2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Cok erken daha. Sana tabsiyem gunluk hayatina don, kafani mesgul tut ve belirtilere kulak asma sakin. Sakin kal ve kendini mesgul edersen su gibi gecer zaman emin ol. Tum dualarim seninle 🙏
Kuran okuyorum bol bol Yasin ayetel kürsü allah bu yolda olan insanları parasını duasını maddi manevi boş bırakmasın herkes istediği şeye kavuşsun kimsenin kucağı boş kalmasın ben şimdi hepimizin adına Yasin okuyorum

Olumsuz bir sey yazip herkesin tadini kacirmak ve kendileri icin de endise yaratmak istemedim aslinda. Ara ara giren ve biraz uzun suren agrilardan Tahmin ettigim gibi olumsuz oldugunu dusundugumuz bir durum var. 6+1 de keseyi gorduk ama kese olmasi gerekenden kucuk ve bos gorunuyor. Tup bebek doktorum ilaclarima 1 hafta daha devam etmemi, haftaya kendisinin gormek istedigini soyledi. Oyle devam ediyoruz. Acikcasi biz zaman kaybetmeyelim zaten istiyoruz diye ciktigimiz yolda sadece 2 denemede yasanabilecek her turlu senaryoyu yasadik diye dusunmeye basladik. Ilki 5aaydi, cok dusuk rakamla (47) baslayip doktorlarin hic umut vermemesine ragmen gorunup,kalp atisi bile verdi. 8 haftada kalbi durdu, kromozomal anomali dediler. (Simdi dusunuyorum kromozomal anomalili bebeklerin cogunu vucut kendisi elermis. Yabi dogal yolla bu embriyo belki de hic rahme dusmeyecekti. E o zaman biz niye binlerce lira dokup tup bebege guveniyoruz?) ikinci transfer yani simdiki 5abydi,cok iyi bir embriyo dediler. Ilk testte 559 cikti. Ikinci teste gerek bile yok dediler yine de gittim. 1309 cikti. Ve simdi de bos gebelik ihtimalim cok yuksek. (Bos gebelik icin de ya yumurta veya sperm kalitesi kotudur ya da bolunme anormaldir diyorlar. E yumurta a kalite, sperm b kalite ise ve dollenme 5 gun boyu disarida gozlemleniyorsa nasil oluyor bu is diye de sordurtuyorlar insana.) bu surecte bunlari deneyene kadar dogal yolu tercih etsek belki 2 kurtaja gerek kalmayacakti. Belki yine hamile kalamazdim ama psikolojim sarsilmazdi ve bu kadar stres yasamazdim.

Acikcasi gezmeyi tozmayi, hayatin tadini cikarmayi cok seven, Illa cocuk illa cocuk modunda bir cift de olmadigimiz icin, onumuzdeki carsamba bu sorularin cevaplarini isteyecegiz doktorumuzdan. Tabii kesede bir gelisme olmazsa ki olmayacak bence alinacak. Doktorumuza cok guveniyoruz hala ama sistemsel bi sacmalik oldugunu dusunuyoruz. 3 dusukten once kromozom elemesi yapmayan bir sistemle karsi karsiya olmak falan sonsuz sacma. 1 dondurulmus embriyomuz daha var ama tamamen birakmayi bile dusunuyoruz artik. Esim zaten beni gordukce “ben seni agactan falan toplamadim. Cocuk ugruna neseni ve hayata bakisini kaybettigini gormek istemiyorum.” moduna girdi. Ki bence cok eglenceli, neseli bi karakter olmama ragmen 2 gundur ne yaptigimi sorguluyorum.
Canim ne dicegimi bilemedim belki gittiğinde güzel seler duyucaksin şaşırdım hayırlısını diledik elbetteki sen den önemli deil ama inşallah hayırlı haberler duyarsın

Y Yessbursa

idrar testi getirdi samimi bir aarkadaşım merak etmiş benden çok meraklı 🤭🤭🤭

Sabah yaptım negatif silik bile çıkmadı 🤷‍♀️

Ama kan sonucu için beklemeye devam tabii ki hayırlısı bakalım 😊😍

İnanıyorum güzel haberler vericeksiniz kızlar iptal olunca üzülmeyin benim üç kere felan iptall oldu trans fer ama dedik ki transfer olsaydım tutmucakti doğru zaman dedim şuanda en çok doktora güvenmeniz gerekio sonra malum hep stres önce belirti aranıyo ama sakın aramayın beni aklınıza getirin 😂😂 sonra kese sonra kalp bakalım sağlıkla hepimiz kucaklwriniza alalım çok emek verdik 🥰🥰
Neden 3 kere iptal oldu? Ben hep taze transfer oldum dondurulmuş süreci nasıl oluyor? Pat diye transfer mi önce ilaç vs verip hazırlıyorlar mı

