- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.101
Bu arada bi tane evde test yaptım bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı yaniNeler hissediyorsun nasil sabrediyorsun bursayi cok severim bu arada 3 bucuk sene yasadim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada bi tane evde test yaptım bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı yaniNeler hissediyorsun nasil sabrediyorsun bursayi cok severim bu arada 3 bucuk sene yasadim.
Sen test yap bence yoksa pahalıya patlayacakEn güzel yılların sabretmek kolay diil teslim oluyorum eğer sağlıklıysa tutuncak iyi enerji gönderiyorum bide geziyorum dün ikeayı talan ettim para harcadım iy oldu
Gayet normal cnm.bende ilk günden beri var hepsiBenimde transferinin 5.gunu.bugüne kadar birşey hissetmiyordum ama 1 saattir adet olacakmisim gibi ağrılarım başladı bir göğüs hassasiyeti normalmi sizce neden böyle oldu tutmadı diye tedirgin olmaya basladim
Bu durumu bahane edip pr harcamak güzel şimdi krizden yararlanıyorumSen test yap bence yoksa pahalıya patlayacak
FenasinnnBu durumu bahane edip pr harcamak güzel şimdi krizden yararlanıyorum
Evren bile test yapmanı istemiyorBu arada bi tane evde test yaptım bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı yani
Ayni durumdaymisiz bende sürekli işte böyle araştırıyorum vallahi canim bende bilemedim gitsem gitmesem mi doktoruma sordum henüz cevap vermemi herhalde gitmeme gerek yok ki yazmadı.Yapılan yerde ağrı, kızarıklık, yanma, batma, şişme yapabilir endişe etmeyin dedi hemşire. Yaygın görülen durumlarmış. İğne girerken hissedilmiyor ama sonrasında bi 10 dk baya yakıyor benim, bacağıma vuracak kadar. Rabbimin izniyle evlatlarımıza kavuşalım hiç önemli değil tabi de
Benim geçen ay ilaçların etkisi devam ettiğinden dr uygun görmedi doğum kontrol hapı vermişti, ayın 8inde ikinci kontrolüm var, sanırım rahmin durumuna göre ilave ilaçlara geçilir. Araştırma geliştirmeyle geçiyor günlerim
Yok, acaba gitsem mi bilmiyorum ki. İlave takip mi gerekir hiç bilgim yok.
Aynen bu arada biri kendi hamilelik belirtilerin saymış ishal da varmış kızda sevinelimEvren bile test yapmanı istemiyor
Ooooleeeeyy benim hala çok hızlı bağırsaklar sivilcelerim de cabasıAynen bu arada biri kendi hamilelik belirtilerin saymış ishal da varmış kızda sevinelim
İnanıyorum güzel haberler vericeksiniz kızlar iptal olunca üzülmeyin benim üç kere felan iptall oldu trans fer ama dedik ki transfer olsaydım tutmucakti doğru zaman dedim şuanda en çok doktora güvenmeniz gerekio sonra malum hep stres önce belirti aranıyo ama sakın aramayın beni aklınıza getirin sonra kese sonra kalp bakalım sağlıkla hepimiz kucaklwriniza alalım çok emek verdikAyni durumdaymisiz bende sürekli işte böyle araştırıyorum vallahi canim bende bilemedim gitsem gitmesem mi doktoruma sordum henüz cevap vermemi herhalde gitmeme gerek yok ki yazmadı.
Hayırlısı ile transfer olacağımız günler yaklaşsa da bebislerimizin güzel haberlerini alsak ayy ne güzel olur ya
Canım arkadaşlar yazmış sonradan. Valla ilaçların etkisiyle vücut o kadar çok tepki veriyor ki hepsi birbirine karışıyor.Catlak-kurabiye hiç kimse yok mu apla
Test işi sıkıntılı bozuk çıkan oluyor arada bende o yüzden direkt kan ver demiştim en garantili yolu o. Zaten doktor iki gün sonra tekrarla diyor. Son bir gün kaldı hadi bakalım gönlünü ferah tut güzel çıkacak inşallah. Sonuçta testte ikinci çizgiyi gördünYarin son gun kizlar inşallah cumartesi guzel haber alirim. Test delisi oldum resmen ya . Az önce yine test yaptim yine 2. cizgi koyu çıktı. Anlamadim bu isi bi türlü. Psikolojik olarak ne kadar zor bir süreçmis. Allah cidden yardımcımız olsun hepimizin.
beta salgılanmaya başlayınca belirtiler oluşmaya başlıyor genelde oda herkeste farklı hiç belirtisi olmadan gebe kalan çok bir sürü belirtisi olup olumsuz sonuç alanda çok varKızlar bende 2 kasım transfer oldum hiçbir belirti yok belli olucam gerçi 4. Gün bugün ama bilmiyorum ya
İns canım beta kanda 6,7 gün sonra salgılanıyormuş zatenbeta salgılanmaya başlayınca belirtiler oluşmaya başlıyor genelde oda herkeste farklı hiç belirtisi olmadan gebe kalan çok bir sürü belirtisi olup olumsuz sonuç alanda çok var
çok sevindim canım inş başladığı gibi güzel haberlerle devam eder hamileliğinSelam kızlar bugün itibari ile folik asit ve progestoron ilacıma veda ettim yerine 3 tane vitamin eklendi ikili test yapıldı ultrasonda çok şükür ense kalınlığı burun kemiği normal kan sonucum 10 gün sonra dua edin banada hersey yolunda gitsin sağlıkla emanetimi kucağıma alayım
oda herkeste aynı olmuyor canım erkenden betası çok yüksek olanda var geç yükselip sağlıklı olanda herkesin fizyolojisi farklı kimseninkini kendine alma yani stres yapma inşallah hayırlı sonuçlar alırsınİns canım beta kanda 6,7 gün sonra salgılanıyormuş zaten
Amin canım inşallah. Mübarek cuma günü bol bol dua edelim, rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin birbirimizeAyni durumdaymisiz bende sürekli işte böyle araştırıyorum vallahi canim bende bilemedim gitsem gitmesem mi doktoruma sordum henüz cevap vermemi herhalde gitmeme gerek yok ki yazmadı.
Hayırlısı ile transfer olacağımız günler yaklaşsa da bebislerimizin güzel haberlerini alsak ayy ne güzel olur ya
İnşallah kuzum yaklaştıkça farklı bir heyecan sarıyormuş insanı Kesinlikle dediğin gibi düşünüyorum ben de. Doğru zamanda olsun geç olsun hiç önemli değil.İnanıyorum güzel haberler vericeksiniz kızlar iptal olunca üzülmeyin benim üç kere felan iptall oldu trans fer ama dedik ki transfer olsaydım tutmucakti doğru zaman dedim şuanda en çok doktora güvenmeniz gerekio sonra malum hep stres önce belirti aranıyo ama sakın aramayın beni aklınıza getirin sonra kese sonra kalp bakalım sağlıkla hepimiz kucaklwriniza alalım çok emek verdik
Sağol canım allah razı olsunoda herkeste aynı olmuyor canım erkenden betası çok yüksek olanda var geç yükselip sağlıklı olanda herkesin fizyolojisi farklı kimseninkini kendine alma yani stres yapma inşallah hayırlı sonuçlar alırsın