- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 30
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.621
Ayy insallah sızın pozitif miBenimde transferden sonra adet ağrılarım oldu ve çok bariz bir şekilde ayaklarım çok üşüdü hiç ısınmadı.inşallah sizin için de belirtidir
Sorma ya bende öyleyimilk başta 3 litreyi buluyordu şimdi 2ui zor yapıyorum ya
Bide senin bulantı nasıl oluyor sadece sabahları mı. Yoksa aklına ne zaman eserse mibenimki hiç belli olmuyor
Bende 2 litre zor içiyorumBende rahat 3 içiyordum dediğin gibi şimdi 2 zor oda içine arada limon sıkıyorumne zaman eserse hiç fark etmiyor
Evet canım pozitifAyy insallah sızın pozitif mi
Aa limon iyi fikir yaa deneyim bendeBende rahat 3 içiyordum dediğin gibi şimdi 2 zor oda içine arada limon sıkıyorumne zaman eserse hiç fark etmiyor
Valla havalarda soğudu ya suda ister istemez soğuk oluyor o daha da bulanıyor. Kombiyi yakınca kaloriferin üzerine koycam su şişemiBende 2 litre zor içiyorum
Kaçıncı günün canımGünaydın kızlar şükür kan sonucum çıktı değerim 28 çıktı çokmu düşük ya
Pazartesi 13. Günüm de baktırmıştımKaçıncı günün canım
Belki geç tutunmadır. Artışı önemli inşallah sağlıkla ilerlesinPazartesi 13. Günüm de baktırmıştım
Amin canım inşallah öyledir şimdi tekrar gidiyom batırmayaBelki geç tutunmadır. Artışı önemli inşallah sağlıkla ilerlesin
Haberlerini merakla bekliyorum, bakalım ne kadar çıkacak?Bı pozitif dusunuom bı modumu düşürüom bilmiomki naptigimi fitil yüzünden öğleden sonra ya aldım randevuyu heyecan dorukta benim kuzum
İnşallah canım ayniyiz seninleHaberlerini merakla bekliyorum, bakalım ne kadar çıkacak?
Hadi bakalım inşallah güzelce tanışcan minnoşlaBı pozitif dusunuom bı modumu düşürüom bilmiomki naptigimi fitil yüzünden öğleden sonra ya aldım randevuyu heyecan dorukta benim kuzum
Adet ağrılarınız kaçıncı gündenoldu acabaBenimde transferden sonra adet ağrılarım oldu ve çok bariz bir şekilde ayaklarım çok üşüdü hiç ısınmadı.inşallah sizin için de belirtidir
Tamam canım dua edin çıkınca yazarımHadi bakalım inşallah güzelce tanışcan minnoşlabizi de haberdar et
Tanış bakalım minik susam tanesiyleİnşallah canım ayniyiz seninleama kalbim cikcak sanki kuzum hemen yazarım zaten