- 2 Kasım 2021
- 28
- 19
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.121
Kızlar test tarihi yaklaştıkça günler daha zor geçiyor ptesi günü gelmiyor bi türlü Tureed şimdi senin kaygılı hallerini çok iyi anlıyorum insanın elinde olmuyormuş gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet elde deil herkes desede yine belirti ariosun ama gerçekten sakin kalmaya çalış inşallah Allah'ım güzel haberler ver bizeKızlar test tarihi yaklaştıkça günler daha zor geçiyor ptesi günü gelmiyor bi türlü Tureed şimdi senin kaygılı hallerini çok iyi anlıyorum insanın elinde olmuyormuş gerçekten
Ben kaçırdım ozaman ben gidene kadar alır kadınlarGünaydın kızlarrr
Oyy bugün bime gideyim de iki yumak ip alayım dedim. Bide ne göreyim kadının birisi dolduruyor ipleri arabaya yuh dedim içimden bu kadar da olmaz ki ya hepsini al götür ee geride kalanlar
Neyse sonuç olarak ben aldım iplerini geldim
yaptırdım bir sorun yokBu arada pıhtılaşma testi yaptırmadıysanız yaptırin mutlaka. Benim de daha önceden iki düşüğüm oldu ve pıhtılaşma eğilimim çıktı. Şuanki kanama bir düşük belirtisi de olabilir olmaya da bilir.
ben 3 günde bir depot günde 3 kez progestan fitil kullanıyorum son 2 gündür geçti benimki de ama doktorum bana yatmamı söylediği için günlerdir yataktayım. Size bir şey söylediler mi bu konuda? Kanama bittikden ne kadar zaman sonra risk bitiyor? Normal hayatıma devam etmek istiyorumMerhaba, geçti benim şimdilik haftada bir depot vurulucam, günde 2 kez sabah ve akşam progestan fitil. Doktorunuz önlemini almıştır, artık beklemekten başka çaremiz yok umarım sorun olmaz bizim için.
Olumsuz bir sey yazip herkesin tadini kacirmak ve kendileri icin de endise yaratmak istemedim aslinda. Ara ara giren ve biraz uzun suren agrilardan Tahmin ettigim gibi olumsuz oldugunu dusundugumuz bir durum var. 6+1 de keseyi gorduk ama kese olmasi gerekenden kucuk ve bos gorunuyor. Tup bebek doktorum ilaclarima 1 hafta daha devam etmemi, haftaya kendisinin gormek istedigini soyledi. Oyle devam ediyoruz. Acikcasi biz zaman kaybetmeyelim zaten istiyoruz diye ciktigimiz yolda sadece 2 denemede yasanabilecek her turlu senaryoyu yasadik diye dusunmeye basladik. Ilki 5aaydi, cok dusuk rakamla (47) baslayip doktorlarin hic umut vermemesine ragmen gorunup,kalp atisi bile verdi. 8 haftada kalbi durdu, kromozomal anomali dediler. (Simdi dusunuyorum kromozomal anomalili bebeklerin cogunu vucut kendisi elermis. Yabi dogal yolla bu embriyo belki de hic rahme dusmeyecekti. E o zaman biz niye binlerce lira dokup tup bebege guveniyoruz?) ikinci transfer yani simdiki 5abydi,cok iyi bir embriyo dediler. Ilk testte 559 cikti. Ikinci teste gerek bile yok dediler yine de gittim. 1309 cikti. Ve simdi de bos gebelik ihtimalim cok yuksek. (Bos gebelik icin de ya yumurta veya sperm kalitesi kotudur ya da bolunme anormaldir diyorlar. E yumurta a kalite, sperm b kalite ise ve dollenme 5 gun boyu disarida gozlemleniyorsa nasil oluyor bu is diye de sordurtuyorlar insana.) bu surecte bunlari deneyene kadar dogal yolu tercih etsek belki 2 kurtaja gerek kalmayacakti. Belki yine hamile kalamazdim ama psikolojim sarsilmazdi ve bu kadar stres yasamazdim.kalkyerineyat canım sen naptın dün öğleden sonra muayenen vardı dimi yazdın mı kaçırdım mı acaba ben
Canım üzülme lütfen herseyin hayırlısı de geç olursa allahtan olmazsa gene allahtan biz ne kadar da atlasak zıplasak olacağı varsa olur bende 2 düşük yaptım allah kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor benim de ilk denemem ins bunda tutar da yoksa kendimi düşünemiyorum bile allah bu yolda olan herkese yardım etsinOlumsuz bir sey yazip herkesin tadini kacirmak ve kendileri icin de endise yaratmak istemedim aslinda. Ara ara giren ve biraz uzun suren agrilardan Tahmin ettigim gibi olumsuz oldugunu dusundugumuz bir durum var. 6+1 de keseyi gorduk ama kese olmasi gerekenden kucuk ve bos gorunuyor. Tup bebek doktorum ilaclarima 1 hafta daha devam etmemi, haftaya kendisinin gormek istedigini soyledi. Oyle devam ediyoruz. Acikcasi biz zaman kaybetmeyelim zaten istiyoruz diye ciktigimiz yolda sadece 2 denemede yasanabilecek her turlu senaryoyu yasadik diye dusunmeye basladik. Ilki 5aaydi, cok dusuk rakamla (47) baslayip doktorlarin hic umut vermemesine ragmen gorunup,kalp atisi bile verdi. 