Y Yessbursa

Ya bu sabah ben de merak ettim test yaptım koca bı negatif silik bile çıkmadı moralim nasıl bozuktu sabahtan beri nasıl moral oldun bana inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alıcaz 😊😊🤲🏻

Olumsuz bir sey yazip herkesin tadini kacirmak ve kendileri icin de endise yaratmak istemedim aslinda. Ara ara giren ve biraz uzun suren agrilardan Tahmin ettigim gibi olumsuz oldugunu dusundugumuz bir durum var. 6+1 de keseyi gorduk ama kese olmasi gerekenden kucuk ve bos gorunuyor. Tup bebek doktorum ilaclarima 1 hafta daha devam etmemi, haftaya kendisinin gormek istedigini soyledi. Oyle devam ediyoruz. Acikcasi biz zaman kaybetmeyelim zaten istiyoruz diye ciktigimiz yolda sadece 2 denemede yasanabilecek her turlu senaryoyu yasadik diye dusunmeye basladik. Ilki 5aaydi, cok dusuk rakamla (47) baslayip doktorlarin hic umut vermemesine ragmen gorunup,kalp atisi bile verdi. 8 haftada kalbi durdu, kromozomal anomali dediler. (Simdi dusunuyorum kromozomal anomalili bebeklerin cogunu vucut kendisi elermis. Yabi dogal yolla bu embriyo belki de hic rahme dusmeyecekti. E o zaman biz niye binlerce lira dokup tup bebege guveniyoruz?) ikinci transfer yani simdiki 5abydi,cok iyi bir embriyo dediler. Ilk testte 559 cikti. Ikinci teste gerek bile yok dediler yine de gittim. 1309 cikti. Ve simdi de bos gebelik ihtimalim cok yuksek. (Bos gebelik icin de ya yumurta veya sperm kalitesi kotudur ya da bolunme anormaldir diyorlar. E yumurta a kalite, sperm b kalite ise ve dollenme 5 gun boyu disarida gozlemleniyorsa nasil oluyor bu is diye de sordurtuyorlar insana.) bu surecte bunlari deneyene kadar dogal yolu tercih etsek belki 2 kurtaja gerek kalmayacakti. Belki yine hamile kalamazdim ama psikolojim sarsilmazdi ve bu kadar stres yasamazdim.

Acikcasi gezmeyi tozmayi, hayatin tadini cikarmayi cok seven, Illa cocuk illa cocuk modunda bir cift de olmadigimiz icin, onumuzdeki carsamba bu sorularin cevaplarini isteyecegiz doktorumuzdan. Tabii kesede bir gelisme olmazsa ki olmayacak bence alinacak. Doktorumuza cok guveniyoruz hala ama sistemsel bi sacmalik oldugunu dusunuyoruz. 3 dusukten once kromozom elemesi yapmayan bir sistemle karsi karsiya olmak falan sonsuz sacma. 1 dondurulmus embriyomuz daha var ama tamamen birakmayi bile dusunuyoruz artik. Esim zaten beni gordukce “ben seni agactan falan toplamadim. Cocuk ugruna neseni ve hayata bakisini kaybettigini gormek istemiyorum.” moduna girdi. Ki bence cok eglenceli, neseli bi karakter olmama ragmen 2 gundur ne yaptigimi sorguluyorum.
O kadar iyi anlıyorum ki sizi kalp kırıklığınızı 💔
Hele eşlerimizin söyledikleri birebir aynı benimki de çocuk peşinde koşarken senin gözlerindeki ışığın sönüşünü izliyorum gün gün elimden birşey gelmiyor kahroluyorum dedi bir daha denemek istemiyorum dedi 😕 size yazarken ağlıyorum şu anda benim de doktorundan cevap beklediğim sorular var, gerekirse desin ki “sen erken ayaklanmışsın veya yediklerine dikkat etmemişsin veya ıkınmışsın, embriyonun tutunamamasına Sebep sensin” desin yeter ki birşey söylesin böylesi daha zor 😞
Biz de eğlenceli gezen Gülen çiftten artık başka bir şeye geçtik ben bu psikolojiyi yönetemiyorum belki de. 1 dondurulmuş kaldı bizim de devamını dener miyiz bilmiyorum
Doktorunuzla görüştükten sonra sorularınıza cevap bulabildiniz mi beni de etiketleyerek yazar mısınız?

