- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar devam edeceğini bilmiyorum canım ama benim trombofili panelinden sonra verdi doktor.Kizlar oksapar kullanan var mi? Ne kadar devam ediyoruz igneye. Birde trombofili paneline bakip mi verdi doktorunuz merak ettim.bana kan testi falan yapilmadan verildi. Pıhtılaşmam var mi yok mu bilmiyorum herkesin böyle mi
Bende kullanıyorum canjm yumurta toplamadan beri banada bakmadı galiba daha önce ameliyat olduğum için vermiş her ihtimale karşi hemşire öule dedi göbeğim çok kötü morardı herkeste mi aynı acabaKizlar oksapar kullanan var mi? Ne kadar devam ediyoruz igneye. Birde trombofili paneline bakip mi verdi doktorunuz merak ettim.bana kan testi falan yapilmadan verildi. Pıhtılaşmam var mi yok mu bilmiyorum herkesin böyle mi
Ne ameliyati olmustun canim? Bende morarma yokta cok aciyor ya .Bende kullanıyorum canjm yumurta toplamadan beri banada bakmadı galiba daha önce ameliyat olduğum için vermiş her ihtimale karşi hemşire öule dedi göbeğim çok kötü morardı herkeste mi aynı acaba
Benim bakilmadi da o yüzden merak ettim. Kimisi aspirin kullanıyor kimisi oksapar igne merak ettim neye göre veriliyor. Carsamba sorayim doktorumaNe kadar devam edeceğini bilmiyorum canım ama benim trombofili panelinden sonra verdi doktor.
Benimkide çok acıyor bayada morardı labroskobi olmuştum canım kapalı ameliyat rahimde perde vardı tek tüpüm sıkıntılıydı onu kapattılar bideNe ameliyati olmustun canim? Bende morarma yokta cok aciyor ya .
Ben hem oskapar kullanıyorum hem coraspinBenim bakilmadi da o yüzden merak ettim. Kimisi aspirin kullanıyor kimisi oksapar igne merak ettim neye göre veriliyor. Carsamba sorayim doktoruma
Iyi olmus ameliyat oldugun canim gecmis olsun. Benimde rahim genişletildi polipler varmis onlar alindi geçen ay. Iyiki farkedildi.Benimkide çok acıyor bayada morardı labroskobi olmuştum canım kapalı ameliyat rahimde perde vardı tek tüpüm sıkıntılıydı onu kapattılar bide
Sağol canım sanada geçmiş olsun ben bir yıl önce oldum ameliyat kistlerim yine oluştu yapışıklıklar yine oluştu diğer tüpüm de şişmiş aynı bu şekilde tüp bbek yapıldı ama insallah tutar bakalım korkuyorım tutmaz diueIyi olmus ameliyat oldugun canim gecmis olsun. Benimde rahim genişletildi polipler varmis onlar alindi geçen ay. Iyiki farkedildi.
Haftaya pazartesiye cagirdi doktorum.Bir hafta önce keseyi gördük. Gayet iyi dedi.15 gün sonraya cagirdi yani. Bir haftam kaldi bakalimCanım İnşallah sorun yaşamazsın.Boyleyken ne yaşasak hersey bızı korkutuyo.Bebeğimizin durumunudan haberımızın olmaması cok buyuk sıkıntı.Merak etmemek elde degıl .Sabır gerektırıyo.Ama oda bızde yok.Sen kalp atısını duydun mu bebegının.
Benimde azaldi kramplar cok şükür.beklicez mecbur bir hafta daha. Allah sabir versin hepimize saglik versin bebişlerimize insallahBende iyiyim kramplar azaldı ama bulantım var bide bende bel ağrısı çok var odda normal bende hep olan birşey benimde senden sonraki gün salı günü kontrolüm keseyi gördüm ben çok şükür gene biraz zaman geçiyorr
Günaydın canımGünaydın kızlar
Son durumun nasıl iyisin inşGünaydın canım
Yarın muayene olucam iki kere kan güzeldi ama yine stres içine girdim iki gün dur batmalar gitti arada mide bulanti gibi bişe oldu yarın muayene olucam heycan dorukta yine idrar olmaması önemli yoksa olması mı sanırım vajinal muayene olucam canimSon durumun nasıl iyisin inş
Bende kullanıyorum..benim pıhtışlma sorunum vr ama bunu doktorum aslında bilmiyor herhangi bir test te yapmadı. Olana olmayana veriyorlar herhalde. Sanırım dogum kadar bile kullanan varmış.Kizlar oksapar kullanan var mi? Ne kadar devam ediyoruz igneye. Birde trombofili paneline bakip mi verdi doktorunuz merak ettim.bana kan testi falan yapilmadan verildi. Pıhtılaşmam var mi yok mu bilmiyorum herkesin böyle mi
Canım çok güzel geçecek muayenen inşallah.Yarın muayene olucam iki kere kan güzeldi ama yine stres içine girdim iki gün dur batmalar gitti arada mide bulanti gibi bişe oldu yarın muayene olucam heycan dorukta yine idrar olmaması önemli yoksa olması mı sanırım vajinal muayene olucam canim