- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.601
Canim nerelerdesin hersey yolunda mi yoksun ortalarda Nefes0858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım yolunda bulantılarım fazla bugünde evde temizlik vardı annem kayinvalidem sagolsun detaylı temizlik yaptılar. Sen nasılsın nasıl gidiyorCanim nerelerdesin hersey yolunda mi yoksun ortalarda Nefes0858
Ohh ne güzel çok şükür canim bende iyiyim ay benimde 2 gündür bulantilatim varÇok şükür canım yolunda bulantılarım fazla bugünde evde temizlik vardı annem kayinvalidem sagolsun detaylı temizlik yaptılar. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Bulantı olsa yine iyi ben azalır diye bekliyordum afedersin ögürtüyor bide ilk defa bugün istifra ettimOhh ne güzel çok şükür canim bende iyiyim ay benimde 2 gündür bulantilatim var
Ben daha o boyuta geçmedim dişlerimi fırçalarken zorlanıyorum sadeceBulantı olsa yine iyi ben azalır diye bekliyordum afedersin ögürtüyor bide ilk defa bugün istifra ettim
İnşallah gecmezsin su içemiyorum en çok bulandıran oBen daha o boyuta geçmedim dişlerimi fırçalarken zorlanıyorum sadece
Sıkıntı olmaz ama ayakta ve ılık su ile al duşlarınıKızlar transfer den 7 gün geçti banyo yaptım bu 2.bi kere de 3.gün yaptım umarım sıkıntı olmaz
Oturarak yaptım daha doğrusu annem yaptırdı dedim kolumu falan kaldırmayayımSıkıntı olmaz ama ayakta ve ılık su ile al duşlarını
Allah yardım etsin canım sıkma canımı allah büyüktürMerhaba. Ben de 5. Gün taze tansferi oldum 1 kasımda. Bugün 9. Gün, sıradan idrar testi yaptım işten gelince negatif çıktı. İlkini başarısız olarak kabul ediyorum kanda pozitif bir değer göreceğimi sanmıyorum hiçbir belirtim de yok. 3 tane de embriyom donduruldu artık onlarla dvm edicem gibi görünüyor
Oturma canım ayakta al çok uzamadan dikkat etOturarak yaptım daha doğrusu annem yaptırdı dedim kolumu falan kaldırmayayım
Tamam canım bi daha öyle yaparım belim agrıyor ama oda yatmaktan benceOturma canım ayakta al çok uzamadan dikkat et
Sorma ya bende öyleyim ilk başta 3 litreyi buluyordu şimdi 2ui zor yapıyorum yaİnşallah gecmezsin su içemiyorum en çok bulandıran o
Kaçıncı günün canım çokta yatma yani doktor aksi bir şey demediyse ilk 2 3 gün bolca dinlen. Daha sonra arada evin içinde küçük yürüyüşler yap ki kan akışı sağlansınTamam canım bi daha öyle yaparım belim agrıyor ama oda yatmaktan bence
Amin inşallah çok sağolun hepimiz için kalbimizden geçenler kabul olsun Evet ilk deneme çift embriyo transferi doktor 15 kasımda test yaptırın dediği için bekliyoruz meraklaaminn inşallah kalbinizdeki gibi olur herşey.. çift embro mu idi. birde ilk deneme mi? aslında testte çıkabilir sizin.
Benım bugun 8.gunüm kasık batmam var böyle sızlanma gibi Bi sağda olıyor bazen Bi solda bazen adet ağrisi oluyor ılık ılık ayaklarım çok üşüyor buz gibi ısınmıyor bakalım inşallah belirtidir bunlar sende varmı beltirtiİns miraycım sende belirti var mı
Bende rahat 3 içiyordum dediğin gibi şimdi 2 zor oda içine arada limon sıkıyorum ne zaman eserse hiç fark etmiyorSorma ya bende öyleyim ilk başta 3 litreyi buluyordu şimdi 2ui zor yapıyorum ya
Bide senin bulantı nasıl oluyor sadece sabahları mı. Yoksa aklına ne zaman eserse mi benimki hiç belli olmuyor
Benimde transferden sonra adet ağrılarım oldu ve çok bariz bir şekilde ayaklarım çok üşüdü hiç ısınmadı.inşallah sizin için de belirtidirBenım bugun 8.gunüm kasık batmam var böyle sızlanma gibi Bi sağda olıyor bazen Bi solda bazen adet ağrisi oluyor ılık ılık ayaklarım çok üşüyor buz gibi ısınmıyor bakalım inşallah belirtidir bunlar sende varmı beltirti
Benim göğüslerim çok fena akıntım var bazen de hafif kasıkta sanki ki tel çekiliyor içimden dün de hapşırdım dedim kaşığım koptu heralde bu kadar ya da ben belirti aradığım için var bunlarBenım bugun 8.gunüm kasık batmam var böyle sızlanma gibi Bi sağda olıyor bazen Bi solda bazen adet ağrisi oluyor ılık ılık ayaklarım çok üşüyor buz gibi ısınmıyor bakalım inşallah belirtidir bunlar sende varmı beltirti
7 .gün canım evde yapıyorum canımKaçıncı günün canım çokta yatma yani doktor aksi bir şey demediyse ilk 2 3 gün bolca dinlen. Daha sonra arada evin içinde küçük yürüyüşler yap ki kan akışı sağlansın