Ya bu sabah ben de merak ettim test yaptım koca bı negatif silik bile çıkmadı moralim nasıl bozuktu sabahtan beri nasıl moral oldun bana inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alıcaz 😊😊🤲🏻
Yok yok moral bozmak yok

Hekimler boşuna 12.gun demiyor ve size bir arkadaşımdan bahsedeyim

Kan da pozitifi gördüğüm halde idrar da negatif çıkmıştı demisti 😍

Kullandığımız ilaçlardan idrar da hcg yer bulamıyor sanirim 😁😁

Ve her embriyonun gelişimi günü farklı 🥰🥰🥰

İlaçları kullanmaya test gününü bekleyeme devam

Ortada olmak zorundayız ne çok umutsuz ne çok hamile
moduna girmeden günü beklemeliyiz 😚😚

Neden 3 kere iptal oldu? Ben hep taze transfer oldum dondurulmuş süreci nasıl oluyor? Pat diye transfer mi önce ilaç vs verip hazırlıyorlar mı
Benim zaten dondurulmuş olucakti iki ay sonra opudan sonra gittiğimde hormonlarım uygun deildi sonra ki ay lar rahim hazır olmadı histereskobi olduk çizik atıldı sonra herşey hazir dediği zaman yaptı ama kimi ndede taze transfer iyi olabilio tamamen iyi araştırıp doktora bırakmak kendimizi ☺️

Yok yok moral bozmak yok

Hekimler boşuna 12.gun demiyor ve size bir arkadaşımdan bahsedeyim

Kan da pozitifi gördüğüm halde idrar da negatif çıkmıştı demisti 😍

Kullandığımız ilaçlardan idrar da hcg yer bulamıyor sanirim 😁😁

Ve her embriyonun gelişimi günü farklı 🥰🥰🥰

İlaçları kullanmaya test gününü bekleyeme devam

Ortada olmak zorundayız ne çok umutsuz ne çok hamile
moduna girmeden günü beklemeliyiz 😚😚
Nasıl güzel motive oldum çok sağolun kızlar rabbim hepimizin isteğini versin inşallah 💞💞🤲🏻😊

Canım inşallah haftaya güzel haberler alırsın. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim bi akrabamın da 1i kendinden 1i tüp bebekle 2 boş gebeliği oldu, 2. tüp bebekte tuttu çok şükür 5 yaşında bir kızı var. Belli bir sebep de sunamadılar. Umarım tez zamanda sağlıkla kavuşursun 🤲

Y Yessbursa

Bencede hiç morelinizi bozmayın benimde 9. günde idrarda negatif aldım tabi negatifi görünce çok üzüldüm 3 gün daha bekleyemem idararda geç çıkıyor hemen kana bakmam lazım dıyıp gidip yaptırdım tabi ondada negatif aldım ama yinede herkes 12. günü beklememi söyledi hemşirelerde herşeyin değişebileceğini geç tutunma olabileceğini herkesin vucudunun bir olmadığını falan söylediler ama tabi ben kendımı artık olumsuz habere alıştırdım ama kesinlikle kan için gününüzü bekleyin

Bencede hiç morelinizi bozmayın benimde 9. günde idrarda negatif aldım tabi negatifi görünce çok üzüldüm 3 gün daha bekleyemem idararda geç çıkıyor hemen kana bakmam lazım dıyıp gidip yaptırdım tabi ondada negatif aldım ama yinede herkes 12. günü beklememi söyledi hemşirelerde herşeyin değişebileceğini geç tutunma olabileceğini herkesin vucudunun bir olmadığını falan söylediler ama tabi ben kendımı artık olumsuz habere alıştırdım ama kesinlikle kan için gününüzü bekleyin
Olmazsa diğer embriyo lara napalim 🥰🥰

En azindan çözümsüz değiliz 🥰

Olmazsa diğer embriyo lara napalim 🥰🥰

En azindan çözümsüz değiliz 🥰
Kesinlikle öyle benimde ilk denemem bende hiç bir sorun yok eşimde varikosel var benım bır sıkıntım olmadığı için ve ilk denemenin verdiği acemilik ve heyecanla üzüntümüz biraz fazla oldu ama çoğu kişi bana özelden mesaj atmış 10. ve11. gününde negatif alıp 12. günde kanında artış olduğuna dair insan yinede umutlanıyor tabi :) bizimde bir embriyomuz daha var nasip artık gerisi :)

X