- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.961
Maşallah hadi gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallahGünaydın kızlar dün bebeğimin kalbini pat pat duydum çok şükürDoktir gebelikle ilgili yapılması gereken testler var bu pahalı git sağlık ocağına şöyle hemen bakarlar dedi nedir onlar cuma günü gitmeyi planlıyorumda yaptıranlar fikir verirse
Tamam canım inşallah eve geçeyim ekliyorumYaşımda 29
7 gün sonra oldumArkadaşlar opudan kaç gün sonra adet oldunuz
Sımsıkı tutunsun inşallah canım belirtiler hiç belli olmuyor çünkü ilaçların etkisi de olabiliyor. Hiç belirti olmadan pozitif alanlar da oldu inşallah senin bebişinde seninledirMerhaba,
Benimde 25 ekimde transferim gerçekleşti. 3.gün embriyosu. Tahlil günüme 6 kasım verdiler. Bende normalde hiç uyumayan biri olarak saat 22:00 yi zor getiriyorum. Belirti olabilir mi bilmem ama heyecanlıyım. İlk denemem 36 yaşındayım. Dayanıp söylediği günün sabahı test yapacağım inşallah
İnşallah tutunsunlarSımsıkı tutunsun inşallah canım belirtiler hiç belli olmuyor çünkü ilaçların etkisi de olabiliyor. Hiç belirti olmadan pozitif alanlar da oldu inşallah senin bebişinde seninledir
Hayırlı olsunMerhaba kızlar bende 2 kasımda oldum transferimi normalde çalışıyorum ama 10 gün raporluyum evdeyim şu anlık hiçbir belirtim yok. Transfer işlemi sonrası 1 saat hastanede dinlenin ama 10 dk sonra da tuvalete gidebilirsiniz dediler. Transfer işleminde sıkışık olmak gerekiyor diye suyu çok içmişim bende 10 dk zor dayandım tuvalete gittim o 1 saat içinde 2 defa umarım olumsuz bir etkisi olmaz tutacağı varsa tutar diyorum ama yine de dayanamadım diye kendime kızıyorum
Yüreğini ferah tut. Herkeste etki aynı olluyor kimide kasıkta sancı akıntı olurken kiminde hiçbir belirti olmadan pozitif haberi geliyorKızlar merhabalar.Ben de 31 ekim cumartesi günü ilk transferimi oldum.bgn 5.gunum.göğüs hassasiyetim dışında birşey hissettmiyorum.kafam o kadar karisik ki hem sakinim hem içten içe üzgün ve tedirgin.bu arada ben biri 8 diğeri 10 hücreli 3.gün 2 embriyo transferi oldum
Inşallah bnm içinde dua edin olur mu☺Yüreğini ferah tut. Herkeste etki aynı olluyor kimide kasıkta sancı akıntı olurken kiminde hiçbir belirti olmadan pozitif haberi geliyor
İnşallah sende bize pozitif haberi verirsin
Tutan embriyo bölünmüşDenizatidenizyildizi ekledim canım. Şimdi ben sana bişey sorcam senin olayı tam anlamadım dedin ya çift embriyo transfer edildi biri tuttu diye şimdi o tutan tek embriyo mu bölündü. Yoksa diğeri sonradan mı tutmuş
Ayy çok mucizevi bir şey yaTutan embriyo bölünmüş
Hadi gözün aydın darısı başımıza inşalah kaç haftalık oldun canımGünaydın kızlar dün bebeğimin kalbini pat pat duydum çok şükürDoktir gebelikle ilgili yapılması gereken testler var bu pahalı git sağlık ocağına şöyle hemen bakarlar dedi nedir onlar cuma günü gitmeyi planlıyorumda yaptıranlar fikir verirse
Amiin canım amin en büyük duam o zaten. Sağlıkla vaktitle doğsunlar. 7 haftaya kadar ihtimal varAyy çok mucizevi bir şey yabide ilk zamanlar görmedim dedin gidince bizde karşılaşır mıyız acaba
Sağlıkla sıhhatle büyüsünler de sağ salim kucağımıza alalım da tek çift hiç fark etmez
Canım ikinci deneme
6+6 canımHadi gözün aydın darısı başımıza inşalah kaç haftalık oldun canım