- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.941
Valla yok uyku heraksam bişey durtukluo sanki bişey dicem şimdi baktım aramızda beş gün var 8 haftalık mi gozukuon onu dikkat ettimYa çok erken diil mibı 7 ay yataydık bari
Yok cnm ya 4 hafta 4 günValla yok uyku heraksam bişey durtukluo sanki bişey dicem şimdi baktım aramızda beş gün var 8 haftalık mi gozukuon onu dikkat ettim
Hemde nasi delik deşik oldu göbeğim ama anlamadıgim eşim vuruo diorumki yetmeyince bacak kola vuruluomus senin dio göbeginde yer var koca göbekte deilim amaSanırım gebelik sonuna kadar bu Oksapar canım.
Valla baya yakıyo, napcaz bilmiyorum.
Günaydın canım.ben oksaparı doğuma kadar vuruldum ama ben de genetik kan pıhtılaşması vardı. Benimle devam edip pıhtılaşma sorunu olmayanlar sanırım 4.aya kadar kullandı. Zaten belli bi seviyeden sonra gönder gelsin diyorsunuz alışıyorsunuz bebişlerinizi kucağına alınca da hepsini unutuyorsunuzHemde nasi delik deşik oldu göbeğim ama anlamadıgim eşim vuruo diorumki yetmeyince bacak kola vuruluomus senin dio göbeginde yer var koca göbekte deilim ama
Beni de ekleyebilirmisiniz doğru mu yaptım bilmiyorum amaKaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift E.) Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift E. ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @GCnsu 28 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift E.) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift ) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift E.) @naybukece 32 Yaş 5. Deneme 7 Eylül (3. Gün) Pozitif @Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift ) Pozitif @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif @mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) @nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift E.) Pozitif @birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift E.) Pozitif @rabiasel 30 Yaş 1. Deneme 24 Eylül (5. Gün) @Zehramss 38 Yaş 4. Deneme 24 Eylül (3. Gün) @waitingsirr 23 Yaş 1. Deneme 25 Eylül (5. Gün) Pozitif @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme 27 Eylül Pozitif @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme 27 Eylül (5. Gün) @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 28 Eylül (5.Gün) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül Pozitif @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme 1 Ekim (Çift E.) @Videsupra 31 Yaş 2. Deneme 1 Ekim Pozitif @melyes 34 Yaş 1. Deneme 2 Ekim @snow1132 29 Yaş 1. Deneme 4 Ekim (3. Gün) Pozitif @Sevgiali 31 Yaş 3. Deneme 4 Ekim (5. Gün) @Mucizem benimle 32 Yaş 5. Deneme 4 Ekim Pozitif @mlshope 28 Yaş 4. Deneme 6 Ekim (5. Gün Çift) @kalkyerineyat 38 Yaş 2. Deneme 7 Ekim (5. Gün) Pozitif Niloya444 24 Yaş 1. Deneme 7 Ekim (3. Gün) Pozitif @agustos72 33 Yaş 2. Deneme 8 Ekim (5. Gün) @cisem24 34 Yaş 3. Deneme 9 Ekim (5. Gün) @mavi_lik 34 Yaş 2. Deneme 11 Ekim (5. Gün/Çift) Pozitif Sun Raha 26 Yaş 1. Deneme 11 Ekim (5. Gün) Pozitif @ozn_srk 34 Yaş 3. Deneme 11 Ekim (5. Gün/Çift) Pozitif @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme 12 Ekim (Çift E. ) @fatma54 26 Yaş 1. Deneme 14 Ekim (3. Gün) Pozitif Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme 15 Ekim Pozitif @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme 15 Ekim (5. Gün) Pozitif EzgininAnnesi 32 Yaş 1. Deneme 16 Ekim Pozitif @VuslatimLee 35 Yaş 1. Deneme 18 Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme 19 Ekim Pozitif @nono2504 37 Yaş 1. Deneme 20 Ekim Pozitif Tureed 33 Yaş 1. Deneme 21 Ekim Pozitif @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme 21 Ekim @KunFeyekun18 36 Yaş 1. Deneme 21 Ekim @Forgotpink 29 Yaş 1. Deneme 22 Ekim (5. Gün) @serenndrmz 29 Yaş 1. Deneme 23 Ekim (5. Gün) @Rowena Ravenclaw 35 Yaş 2. Deneme 25 Ekim (Çift) @yubucukp 38 Yaş 1. Deneme 25 Ekim @Meltem _13 36 Yaş 1. Deneme 26 Ekim Pozitif @LOYANA 31 Yaş 1. Deneme 26 Ekim @Coconutmilk 31 Yaş 2. Deneme 26 Ekim Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme 27 Ekim Y Yessbursa 30 Yaş 1. Deneme 27 Ekim @Ay42 35 Yaş 1. Deneme 28 Ekim (Çift) @siradanbirokur 33 Yaş 3. Deneme 29 Ekim @altnekn 31 Yaş 1. Deneme 1 Kasım (5. Gün) @derya2526 26 Yaş 1. Deneme 4 Kasım @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Kasım @Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Kasım
İnşallah canım benim ya ben onu becerir miyim bilmiyorum ama bi kaç tane yelek kaydettim bendeYa kızlar çok tatlısınızTureed Tureed Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Ben de pozitifi görürsem amigurumi tavşan örmeyi planlıyorum, becerebilirsem tabi50 tane tarif kaydettim instaya
Yaaa inanir misin ben gebeliklerimde hep kabız olurdum. Bugun ayni sekilde bağırsaklarim aşırı aktif. Gebelik varsa beta salgilanmaya basladii vucudumuzda ama ben cok muallaktayim. Sivilcelerim bile çıktı.