8 haftada kalbi durdu, kromozomal anomali dediler. (Simdi dusunuyorum kromozomal anomalili bebeklerin cogunu vucut kendisi elermis. Yabi dogal yolla bu embriyo belki de hic rahme dusmeyecekti. E o zaman biz niye binlerce lira dokup tup bebege guveniyoruz?) ikinci transfer yani simdiki 5abydi,cok iyi bir embriyo dediler. Ilk testte 559 cikti. Ikinci teste gerek bile yok dediler yine de gittim. 1309 cikti. Ve simdi de bos gebelik ihtimalim cok yuksek. (Bos gebelik icin de ya yumurta veya sperm kalitesi kotudur ya da bolunme anormaldir diyorlar. E yumurta a kalite, sperm b kalite ise ve dollenme 5 gun boyu disarida gozlemleniyorsa nasil oluyor bu is diye de sordurtuyorlar insana.) bu surecte bunlari deneyene kadar dogal yolu tercih etsek belki 2 kurtaja gerek kalmayacakti. Belki yine hamile kalamazdim ama psikolojim sarsilmazdi ve bu kadar stres yasamazdim.
Acikcasi gezmeyi tozmayi, hayatin tadini cikarmayi cok seven, Illa cocuk illa cocuk modunda bir cift de olmadigimiz icin, onumuzdeki carsamba bu sorularin cevaplarini isteyecegiz doktorumuzdan. Tabii kesede bir gelisme olmazsa ki olmayacak bence alinacak. Doktorumuza cok guveniyoruz hala ama sistemsel bi sacmalik oldugunu dusunuyoruz. 3 dusukten once kromozom elemesi yapmayan bir sistemle karsi karsiya olmak falan sonsuz sacma. 1 dondurulmus embriyomuz daha var ama tamamen birakmayi bile dusunuyoruz artik. Esim zaten beni gordukce “ben seni agactan falan toplamadim. Cocuk ugruna neseni ve hayata bakisini kaybettigini gormek istemiyorum.” moduna girdi. Ki bence cok eglenceli, neseli bi karakter olmama ragmen 2 gundur ne yaptigimi sorguluyorum.
Şansını dene yine deBen kaçırdım ozaman ben gidene kadar alır kadınlar
sen anlarsin iste nasil hissettigimi canim. Uzulmek de degil cok, sisteme karsi hayal kirikligi ve guvensizlik diyelim. Amin canim, umarim guzel sonuclar alirsin. Tum dualarim seninleCanım üzülme lütfen herseyin hayırlısı de geç olursa allahtan olmazsa gene allahtan biz ne kadar da atlasak zıplasak olacağı varsa olur bende 2 düşük yaptım allah kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor benim de ilk denemem ins bunda tutar da yoksa kendimi düşünemiyorum bile allah bu yolda olan herkese yardım etsin
İnşallah bu gidişinde sağlıkla kalp atışını duyarsın canım ne desem bilmiyorum olmazları olduran Rabbim hayırlı haberler ile müjdelesin seni.Olumsuz bir sey yazip herkesin tadini kacirmak ve kendileri icin de endise yaratmak istemedim aslinda. Ara ara giren ve biraz uzun suren agrilardan Tahmin ettigim gibi olumsuz oldugunu dusundugumuz bir durum var. 6+1 de keseyi gorduk ama kese olmasi gerekenden kucuk ve bos gorunuyor. Tup bebek doktorum ilaclarima 1 hafta daha devam etmemi, haftaya kendisinin gormek istedigini soyledi. Oyle devam ediyoruz. Acikcasi biz zaman kaybetmeyelim zaten istiyoruz diye ciktigimiz yolda sadece 2 denemede yasanabilecek her turlu senaryoyu yasadik diye dusunmeye basladik. Ilki 5aaydi, cok dusuk rakamla (47) baslayip doktorlarin hic umut vermemesine ragmen gorunup,kalp atisi bile verdi. 8 haftada kalbi durdu, kromozomal anomali dediler. (Simdi dusunuyorum kromozomal anomalili bebeklerin cogunu vucut kendisi elermis. Yabi dogal yolla bu embriyo belki de hic rahme dusmeyecekti. E o zaman biz niye binlerce lira dokup tup bebege guveniyoruz?) ikinci transfer yani simdiki 5abydi,cok iyi bir embriyo dediler. Ilk testte 559 cikti. Ikinci teste gerek bile yok dediler yine de gittim. 1309 cikti. Ve simdi de bos gebelik ihtimalim cok yuksek. (Bos gebelik icin de ya yumurta veya sperm kalitesi kotudur ya da bolunme anormaldir diyorlar. E yumurta a kalite, sperm b kalite ise ve dollenme 5 gun boyu disarida gozlemleniyorsa nasil oluyor bu is diye de sordurtuyorlar insana.) bu surecte bunlari deneyene kadar dogal yolu tercih etsek belki 2 kurtaja gerek kalmayacakti. Belki yine hamile kalamazdim ama psikolojim sarsilmazdi ve bu kadar stres yasamazdim.
