2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

N Nilsu88 Canim nasılsın lekelenmen ne durumda daha iyimisin ❤
Canım Selam, midem çok kötüydü bir türlü elime telefonu alıp yazamadım. Sana o kadar dua ettim ki Allah razı olsun ne muradın varsa versin gerçekten söylediğini yaptım ve geçti. Lekelenmem dahi yok. İnanamıyorum hala. Şunu bir Allah ın kulu doktor söylemedi bana seni Allah çıkardı karşıma gerçekten çok ama çok teşekkür ederim❤️❤️❤️❤️

Kızlar günaydın birsey soracaktım kullanana yani tedavisinde kullanan arkadaşlara
Bu adetimin 21..Günü lucrin igne verdi doktorum .
Bu igne benim yapabileceğim bir igne mi yani gonalf gibi falan mı yoksa hastaneye yani sağlık kuruluşuna mi gitmem gerekiyor yapma günüm yaklaştı birde pazara denk geliyor yapan tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa cok sevinirim . Şimdiden Cook tesekkur ederimmm.🤩🤗

Kızlar günaydın birsey soracaktım kullanana yani tedavisinde kullanan arkadaşlara
Bu igne benim yapabileceğim bir igne mi yani gonalf gibi falan mı yoksa hastaneye yani sağlık kuruluşuna mi gitmem gerekiyor yapma günüm yaklaştı birde pazara denk geliyor yapan tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa cok sevinirim . Şimdiden Cook tesekkur ederimmm.🤩🤗
Bana da vermişti sağlık ocağın da yaptırdım

Canim ben bı gün transfer iptalinde verdi bu iğneyi sole soyliyim bana sağlık kuruslarinda vurdur dediler hatta benimde hafta sonuna denk geldi stres yaptım felan ama yaptırdıktan sonra eşim zor deilmis aslında dedi biseyleri cekion felan ama mümkünse yine sağlık kuruslarinda yaptır kuzum çünkü banada öyle demişlerdi şifa olsun🥰🥰

Canim ben bı gün transfer iptalinde verdi bu iğneyi sole soyliyim bana sağlık kuruslarinda vurdur dediler hatta benimde hafta sonuna denk geldi stres yaptım felan ama yaptırdıktan sonra eşim zor deilmis aslında dedi biseyleri cekion felan ama mümkünse yine sağlık kuruslarinda yaptır kuzum çünkü banada öyle demişlerdi şifa olsun🥰🥰
Cok tesekkur ederim canım aminnn 🙏🙏 bana da senin gibi sifa olur inşallah 🤩🤩

Canim valla korkuom normal hamilelik olsa bı değerle hamileyim derdim şimdi aklıma tüm kötü senaryo lar gelio şimdi ben yarın ne gormeliyim bi kese inşallah 🤲🤲 bide çapı sanırım Allah'ım içimize böle ferah sabır versin senin kuculmustu kanama alanın canım gittiğinde tamamen gitmiş olcak o alan kuzum ama bana dua et lütfen kese görurum inşallah 🤲🤲🥰🥰
Yarın 5+1 olacaksın sanırım canım.
Muhtemelen sadece kese görünür.
Bebek görünmeyebilir.
Haftaya veya 10 gün sonra çağırır tekrar.
Kalp atışı ve bebek o zamana. 😉

Ben çok yapmak istedim ama direk kan ver bence evet hıçkırarak ağladım kolay deil emek veriyoruz kimse anlamaz bı biz anlarız sakin olmaya çalış sonrada inşaallh pozitf alınca bu seferde ağladım çok uzdummu bebeimi diosun zor .dua ediyorum kuzum hep hepimize güzel haber ver bize inşallah ama bak iki kere kan verdim hala tamam demiorum bitmio stres 😊 şuanda bende o korku var sakin olmaya aliscaz mecbur ☺️
Aynı bende öyle sonucu alınca nasıl ağladım anlatamam

Yarın 5+1 olacaksın sanırım canım.
Muhtemelen sadece kese görünür.
Bebek görünmeyebilir.
Haftaya veya 10 gün sonra çağırır tekrar.
Kalp atışı ve bebek o zamana. 😉
Regliyle göre 5+2 yarın gösteriyo doru bakabildysem canım inşallah keseyi görürüm🥰 ama 10 gün demesin buna yürek dayanmaz sanırım 😂😂

Sanırım çok doluyoruz stres e bide normal hamilelik hormonu duygusallığı da eklenince tadimizdan yenmio ben hala arada saçma selere bile agriorum 😂😂
Ben normalde de TV de birşey görsem ağlarım ama hayatımda ilkkez mutluluktan ağladım o güne kadar hep diyodum insan mutlu olunca neden ağlasın diye

X