- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Loya kiana ilaçları bıraktırdı mı doktorun. Benim ki negatif çıksa bile 1 hafta daha devam teceksin dedi. Benim de yarın test günüm dün evde yaptım ama negatif kendimi negatife hazırladım. Ama ilaçlara hazırlayamadım boşuna 1 hafta daha kullanmayaHayırlı olsun rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Ilacladi kes dedi hemşiresiLoya kiana ilaçları bıraktırdı mı doktorun. Benim ki negatif çıksa bile 1 hafta daha devam teceksin dedi. Benim de yarın test günüm dün evde yaptım ama negatif kendimi negatife hazırladım. Ama ilaçlara hazırlayamadım boşuna 1 hafta daha kullanmaya
Bende iyiyim kramplar azaldı ama bulantım var bide bende bel ağrısı çok var odda normal bende hep olan birşey benimde senden sonraki gün salı günü kontrolüm keseyi gördüm ben çok şükür gene biraz zaman geçiyorrİnsallah cnm sorun olmasinda. Haftaya pazartesl kontrolum. Beklemek çok zor. Zaman gecmiyor sanki.kramplar azaldi cok şükür. Senin durumun nasil cnm?
Rabbim hayırlsıını nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canm sağolIlacladi kes dedi hemşiresi
Doktor da bugün yarın arar seni dediler bekliyorum
Canım geçmiş olsun ara ara o bacak uzatamama durumu banada oluyor endişelenme haftalarımız aynı olduğu için sormak istiyorum gebelikte rutin kan kontolleri varmış doktorum yaptır dedide sen yaptırdın mı birşey bilgin var mı ?Günaydın kızlar.
Sabah şok kasıkta krampla uyandım.
Karnım rahim bölümü şiş sanki
Niye böyle oluyor anlamadım.
Bacaklarımı uzatarak yatamıyorum geriliyo amca göbeğimr çekerek yatabiliyorum
Şu çarşamba bı gelse de rahatladım
teşekkür ederim hepimiz içinRabbim hayırlsıını nasip etsin inşallah
Benim hastane değil. Özel muayanesi olan doktora gidiyorum. Faruk Dinçşahin adı. Tüp bebeği de bahçecide yaptık.senin?Aa bende bursadayimsiz hangi hastaneye gidiyorsunuz
benimde bahçeci tüp bebek merkezi. ama doktorum orada değil kendi özel yeri var.İstanbul tüp bebek merkezi aret hocada yaptırıdm sen
bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım ama doktorum orada değil. özel muayanede. faruk dinçşahin. ya siz?Merhabalar bende Bursadayım da tüp bebeği hangi hastanede yaptırdınız acaba
Saol canım . Yok sağlık ocağı 10. Haftada aç karınla gel dedi. Çarşamba da inşallah kalp atışı duyacağız. O zaman tam sorarım.Canım geçmiş olsun ara ara o bacak uzatamama durumu banada oluyor endişelenme haftalarımız aynı olduğu için sormak istiyorum gebelikte rutin kan kontolleri varmış doktorum yaptır dedide sen yaptırdın mı birşey bilgin var mı ?
Hayırlısı olsun güzel bi açılış olmadı bu
Hayırlısı olur hepimiz için yaptırdık kısmetimiz olan yerlerde bakalım herşey güzel olur inşallahbenimde bahçeci tüp bebek merkezi. ama doktorum orada değil kendi özel yeri var.
Sağlık ocağında randevu almamızalmak gerek var mı gidince yaparlaRMISaol canım . Yok sağlık ocağı 10. Haftada aç karınla gel dedi. Çarşamba da inşallah kalp atışı duyacağız. O zaman tam sorarım.
Bilmiyorum canım. Benim sağlık ocağı Dr tanıdık olduğu için sanırım gerek olmaz. Bir de hamilelerin her zaman önceliği vardır. Ben yine de alırım randevuyu. Nolur nolmaz.Sağlık ocağında randevu almamızalmak gerek var mı gidince yaparlaRMI
İlk denemenizmi inşallah ikincide tutar vakti zamanı değilmiş galiba teselli etmek çok zor ama rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahCatlak-kurabiye bana listede bir kırık kalp koyar mısın
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin RabbimCatlak-kurabiye bana listede bir kırık kalp koyar mısın