Acikcasi gezmeyi tozmayi, hayatin tadini cikarmayi cok seven, Illa cocuk illa cocuk modunda bir cift de olmadigimiz icin, onumuzdeki carsamba bu sorularin cevaplarini isteyecegiz doktorumuzdan. Tabii kesede bir gelisme olmazsa ki olmayacak bence alinacak. Doktorumuza cok guveniyoruz hala ama sistemsel bi sacmalik oldugunu dusunuyoruz. 3 dusukten once kromozom elemesi yapmayan bir sistemle karsi karsiya olmak falan sonsuz sacma. 1 dondurulmus embriyomuz daha var ama tamamen birakmayi bile dusunuyoruz artik. Esim zaten beni gordukce “ben seni agactan falan toplamadim. Cocuk ugruna neseni ve hayata bakisini kaybettigini gormek istemiyorum.” moduna girdi. Ki bence cok eglenceli, neseli bi karakter olmama ragmen 2 gundur ne yaptigimi sorguluyorum.
Ediliyor canim. Her bir embriyoya tek tek bakiyorlar 350 dolar karsiliginda. Onda bile eve % 100 saglikli bebek goturme sansin yok. Genetikten temiz donup, kinyasal olan tutunamayan embriyolar var. Bizim genetik testlerimizde de bir sorun yok esimle. Tasiyiciligimiz yok. Kromozom problemimiz yok. Doktor hic denemedigimiz ve oncesinde de hamilelik olmadigi icin, embriyolari genetige gondermeye gerek yok dedi, biz de tamam dedik. Aa nin AB nin 5. gunun falan hic anlami yok kromozom sorunu varsa. Test sonucunu 559 bile verebiliyor. Belki genetik testten hic gecemeyecek embriyolari hic denemeniz yok diye genetige gerek yok diyerek transfer ediyorlar. Neyse durum bu yani :) darlamak istemiyorum kizlar, ben de fazla dusunmek istemiyorum ustune. Umarim herkesin sonuclari guzel devam eder, saglikla kavusursunuz bebislereİnşallah bu gidişinde sağlıkla kalp atışını duyarsın canım ne desem bilmiyorum olmazları olduran Rabbim hayırlı haberler ile müjdelesin seni.
Peki bu genetik tarama ile müdahale edilemiyor mu. Yani nasıl oluyor bilmiyorum ama duymuştum öyle bir şey
Rabbim ferahlık versin bol dua et bunlar bizim imtihanımız sabredicez gelene kadar uğraşıcaz inşallah hayırlısı olur herşeyinOlumsuz bir sey yazip herkesin tadini kacirmak ve kendileri icin de endise yaratmak istemedim aslinda. Ara ara giren ve biraz uzun suren agrilardan Tahmin ettigim gibi olumsuz oldugunu dusundugumuz bir durum var. 6+1 de keseyi gorduk ama kese olmasi gerekenden kucuk ve bos gorunuyor. Tup bebek doktorum ilaclarima 1 hafta daha devam etmemi, haftaya kendisinin gormek istedigini soyledi. Oyle devam ediyoruz. Acikcasi biz zaman kaybetmeyelim zaten istiyoruz diye ciktigimiz yolda sadece 2 denemede yasanabilecek her turlu senaryoyu yasadik diye dusunmeye basladik. Ilki 5aaydi, cok dusuk rakamla (47) baslayip doktorlarin hic umut vermemesine ragmen gorunup,kalp atisi bile verdi. 8 haftada kalbi durdu, kromozomal anomali dediler. (Simdi dusunuyorum kromozomal anomalili bebeklerin cogunu vucut kendisi elermis. Yabi dogal yolla bu embriyo belki de hic rahme dusmeyecekti. E o zaman biz niye binlerce lira dokup tup bebege guveniyoruz?) ikinci transfer yani simdiki 5abydi,cok iyi bir embriyo dediler. Ilk testte 559 cikti. Ikinci teste gerek bile yok dediler yine de gittim. 1309 cikti. Ve simdi de bos gebelik ihtimalim cok yuksek. (Bos gebelik icin de ya yumurta veya sperm kalitesi kotudur ya da bolunme anormaldir diyorlar. E yumurta a kalite, sperm b kalite ise ve dollenme 5 gun boyu disarida gozlemleniyorsa nasil oluyor bu is diye de sordurtuyorlar insana.) bu surecte bunlari deneyene kadar dogal yolu tercih etsek belki 2 kurtaja gerek kalmayacakti. Belki yine hamile kalamazdim ama psikolojim sarsilmazdi ve bu kadar stres yasamazdim.
