2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar son adet tarihim 8 Ekim.transfer tarihi 25 Kasım.pozitif çıktı kan sonucu şükür.kaç haftalık oluyor acaba?
Hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başimiza bizede dua edin bnde yarın test yapcam evde 9.gun sabah inşallah pozitifi görürüm😊🤲

Canım Selam, midem çok kötüydü bir türlü elime telefonu alıp yazamadım. Sana o kadar dua ettim ki Allah razı olsun ne muradın varsa versin gerçekten söylediğini yaptım ve geçti. Lekelenmem dahi yok. İnanamıyorum hala. Şunu bir Allah ın kulu doktor söylemedi bana seni Allah çıkardı karşıma gerçekten çok ama çok teşekkür ederim❤️❤️❤️❤️
Canim benim canim hepimizin rabbim ne muradi varsa versin inanki bende sana hep dua ettim aklımdaydın çok şükür çok sevindim ara sıra yaz haberdar et bizi ❤

Benim 2 Kasım transfer oldu kısmetse 15 kasım pazartesi günü test günüm heyecanla beklemedeyiz. Pek belirgin bir belirtim yok hafif göğüs şişkinliği var adette yakın olunca. Sizde dahil tüm hamileler sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi🙏 Bizlere de dua edin bizlerde hayırlısı ne zaman ise yaşayalım o güzel günleri
aminn inşallah kalbinizdeki gibi olur herşey.. çift embro mu idi. birde ilk deneme mi? aslında testte çıkabilir sizin.

X