Arkadaşlar selam,
Ben 7+4 haftalık hamileyim. Daha öncede buraya yazmıştım. 8 yıldır normal yolla çocuğumuz olmadı
tüp bebek denedik. Çok şükür tutundu.
Sürekli olarak kahve ve pembe lekelenmem oluyor 2 günde 1 proluton olmazsam geçmiyor tekrarlıyor. 7+1 de acile gittim zorla baktırdım. Kanama yok fitil tahriş etmiştir dediler. 7+2 de normal devlet hastanesi kontrolüm vardı karnımdan baktılar kalbi atıyordu kanamam yoktu ancak bugün sabah lutinus fitil kullanırken kan ve kan pıhtısı geldi kıpkırmızı bende yine acile koştum. Ama bu kez acildeki doktor tam bir rezaletti! Neyse baktı kalp atışları vardı ama ölçüm yapmadı. İçeride kanama yok benden bu kadar gerisini doktorunla görüş dedi. Doktorum Proluton olmamı istedi oldum ama hala kahverengi ve pedi dolduracak şekilde lekelenmem var. Bu kadar kan madem içeride kanama yok nereden geliyor. Fitil tahriş etmiştir deniyor ama aklım almıyor. Tahriş bu kadar kanama yapar mı? Böyle bir durum yaşayan var mı? Lütfen yazar mısınız
Aklımı kaçırıcam arkadaşlar çok zor bir süreçmiş gerçekten sürekli hastanelerdeyim akıl hastası olucam artık. Bu kez diyorum tamam kahve pembe lekelenmem olsa da gitmicem doktora bu seferde kırmızı kan geldi
Sürekli sınanıyorum. Sürekli elim kalbimde. Kalp atışını görüyorum ama diyorum ya iyi bakamadıysa ölçüm bile yapmadı adam ya kesede anamoli var mı bakmadı bile
sadece kanaman yok kalp atışı var doktorunla görüş dedi. Bir de kan tahlili istemişlerdi pıhtılaşma var mı diye o da temiz çıktı.
Ya Allah aşkına şu durumu yaşayan biri varsa yazsın nolur