ya ben hala hamileyim diyemiorum ama içten içe çokta merak ediorum kuzumHadi bakalım neler olacak çok merak ediyorum tutacak mı teoriler
Aminnn inşallah canım sırf kafam dağılsın die eşim eve kedi aldı yavru kedi yaklaşık 1 aydır bizde bende onunla oyalanirim umarımEvet liste yap sağlıklı şeyler ye Allah'ım hayırlı kılsın nasip etsin inşallah ben iyiyim ama bende nie böle bilmiorum şükür herşey iyi ama içimde korkudan sanırım biraz kabız oluorum aklıma kötü şey gelio sen olma böle onun yeri iyimis ama yinede hergun aç karnına kayısı ye bide ev yoğurdu yada normal yoğurt ben hergun yedim bende kesin bilgi deilde burdan okuduğum doktorla birleştirdiğim şeyler ama tutcagi varsa herşey boş ondan benim gibi ayakta kaldım tutmadı hissetmedim tutmadı deme Allah'ım nasip etsin inşallah
Anlamadim canim şuan opu asamasinda misin yaniYok ben çatlatma iğnesi ile oldum
Haftaya kese görmeye gidicem inşallah daha yeniyiz biz 3 haftaligizAnlamadim canim şuan opu asamasinda misin yani
Aminn inşallah canım inşallahCanım benim hadi gözün aydın inşallah hayırlı müjdelerle sonuçlansın bebişin sağ salim seninle olsun
Progestan iğneye ikinci kontrole bir gidişimde başlamıştık canım. İnşallah her şey yolunda gider Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Himm anladim canim catlatma diyince kafam gittikeseyi görürsün inşallah canım bebisin pit pit atan kalbini de duyarsın inşallah her aşaması sağlıkla ilerlesinHaftaya kese görmeye gidicem inşallah daha yeniyiz biz 3 haftaligiz
Amin inşallah çok heyecanlıyım yarın tekrar kan vericem değerimi kontrol için her kan veriş sonuç bekliyisi sınav sonucu gibi hissiyat veriyorHimm anladim canim catlatma diyince kafam gittikeseyi görürsün inşallah canım bebisin pit pit atan kalbini de duyarsın inşallah her aşaması sağlıkla ilerlesin
Her aşaması heyecan inşallah değerin güzel artmıştır canim bende umarım o asamalara gelirim de o güzel heyecanları yaşarımAmin inşallah çok heyecanlıyım yarın tekrar kan vericem değerimi kontrol için her kan veriş sonuç bekliyisi sınav sonucu gibi hissiyat veriyor
İlk 7 sonra 59 sonra 190 bakalım yarın ne gorucez Allah'ım hayırlı sağlıklı en güzel artışları göstersin hepimizeHer aşaması heyecan inşallah değerin güzel artmıştır canim bende umarım o asamalara gelirim de o güzel heyecanları yaşarım