2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hemde nasi delik deşik oldu göbeğim ama anlamadıgim eşim vuruo diorumki yetmeyince bacak kola vuruluomus senin dio göbeginde yer var koca göbekte deilim ama
Günaydın canım.ben oksaparı doğuma kadar vuruldum ama ben de genetik kan pıhtılaşması vardı. Benimle devam edip pıhtılaşma sorunu olmayanlar sanırım 4.aya kadar kullandı. Zaten belli bi seviyeden sonra gönder gelsin diyorsunuz alışıyorsunuz bebişlerinizi kucağına alınca da hepsini unutuyorsunuz

Beni de ekleyebilirmisiniz doğru mu yaptım bilmiyorum ama 28 ekim transfer çift embriyo ikinci deneme yaş 33 5.gün embriyosu 9 kasım kan tahlili

İnşallah canım benim ya ben onu becerir miyim bilmiyorum ama bi kaç tane yelek kaydettim bende
Yaaa inanir misin ben gebeliklerimde hep kabız olurdum. Bugun ayni sekilde bağırsaklarim aşırı aktif. Gebelik varsa beta salgilanmaya basladii vucudumuzda ama ben cok muallaktayim. Sivilcelerim bile çıktı.
Bağırsak çalışması iyi mi diyorsun
Kızlar Burcu2614 Y Yessbursa bağırsak hareketi konusu hiç belli olmuyor çünkü burada pozitif olduğu halde ishal olanlar vardı. Ve sivilce konusunda da sıkmayın canınızı bende de sivilceler çıktı üstelik ben daha önce de Google da arama yaptığımda sivilce çıkabiliyormuş pozitif olsa da. O yüzden onlara takılmayın inşallah bebişleriniz sizinledir
İnşallahh canım benim inşallah Rabbim nasip etmişse önünde hiç bir engel yoktur. Sağlıkla artmaya devam eder inşallah
Mrb ben sessiz takipçilerdenim
Benide ekler isin cnm
3.denemem ilk transferde 1 oğlum oldu şuan yaşında.
Şimdi 3.denemem olucak kardeşimiz için.
5 kasın transfer tarihi 5.gün
Beni de ekleyebilirmisiniz doğru mu yaptım bilmiyorum ama 28 ekim transfer çift embriyo ikinci deneme yaş 33 5.gün embriyosu 9 kasım kan tahlili
Tabi ki eklerim kızlar hoş geldiniz sımsıkı tutunsun bebişleriniz size

Amin inşallah rabbim herkese nasip etsin

Saol canım öyle bakma şimdi bile hem canım acio hemde saati gelsin die şifa olsun die bekliorum

Günaydın canım çok şükür hadi gözün aydın

Merhaba kızlar bende 2 kasımda oldum transferimi normalde çalışıyorum ama 10 gün raporluyum evdeyim şu anlık hiçbir belirtim yok. Transfer işlemi sonrası 1 saat hastanede dinlenin ama 10 dk sonra da tuvalete gidebilirsiniz dediler. Transfer işleminde sıkışık olmak gerekiyor diye suyu çok içmişim bende 10 dk zor dayandım tuvalete gittim o 1 saat içinde 2 defa umarım olumsuz bir etkisi olmaz tutacağı varsa tutar diyorum ama yine de dayanamadım diye kendime kızıyorum

Hayırlı olsun canım. Merak etme embriyoyu koydukları yer öyle derinde ki o idrar için falan düşmez canım

Ay kurabiye inşallah yaaaaa

Aminn Allah razı olsun canım benim iyiki varsınız Rabbim Sizinde emeklerinizi boşa götürmesin yavrularımız sımsıkı tutunsun bize...güzel mutlu haberler verelim birbirimize
Amin kuzum inşallah Hayırla sağlıkla tamamlansın hepimizin süreci.
Malesef çok yakıyor cnm ben koldan vuruyorum doktor bana göbekten yada koldan vurabilirsin dedi
Pazartesi kontrolüm var ben de sorayım bari canım ya
İnşallah canım benim ya ben onu becerir miyim bilmiyorum ama bi kaç tane yelek kaydettim bende
Hepsini beceririz bizden kaçmaz diyelim Bu kadar şeyin altından kalktıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…