2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Valla canım ben doktora gitmeden önce tüp bebek hesaplama yöntemi ile hesaplamıştım. Ama Dr son adet tarihine göre yazdı bu hafta nasıl olur bilmiyorum. Sende öyle yaparsın şimdilik son adet tarihini yaz daha sonra doktor ne derse.
Bu arada gebelik programı indirdin mi.
Gün gün gebelik diye bir program vardı çok güzel. Günlük bilgiler falan var 😍
Canım ben elikahamile programını kullanıyorum sen ne kullanıyorsun 🥰

Ağrı konusunda benim bazen batmalar oluyor üşürsem hemen karnım ağrıyor onun haricinde yok ama değişiyor bu tabi. Daha çok ağrısı olanlar da var
Tabi bide başım donuo bı kaç kere diorumki yoksa hamilemiyim akşam üzerleri kan şekerim mi düşuo bilemedim su keseyi görsem sen şimdi ne zaman gitcen kuzum aramızda cidden 1 hafta oynuo taa histereskobi den bı takip etcem dedim geliyorum arkandan😂😂

Valla canım ben doktora gitmeden önce tüp bebek hesaplama yöntemi ile hesaplamıştım. Ama Dr son adet tarihine göre yazdı bu hafta nasıl olur bilmiyorum. Sende öyle yaparsın şimdilik son adet tarihini yaz daha sonra doktor ne derse.
Bu arada gebelik programı indirdin mi.
Gün gün gebelik diye bir program vardı çok güzel. Günlük bilgiler falan var 😍
Yok indirmedim iki farklı tarih çıkınca anlamadım ondan bakiyim dedim siz napionuz😂😂

Kızlar hepinize merhaba hayirli günler 🥰
Hatırlarsanız ben bazı arkadaşlar ( Sade frappe Sade frappe P palomia ) soylemisti düşük yaşayanlar trambofili paneli testi yaptım sonuc görüntü olarak ekleyemedim böyle çıktı yorumlayabilecek olan var mi iyi mi anlayamadım 4 tanesi normal 2 tanesinde heterozigot yazıyor ne demek ise anlayamadım

Protrombim(PTH G20210A)bakımından normal
Faktör V (Leiden)1691A bakımından normal
Faktör V H1199R bakımından HETEROZİGOT
MTHFR C677T bakımından HETEROZİGOT
MTHFR A1298C bakımından normal
Pal-1 4G>5G bakımından 5G/5G normal

Selam kızlar bugün itibari ile folik asit ve progestoron ilacıma veda ettim 😊😊 yerine 3 tane vitamin eklendi ikili test yapıldı ultrasonda çok şükür ense kalınlığı burun kemiği normal kan sonucum 10 gün sonra dua edin banada hersey yolunda gitsin sağlıkla emanetimi kucağıma alayım 🤲🤲🥰🥰

Selam kızlar bugün itibari ile folik asit ve progestoron ilacıma veda ettim 😊😊 yerine 3 tane vitamin eklendi ikili test yapıldı ultrasonda çok şükür ense kalınlığı burun kemiği normal kan sonucum 10 gün sonra dua edin banada hersey yolunda gitsin sağlıkla emanetimi kucağıma alayım 🤲🤲🥰🥰
Canım dualarımız seninle çok sevindim ikilitestine kuzum inşallah hep güzel haberler alıcaksın sagliklada bebeisini kucağına al canım benim 🥰🥰

yaaa ne güzel şahane bir şey.. 12. haftaları görürüm bende inşallah.

Canım dualarımız seninle çok sevindim ikilitestine kuzum inşallah hep güzel haberler alıcaksın sagliklada bebeisini kucağına al canım benim 🥰🥰
Allah razı olsun canım hayırlısı ile sende bu süreçlere gelirsin inşallah 🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲

Tabi bide başım donuo bı kaç kere diorumki yoksa hamilemiyim akşam üzerleri kan şekerim mi düşuo bilemedim su keseyi görsem sen şimdi ne zaman gitcen kuzum aramızda cidden 1 hafta oynuo taa histereskobi den bı takip etcem dedim geliyorum arkandan😂😂
He ya aramızda tam bir hafta var sanırım 🤣 baş dönmesi olabilir canim bazen bana da oluyor. Az az Sık sık ye kendini aç bırakma günde bir bardak sütünü de iç🤭
Yok indirmedim iki farklı tarih çıkınca anlamadım ondan bakiyim dedim siz napionuz😂😂
Valla canım önce programlara tüp bebek tarihini yazmıştım öyle kaldı ama son adet tarihine göre hesapla öyle yap programı. Doktora gidince değişirse sende değiştirirsin 🥰
Bakıcam canım onlara güzel oluyor programla takip etmek 🥰
Aynen canım ben bi ara günlük giriyordum da şimdi aklıma gelirse bakıyorum 🤣
Oyy maşallah maşallah canım benim darısı bizlere inşallah 😍😍 sağlıkla büyüsün minnak

He ya aramızda tam bir hafta var sanırım 🤣 baş dönmesi olabilir canim bazen bana da oluyor. Az az Sık sık ye kendini aç bırakma günde bir bardak sütünü de iç🤭

Valla canım önce programlara tüp bebek tarihini yazmıştım öyle kaldı ama son adet tarihine göre hesapla öyle yap programı. Doktora gidince değişirse sende değiştirirsin 🥰

Aynen canım ben bi ara günlük giriyordum da şimdi aklıma gelirse bakıyorum 🤣

Oyy maşallah maşallah canım benim darısı bizlere inşallah 😍😍 sağlıkla büyüsün minnak
Allah razı olsun kuzum darısı size dualarımdasınız 😊 10 gün sonra tekrar ultrasonla bakılacak küçük olduğu için bazı yerleri net göremiyorum dedi bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırım banada dua edin 🥰

Allah razı olsun kuzum darısı size dualarımdasınız 😊 10 gün sonra tekrar ultrasonla bakılacak küçük olduğu için bazı yerleri net göremiyorum dedi bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırım banada dua edin 🥰
İnşallah her şey yolundadır canım sağlıkla büyümeye devam etsin. Şu renkli ultrason muydu girdiğin ona erken galiba bi arkadaşm daha yeni yaptıracak 5. Aya girdi. Tek tek her kemiği ölçülüyormuş galiba 😍

X