KızlarBağırsak çalışması iyi mi diyorsun
İnşallahh canım benim inşallah Rabbim nasip etmişse önünde hiç bir engel yoktur. Sağlıkla artmaya devam eder inşallahÇokk teşekkür ederim canım su fazlasıyla içiyorum günüm tuvalette geçiyor desem yeri hiç iş yapmıyorum ayakta getir götür hafif şeyler beslenmem de iyi sanıyorum Haktan hayırlısı korkum stresim sevince mutluluğa dönsün inşallah
Mrb ben sessiz takipçilerdenim
Benide ekler isin cnm
3.denemem ilk transferde 1 oğlum oldu şuan yaşında.
Şimdi 3.denemem olucak kardeşimiz için.
5 kasın transfer tarihi 5.gün
Tabi ki eklerim kızlar hoş geldiniz sımsıkı tutunsun bebişleriniz sizeBeni de ekleyebilirmisiniz doğru mu yaptım bilmiyorum ama28 ekim transfer çift embriyo ikinci deneme yaş 33 5.gün embriyosu 9 kasım kan tahlili
Amin inşallah rabbim herkese nasip etsinİnşallah canım benim ya ben onu becerir miyim bilmiyorum ama bi kaç tane yelek kaydettim bende
KızlarBurcu2614 Y Yessbursa bağırsak hareketi konusu hiç belli olmuyor çünkü burada pozitif olduğu halde ishal olanlar vardı. Ve sivilce konusunda da sıkmayın canınızı bende de sivilceler çıktı üstelik ben daha önce de Google da arama yaptığımda sivilce çıkabiliyormuş pozitif olsa da. O yüzden onlara takılmayın inşallah bebişleriniz sizinledir
İnşallahh canım benim inşallah Rabbim nasip etmişse önünde hiç bir engel yoktur. Sağlıkla artmaya devam eder inşallah
Tabi ki eklerim kızlar hoş geldiniz sımsıkı tutunsun bebişleriniz size
Saol canım öyle bakma şimdi bile hem canım acio hemde saati gelsin die şifa olsun die bekliorumGünaydın canım.ben oksaparı doğuma kadar vuruldum ama ben de genetik kan pıhtılaşması vardı. Benimle devam edip pıhtılaşma sorunu olmayanlar sanırım 4.aya kadar kullandı. Zaten belli bi seviyeden sonra gönder gelsin diyorsunuz alışıyorsunuz bebişlerinizi kucağına alınca da hepsini unutuyorsunuz
Günaydın canım çok şükür hadi gözün aydınGünaydın kızlar dün bebeğimin kalbini pat pat duydum çok şükürDoktir gebelikle ilgili yapılması gereken testler var bu pahalı git sağlık ocağına şöyle hemen bakarlar dedi nedir onlar cuma günü gitmeyi planlıyorumda yaptıranlar fikir verirse
3. Denemem. İlki başarısız 2.de bi oğlum oldu bide ikizler,Hahah sanırım ben de kendim kaşındımneyse bebişler iyi olsun yeter ki
Ekleyim canım kaçıncı denemeydi
Hayırlı olsun canım. Merak etme embriyoyu koydukları yer öyle derinde ki o idrar için falan düşmez canımMerhaba kızlar bende 2 kasımda oldum transferimi normalde çalışıyorum ama 10 gün raporluyum evdeyim şu anlık hiçbir belirtim yok. Transfer işlemi sonrası 1 saat hastanede dinlenin ama 10 dk sonra da tuvalete gidebilirsiniz dediler. Transfer işleminde sıkışık olmak gerekiyor diye suyu çok içmişim bende 10 dk zor dayandım tuvalete gittim o 1 saat içinde 2 defa umarım olumsuz bir etkisi olmaz tutacağı varsa tutar diyorum ama yine de dayanamadım diye kendime kızıyorum
Teşekkür ederim herkes için en hayırlısı ne ise o olsun inşallah, zor süreçler emeklerimizin karşılığını alalımHayırlı olsun canım. Merak etme embriyoyu koydukları yer öyle derinde ki o idrar için falan düşmez canım
Ay kurabiye inşallah yaaaaaİnşallah canım benim ya ben onu becerir miyim bilmiyorum ama bi kaç tane yelek kaydettim bende
KızlarBurcu2614 Y Yessbursa bağırsak hareketi konusu hiç belli olmuyor çünkü burada pozitif olduğu halde ishal olanlar vardı. Ve sivilce konusunda da sıkmayın canınızı bende de sivilceler çıktı üstelik ben daha önce de Google da arama yaptığımda sivilce çıkabiliyormuş pozitif olsa da. O yüzden onlara takılmayın inşallah bebişleriniz sizinledir
İnşallahh canım benim inşallah Rabbim nasip etmişse önünde hiç bir engel yoktur. Sağlıkla artmaya devam eder inşallah
Tabi ki eklerim kızlar hoş geldiniz sımsıkı tutunsun bebişleriniz size
Amin kuzum inşallahAminn Allah razı olsun canım benim iyiki varsınızRabbim Sizinde emeklerinizi boşa götürmesin yavrularımız sımsıkı tutunsun bize...güzel mutlu haberler verelim birbirimize
Pazartesi kontrolüm var ben de sorayım bari canım yaMalesef çok yakıyor cnm ben koldan vuruyorum doktor bana göbekten yada koldan vurabilirsin dedi
İnşallah canım benim ya ben onu becerir miyim bilmiyorum ama bi kaç tane yelek kaydettim bende
Yaşımda 29Hahah sanırım ben de kendim kaşındımneyse bebişler iyi olsun yeter ki
Ekleyim canım kaçıncı denemeydi