2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallah her şey yolundadır canım sağlıkla büyümeye devam etsin. Şu renkli ultrason muydu girdiğin ona erken galiba bi arkadaşm daha yeni yaptıracak 5. Aya girdi. Tek tek her kemiği ölçülüyormuş galiba 😍
Yok canım normal bu ikili test öncesi ense kalınlığı na falan bakılan ultrason bu ama doktorum detaylı diğer herseye de baktı küçük olduğu için tekrar bakıcam dedi sorunsuz geçeriz inşallah Rabbim mucizemi korusun sağlıklı bir şekilde büyüsün yavrum inşallah 🥰 son adete göre 11+1 im transfere göre 11+3 ultrason da 12+1 çıktık hangisine inanayım 😂😂😂

Kızlar hepinize merhaba hayirli günler 🥰
Hatırlarsanız ben bazı arkadaşlar (@Sade frappe P palomia ) soylemisti düşük yaşayanlar trambofili paneli testi yaptım sonuc görüntü olarak ekleyemedim böyle çıktı yorumlayabilecek olan var mi iyi mi anlayamadım 4 tanesi normal 2 tanesinde heterozigot yazıyor ne demek ise anlayamadım

Protrombim(PTH G20210A)bakımından normal
Faktör V (Leiden)1691A bakımından normal
Faktör V H1199R bakımından HETEROZİGOT
MTHFR C677T bakımından HETEROZİGOT
MTHFR A1298C bakımından normal
Pal-1 4G>5G bakımından 5G/5G normal

Benim MTHFR C677T ve PAI-1 heterozigot. Bu ikisi için doktorum hafif demişti, coraspin başlamıştık. Şimdi transfer öncesi oksapar da ilave etti 4000 lik. Sanırım homozigot olması daha ciddi ama en sağlıklı bilgiyi dr verir tabi.

Benim MTHFR C677T ve PAI-1 heterozigot. Bu ikisi için doktorum hafif demişti, coraspin başlamıştık. Şimdi transfer öncesi oksapar da ilave etti 4000 lik. Sanırım homozigot olması daha ciddi ama en sağlıklı bilgiyi dr verir tabi.
Biraz araştırdım aynen dediğin gibi bende anladim canim . Bugun mail attım doktorumun hemşiresi doktora gösterdiğini oksapar kullanacağımı söyledi. Acaba o iğnenin bir yan etkisi var mı canım birde sen ne aşamadasin.

IMG-20211104-WA0000.jpg

7. Günüm. Çok az cıkmış gibi. Kimyasal olur mu ki acaba
Hayır canim iyi düşün gayette pozitif. Zaten beta yeni salgilanmaya başlıyor. Katlanarak artsin insallah. Bende bugün test yaptim tekrar aksam aşırı silik cikti. Sanirim ovitrelle nin etkisiydi hep. Belirtin var mi

Progestanı kafama göre bırakmıştım doktorum kızdı o yüzden olmuş olabilir dedi çok şükür bebek iyi ama düşük tehlikesine işaretmiş bu o yüzden eve geldiğim gbi yeniden başladım canım 🙏 çok şükür
Çok şükür canım inşallah sağlıklı olur yapma lütfen ilaçlarını bırakma bizde sıkıldık ilaçlardan ama herşey onlar için sıkıcaz dişimizi aksatma ilaçlarını lütfen 🥰

Hayır canim iyi düşün gayette pozitif. Zaten beta yeni salgilanmaya başlıyor. Katlanarak artsin insallah. Bende bugün test yaptim tekrar aksam aşırı silik cikti. Sanirim ovitrelle nin etkisiydi hep. Belirtin var

Hayır canim iyi düşün gayette pozitif. Zaten beta yeni salgilanmaya başlıyor. Katlanarak artsin insallah. Bende bugün test yaptim tekrar aksam aşırı silik cikti. Sanirim ovitrelle nin etkisiydi hep. Belirtin var mi
Bilmiyorum artık. Benim hiç bir belirtim yok. Artık bugün o kadar ağladım ki, yazık esim dayanamamış gelirken test alıp gelmiş. Ben inanıyorum bu kez olacak dedi ve yaptık. Bu şekilde cıktı. Daha öncede kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden tam sevinemiyorum. Ama belirti dedigim gibi hic ama hiç yok. Adet belirtisi ya da ilaç belirtisi bile yok

Birde bence idrarın mesanede kalmasıyla da ilgili bi durum olabilir. Test yaptığımız saatlerde daha çok sıvı tükettiyseniz o yüzden de daha silik cıkmış olabilir

Kızlar hepinize merhaba hayirli günler 🥰
Hatırlarsanız ben bazı arkadaşlar (@Sade frappe P palomia ) soylemisti düşük yaşayanlar trambofili paneli testi yaptım sonuc görüntü olarak ekleyemedim böyle çıktı yorumlayabilecek olan var mi iyi mi anlayamadım 4 tanesi normal 2 tanesinde heterozigot yazıyor ne demek ise anlayamadım

Protrombim(PTH G20210A)bakımından normal
Faktör V (Leiden)1691A bakımından normal
Faktör V H1199R bakımından HETEROZİGOT
MTHFR C677T bakımından HETEROZİGOT
MTHFR A1298C bakımından normal
Pal-1 4G>5G bakımından 5G/5G normal
Merhaba canım bendede bir tanesi heterozigot cıktı doktor hamılelık boyunca kan sulandırıcı iğne veriyor

X