- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.141
progestanHangi iğne canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
progestanHangi iğne canım
O çok yakıyor ya. Bide morarma yapıyor hep dimiprogestan
İğneden sonra ovalarsan beze oluşmuyor canım ama yine morarma kalıyorprogestan
Evet benimde aklımda çubuk kraker yiyim ama sürekli deil öle sanırım çok yiyince yada acıkınca oluo bazen su bile içimi bulandırıyo aman o iyi olsun herşeye raziyim gik demem hala giderken korkuom ne zaman normal korkmadan gitcem bilemedim sen naptın kuzum buldun mu doktorEvet arada kalmak kötü ya
Oo kusma da başladı sende o kötü olur ya. Ben eve bi paket tuzlu çubuk kraker aldırdım. Bazen atıyorum bir iki tane iyi geliyor.
Olsun canım şifalar olsun bebişe
Benim hem popom hemde göbeğim oskopar çok kötü kan sulandci. Artık bebisler iyi olsun nspcaz kuzum Allah'ım güç versin bı sure dayancazBenim dr sürekli devam diyor bıraktırmaya niyeti yok hiç popom morardı hep iğneden oturamıyorum :))
Geçer heralde öyle umuyorum beze beze içindede kalıyor sonra hafta bitince dağılıyorİğneden sonra ovalarsan beze oluşmuyor canım ama yine morarma kalıyor
Aynen bebişler iyi olsundaBenim hem popom hemde göbeğim oskopar çok kötü kan sulandci. Artık bebisler iyi olsun nspcaz kuzum Allah'ım güç versin bı sure dayancaz
:) ben 58 e bile alışık değilim 50 nin üstüne çıktığım görülmemişti ama yaş ilerleyince bu kadar horman ilacı kullanınca arttı kilolar. boya göre gayet iyi bence senindeKızlar naşallah zayıfsınız ben opudan önce 62dim sonra kese zamanı gittim 66.5 olmuş dün gittim 64.5 düşmüşüm 2 haaftda boyu. 172 iyi mi sizce
Cnm benim de midem boşaldığı zaman bulantı yanma başlıyor. Ben çözümü beyaz leblebide buldum, ne zaman midemde bi tuhaflık hissetsem hemen bir avuç leblebi atıyorum. İş yerindeki çekmeceme, çantama, eve beyaz leblebi yığdım. Çubuk kraker, galleta da olur tabi, ama onda da aşırı karbonhidrat ve tuz tüketimi olur.Evet benimde aklımda çubuk kraker yiyim ama sürekli deil öle sanırım çok yiyince yada acıkınca oluo bazen su bile içimi bulandırıyo aman o iyi olsun herşeye raziyim gik demem hala giderken korkuom ne zaman normal korkmadan gitcem bilemedim sen naptın kuzum buldun mu doktor
Evet canım denemek lazım sen naptın gittin mi hastanye kese kalp aynı anda gitcektin sanırımCnm benim de midem boşaldığı zaman bulantı yanma başlıyor. Ben çözümü beyaz leblebide buldum, ne zaman midemde bi tuhaflık hissetsem hemen bir avuç leblebi atıyorum. İş yerindeki çekmeceme, çantama, eve beyaz leblebi yığdım. Çubuk kraker, galleta da olur tabi, ama onda da aşırı karbonhidrat ve tuz tüketimi olur.
Ben 95le hamile kaldim şu an 99 u gördümGelsin son kilolar o zaman
Bu çok iyiydi yaBu ürkütücü rakamı hamilerle paylaşmayı çok da doğru bulmuyorum
Son zamanları onlarında hamile taytlarına geçişe az kaldıTaytlar oluyor mu kız. Valla ben her şeyi toplayıp kaldırcam bu gidişle
Ben de 76 ile başladım bu maratona 3 ayda 79u gördümBen 95le hamile kaldim şu an 99 u gördüm
Bence kusmak öğürmekten daha iyidirEvet arada kalmak kötü ya
Oo kusma da başladı sende o kötü olur ya. Ben eve bi paket tuzlu çubuk kraker aldırdım. Bazen atıyorum bir iki tane iyi geliyor.
Olsun canım şifalar olsun bebişe
İnşallah +20kiloyla kapatmayız hddefim10 yada 12 hayırlısı inşallahBen de 76 ile başladım bu maratona 3 ayda 79u gördüm
İnşallah canım 10 yeter fazlası zarar sonra vermek sıkıntı olur ben yürüyüşlere de başladım yavaştanİnşallah +20kiloyla kapatmayız hddefim10 yada 12 hayırlısı inşallah
Yarın gideceğim, çok heyecanlıyım.sen duymuştun dimi kalbi?Evet canım denemek lazım sen naptın gittin mi hastanye kese kalp aynı anda gitcektin sanırım
Bende kendimi çok yormadan yürüyorum aynen fazlası zarar inşallah fazla kilo almayızİnşallah canım 10 yeter fazlası zarar sonra vermek sıkıntı olur ben yürüyüşlere de başladım yavaştan
Hayırlı olsun öncelikle.. Benim 6 haftalık iken falan 30.000 lerdeydi değerim. Benim ikiz gebelik. herkeste aynı olmaz tabi değerler. bence değeriniz iyi.Canım bana bugün hcg 4017, vajinal ultrasonda 1 kese göründü 1 tane daha var gibi ama net göremedik dedi. 6+2haftalık olmuşuz son adete göre hesapladı ikiz olabilirmiş yüreğime biraz olsun serin sular serpildi ..Rabbim Sağlıkla yavrularımızın kokusunu içimize çektiğimiz günleri göstersin haftaya çarşamba tekrar kontrol var.
Sizce beta değeri nasıl dr iyi artmış dedi ama 6+2 göre normal midir