Anlıyorum canım ben cinsiyet öğrenmeye gittim doktor dedi kalbi durmuş o hastanede o koridorun dili olsada konussasen anlarsin iste nasil hissettigimi canim. Uzulmek de degil cok, sisteme karsi hayal kirikligi ve guvensizlik diyelim. Amin canim, umarim guzel sonuclar alirsin. Tum dualarim seninle
Amin cümlemizin yüzü hep gülsün ağlamamız sevinçten mutluluktan olsun inşallahAynen öyle canım gülen yüzünü soldurmasın Rabbim
Kıza benzetti canım ama bakalım bi dahaki gittiğimizde netleşirHee o zaman sağlıkla büyüsün inşallah hadi bakalım güzel haberler ile gel
Bende de olmuştu lekelenme belki mesajlarımdan görmüşsündür. Kanama alanı yokmuş çok şükür ama sen sabah doktoruna mesaj at ya da ara cumartesi geleceğini söyle bugünden yapmam gereken bir şey var mı dersin. Bana iğneyi demişlerdi iğneyi yaptırdım zaten ertesi gün de kontrole gittim
Aminn aminn gülüm Ayy hadi bakalım ben çok merak ediyorum en çokta doğru mu tahmin ettim onu merak ediyorum ama tahminen ziyade farklı bişey ya sürekli ablası falan diyesim geliyor altıncı hissim arkadan ittiriyor beni bekleyelim bakalım
Teşekkür ederim canım amin inşallah Allah razı olsun ❣çok sevindim canım inş başladığı gibi güzel haberlerle devam eder hamileliğin
Bana istirahat et, kendini yorucu şeyler yapma dedi sadece. 5 gün iş güç yapmadım, şimdi artık rutin hayatıma döndüm. Yattikça, hareket etmedikçe eklemlerimde ağrı oluşmaya başladı benim; gece yatarken devamlı uyanma bacaklarımı kollarımı esnetme ihtiyacı oldu. Normalde 3 günde birdi benim de depot, 2 defa vuruldum o şekilde. 2 gün önce doktoruma kontrolüm vardı, lekelenmem devam ediyo deyince haftada bir vurulcaksın iğneyi dedi. Istirahat etmeye devam etmeli miyim hala diye sorunca da devamlı yatma sadece kendini yorma yeter, ağır kaldırma dedi ben de öyle yapıyorum şahsen. Iki gündür kendimi yormadan dışarda yürüyüş yapıyorum, çok fazla eğil kalk yapmamaya gayret ediyorum, eğildiysem kalkarken tüm gücümü kollarıma veya bacaklarıma vererek kalkıyorum. Ocağa iki çeşit yemek atıyorum mesela ama bulaşık makinesi boşaltmasını yapmıyorum, esimi bekliyorum gibi. Hareket etmeye basladikca iki gündür daha rahat uyuyorum. Konrolünüz ne zaman?ben 3 günde bir depot günde 3 kez progestan fitil kullanıyorum son 2 gündür geçti benimki de ama doktorum bana yatmamı söylediği için günlerdir yataktayım. Size bir şey söylediler mi bu konuda? Kanama bittikden ne kadar zaman sonra risk bitiyor? Normal hayatıma devam etmek istiyorum
cok iyi anlarim seni inan bana. Simdi kacinci gundesin? O gunleri bi daha bi daha dusunup uzme kendini lutfenAnlıyorum canım ben cinsiyet öğrenmeye gittim doktor dedi kalbi durmuş o hastanede o koridorun dili olsada konussa
Aaaaa ben kaçırdım tühGünaydın kızlarrr
Oyy bugün bime gideyim de iki yumak ip alayım dedim. Bide ne göreyim kadının birisi dolduruyor ipleri arabaya yuh dedim içimden bu kadar da olmaz ki ya hepsini al götür ee geride kalanlar
Neyse sonuç olarak ben aldım iplerini geldim