- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 30
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.041
Bence var hayırlı olsun transfer gününü saydın mı onla mı 7. GunSizce var mi. 7. Günüm. 5.gün embriyosu. Erken gebelik testi yaptim ama sanki çok az cıkmış gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence var hayırlı olsun transfer gününü saydın mı onla mı 7. GunSizce var mi. 7. Günüm. 5.gün embriyosu. Erken gebelik testi yaptim ama sanki çok az cıkmış gibi
Kuzum sen naptın öyle ilaçlar bırakılır mı gülüm o kadar sıkıntı çekiyoruz mucizemize kavuşuyoruz hemde en önemli ilaç. Nolur bi daha yapma böyle şeyler en ufak bir ilacı bile sormadan bırakma. Neyse ki Rabbim korumuş sende bundan sonra düzenli al saatlerini aksatma canımKuzum çok şükür bebiş iyi ama progestanı bırakmıştım yeniden başladım doktorum kızdı neden bırakıyorsun diye ama hala sancım var nedense
Merhaba, geçti benim şimdilik haftada bir depot vurulucam, günde 2 kez sabah ve akşam progestan fitil. Doktorunuz önlemini almıştır, artık beklemekten başka çaremiz yok umarım sorun olmaz bizim için.merhaba durumunuz nasil merak etdim bende de aynı sorun var
Belirtiler beta olmadan baslamiyormus. Bence sizin pozitif önce buna odaklanın . Ne kadar zor bir süreç olduğunun farkındayım bende agladim bugün . Belirtilerim kayboldu sırf o yüzden aksam test yaptım tekrar. Hastanede hemşireyi aradim belirti olmaz zaten ilaclarin etkileri dedi. Allah mübarek gün hürmetine bizlerinde yüzünü güldürsün. Maddi manevi tükendik.Bilmiyorum artık. Benim hiç bir belirtim yok. Artık bugün o kadar ağladım ki, yazık esim dayanamamış gelirken test alıp gelmiş. Ben inanıyorum bu kez olacak dedi ve yaptık. Bu şekilde cıktı. Daha öncede kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden tam sevinemiyorum. Ama belirti dedigim gibi hic ama hiç yok. Adet belirtisi ya da ilaç belirtisi bile yok
Bu arada pıhtılaşma testi yaptırmadıysanız yaptırin mutlaka. Benim de daha önceden iki düşüğüm oldu ve pıhtılaşma eğilimim çıktı. Şuanki kanama bir düşük belirtisi de olabilir olmaya da bilir.merhaba. 25 eylülde transfer olmuştum. Kalp atışlarını 6.2 haftalıkken duydum. O zamandan beri her gün kahverengi akıntım oluyor. 4 gün önce kanamam oldu 1 gece hastanede yatdım kanama durdu. Dün akşam yeniden kahve rengi akıntı başladı. Doktorum bebekde bir sorun olmadığını söyledi. Şu an 7.4 haftalık ve ben her gün kaybetme korkusu yaşıyorum ilk bebeğimi de ani bir kanamayla kaybetmişdim. Benim gibi tüp bebekte kanama sorunu yaşayanlar var mı? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Burcu yarın sabah bi daha yapcan mı bence akşam olunca silik oluyoHayır canim iyi düşün gayette pozitif. Zaten beta yeni salgilanmaya başlıyor. Katlanarak artsin insallah. Bende bugün test yaptim tekrar aksam aşırı silik cikti. Sanirim ovitrelle nin etkisiydi hep. Belirtin var mi
Ayy cidden hangisine göre takip etmek lazım acabaYok canım normal bu ikili test öncesi ense kalınlığı na falan bakılan ultrason bu ama doktorum detaylı diğer herseye de baktı küçük olduğu için tekrar bakıcam dedi sorunsuz geçeriz inşallah Rabbim mucizemi korusun sağlıklı bir şekilde büyüsün yavrum inşallah son adete göre 11+1 im transfere göre 11+3 ultrason da 12+1 çıktık hangisine inanayım
Bende de 2 tane çıktı canim bana da oksapar kullanacağız dediMerhaba canım bendede bir tanesi heterozigot cıktı doktor hamılelık boyunca kan sulandırıcı iğne veriyor
Bilmiyorum ki canim. Hic umudum kalmadı.Burcu yarın sabah bi daha yapcan mı bence akşam olunca silik oluyo
Niye kız ben ne kaçırdım seninki koyulaşmıştıBilmiyorum ki canim. Hic umudum kalmadı.
Belirtilerim birden kaybolunca aksam bidaha test yaptım aşırı silik yok gibi çıktı.Niye kız ben ne kaçırdım seninki koyulaşmıştı
Benimde dün 8. Günde normal teste böyle çıktı hayırlı olsun canım
Kan verdim. 15 cıktı. Insaallah sıkı sıkı tutunur.Gayet pozitif benimde boyle oldu beta yükseldikçe çizgi koyulasıyor kan verebilirsiniz
Transfer gunu haricinde. Teşekkür ederim. Insaallah artarBence var hayırlı olsun transfer gününü saydın mı onla mı 7. Gun
Insaallah korktuğun şey olmaz. Inan bende şimdi o kadar korkuyorum ki. Insaallah biraz geç tutunmustur, o yüzden biraz düşük çıkmıştır. Öyle olmasını ümit etmek istiyorum
Canim bak bende tutmadı diyerek ağladım belirtim yok dedim illa belirti olmuomus benim şimdi bile ara ara agrio öyle hissetmek orda olduğunu yada böle batmalar şuanda aldığımız ilaçlarda yapio biliorum çok zor belirti aranıyo kizlar hergun kiziodu bana ben yinede bı belirti ariodum şükür güzel çıktı şimdide kese varmı stresi ne girdim demişlerdi gerçekten inşallah pozitif sonuçlar alırsınız canım hep dua ediorum hepimizeBilmiyorum artık. Benim hiç bir belirtim yok. Artık bugün o kadar ağladım ki, yazık esim dayanamamış gelirken test alıp gelmiş. Ben inanıyorum bu kez olacak dedi ve yaptık. Bu şekilde cıktı. Daha öncede kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden tam sevinemiyorum. Ama belirti dedigim gibi hic ama hiç yok. Adet belirtisi ya da ilaç belirtisi bile yok
İnsallah canım hayırlsıylaTransfer gunu haricinde. Teşekkür ederim. Insaallah artar
Gününe göre degerin gaayet iyi bence. Hic korkma bence. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinInsaallah korktuğun şey olmaz. Inan bende şimdi o kadar korkuyorum ki. Insaallah biraz geç tutunmustur, o yüzden biraz düşük çıkmıştır. Öyle olmasını ümit etmek istiyorum