2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Loya kiana ilaçları bıraktırdı mı doktorun. Benim ki negatif çıksa bile 1 hafta daha devam teceksin dedi. Benim de yarın test günüm dün evde yaptım ama negatif kendimi negatife hazırladım. Ama ilaçlara hazırlayamadım boşuna 1 hafta daha kullanmaya

Loya kiana ilaçları bıraktırdı mı doktorun. Benim ki negatif çıksa bile 1 hafta daha devam teceksin dedi. Benim de yarın test günüm dün evde yaptım ama negatif kendimi negatife hazırladım. Ama ilaçlara hazırlayamadım boşuna 1 hafta daha kullanmaya
Ilacladi kes dedi hemşiresi

Doktor da bugün yarın arar seni dediler bekliyorum

İnsallah cnm sorun olmasinda. Haftaya pazartesl kontrolum. Beklemek çok zor. Zaman gecmiyor sanki.kramplar azaldi cok şükür. Senin durumun nasil cnm?
Bende iyiyim kramplar azaldı ama bulantım var bide bende bel ağrısı çok var odda normal bende hep olan birşey benimde senden sonraki gün salı günü kontrolüm keseyi gördüm ben çok şükür gene biraz zaman geçiyorr 🥰

Günaydın kızlar.
Sabah şok kasıkta krampla uyandım.
Karnım rahim bölümü şiş sanki 😔
Niye böyle oluyor anlamadım.
Bacaklarımı uzatarak yatamıyorum geriliyo amca göbeğimr çekerek yatabiliyorum 😔
Şu çarşamba bı gelse de rahatladım 😔
Canım geçmiş olsun ara ara o bacak uzatamama durumu banada oluyor endişelenme haftalarımız aynı olduğu için sormak istiyorum gebelikte rutin kan kontolleri varmış doktorum yaptır dedide sen yaptırdın mı birşey bilgin var mı ?

Canım geçmiş olsun ara ara o bacak uzatamama durumu banada oluyor endişelenme haftalarımız aynı olduğu için sormak istiyorum gebelikte rutin kan kontolleri varmış doktorum yaptır dedide sen yaptırdın mı birşey bilgin var mı ?
Saol canım . Yok sağlık ocağı 10. Haftada aç karınla gel dedi. Çarşamba da inşallah kalp atışı duyacağız. O zaman tam sorarım.

X