2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benimde 8. Gün canim. Ilaclardan dolayi ödem olmasi normal ama beni uyarmışlardi. Bende olmadi ama. Test yaptin mi hic? Belirtin var mi
Yapmadım
Günü bekliyorum hekimin vardır bir bildiği diye ptesi inşallah

Belirti olarak saymiyorlar ki ilac etkisi diyorlar

Bel kasik agrisi ilk günden beri var 🤷‍♀️

Kuzum sen naptın öyle😳 ilaçlar bırakılır mı gülüm o kadar sıkıntı çekiyoruz mucizemize kavuşuyoruz hemde en önemli ilaç. Nolur bi daha yapma böyle şeyler en ufak bir ilacı bile sormadan bırakma. Neyse ki Rabbim korumuş sende bundan sonra düzenli al saatlerini aksatma canım
Evet kuzum aynılarını doktorda söledi ☹️ Çok korktum. Hala da sancılarım var korkuyorum kendime kızdım baya . İnşallah bişey olmaz 😭

Yarin son gun kizlar inşallah cumartesi guzel haber alirim. Test delisi oldum resmen ya . Az önce yine test yaptim yine 2. cizgi koyu çıktı. Anlamadim bu isi bi türlü. Psikolojik olarak ne kadar zor bir süreçmis. Allah cidden yardımcımız olsun hepimizin.
Ay Burcu vurcam seni günde on test nedir bi tane sabah ilk uyndığında yap ovütre mi ne onun etkisi 10 gün sonra bitiyo hadi olsun 14 senin oldu o süre zaten o iğne yeni yapılmışlen bile çift çizgi gören çok az az bi ihtimal diye söylüyorlar 14 güne iğnemi kalır ben hemen etkileniyorum düşüyor modum lütfen pazartesine sağlam kalıyım 😅

Saymiyorlar da ben merak ettiğim için sordum :) bende bi oluyor bi olmuyor gibi de o yuzden birazcik kafayı yedimm.
Olup veya olmaması tuttu veya tutmadı anlamı taşımıyor aman moralinizi bozmayın 🥰🥰🥰

Hepimizin ilaçlara tepkisi farkli bu net .

Doktorların verdiği gün ki test in sonucunun rakamı çok önemli olduğunu düşünüyorum

Sonuçta bu değer 12.gun bir anda kanda belirmeyecek şimdiden başladı varsa yükselmeye

12.gun atıyorum 40 50 çıktı değer bekledigimizden dusuk :ukala::ukala::ukala:

Ya da 600 700 çıktı tamam tam istediğimiz gibi :ukala::ukala::ukala:

Demek için

Ay Burcu vurcam seni günde on test nedir bi tane sabah ilk uyndığında yap ovütre mi ne onun etkisi 10 gün sonra bitiyo hadi olsun 14 senin oldu o süre zaten o iğne yeni yapılmışlen bile çift çizgi gören çok az az bi ihtimal diye söylüyorlar 14 güne iğnemi kalır ben hemen etkileniyorum düşüyor modum lütfen pazartesine sağlam kalıyım 😅
Bende kendimi camdan aşağı atıcam artik 😁 kan verebilsem içim rahatlayacak. Progesteron igne için hastaneye gittim .kan verecektim Acilde beta bakmiyorlarmis. Sen modunu düşürme ben kendi capimda bunalim takılıyorum 😁

Seve seve cevaplarım sorum değil benim daha önce doğal yolla bir kimyasal oldu sonra iki kere aşılama denedik tutmadı sonra tüpe gectik ilk transferde sadece transfer sonrası coraspirin kullandım ve yine kimyasal ile sonuçlandı. İlinci transfer öncesinde doktorum bu testleri yaptırmamı istedi heterozigot cıkınca kan sulandırıcı iğne verdi( bu arada cıkmasafa vereceğini kan sulandırıcı iğnenin gebelik şansını artırdıgını söylemişti) ikinci trnsferde coraspirin ve iğne kullandım ama gebelik olusmadı test gunumde sıfırdı beta sevıyem. Bu iğnenin bir zararı yok bu arada aksine faydası olduğu düşünülüyor. Bende yan etkide yapmadı karında vuruyorum pek hissetmiyorum bile. 3. Transferde yine aynı şeyleri kullandım coraspirin + iğne şeklinde şuan için olumlu gidiyor henuz kese fln gormedık 5. Haftama girdim inşallah cmt gideceğim görmeye
Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün canimm inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur. Bende hiç gebelik oluşmadığı için testi öyle yapayım dedim iyiki yapmışım inşallah bende de hayırli haberlere vesile olur. Canim igne dediğin oksapar demi
İnşallah cuma günü bebisinin kesesini görürsün canim hersey yolundadır inşallah 🤲🤩🤩

Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün canimm inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur. Bende hiç gebelik oluşmadığı için testi öyle yapayım dedim iyiki yapmışım inşallah bende de hayırli haberlere vesile olur. Canim igne dediğin oksapar demi
İnşallah cuma günü bebisinin kesesini görürsün canim hersey yolundadır inşallah 🤲🤩🤩
Çok teşekkür ederim inşallah bende heyecanla ve stresle bekliyorum 😍 testi yaptırman çok iyi olmuş bencede. ben enox marka iğne kullanıyorum ama oksaparla içerikleri aynı muadil ilaç yani ucu insülin iğnesi gibi hiç tedirgin olmana gerek yok kolayca yapılıyor dilerim sende en yakın zamanda çift çizgiyi görürsün hayırlı haberlerini bekliyoruz

Çok teşekkür ederim inşallah bende heyecanla ve stresle bekliyorum 😍 testi yaptırman çok iyi olmuş bencede. ben enox marka iğne kullanıyorum ama oksaparla içerikleri aynı muadil ilaç yani ucu insülin iğnesi gibi hiç tedirgin olmana gerek yok kolayca yapılıyor dilerim sende en yakın zamanda çift çizgiyi görürsün hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aminnn inşallah canım benim 🙏evet okumuştum topiklerde oksapar genelde olmuyormuş yerine enox veriliyormuş. Yaptığımız kullandığımız her ilaç sifa olsun bizlere 😇

Biraz araştırdım aynen dediğin gibi bende anladim canim . Bugun mail attım doktorumun hemşiresi doktora gösterdiğini oksapar kullanacağımı söyledi. Acaba o iğnenin bir yan etkisi var mı canım birde sen ne aşamadasin.
Yapılan yerde ağrı, kızarıklık, yanma, batma, şişme yapabilir endişe etmeyin dedi hemşire. Yaygın görülen durumlarmış. İğne girerken hissedilmiyor ama sonrasında bi 10 dk baya yakıyor benim, bacağıma vuracak kadar. Rabbimin izniyle evlatlarımıza kavuşalım hiç önemli değil tabi de 😌

Benim geçen ay ilaçların etkisi devam ettiğinden dr uygun görmedi doğum kontrol hapı vermişti, ayın 8inde ikinci kontrolüm var, sanırım rahmin durumuna göre ilave ilaçlara geçilir. Araştırma geliştirmeyle geçiyor günlerim 😂

Birde canim sen hematoloji bölümüne gittin mi ben daha transfer olmadım
Yok, acaba gitsem mi bilmiyorum ki. İlave takip mi gerekir hiç bilgim yok.

X