2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Her yaptığı harekete korkuyor insan şu süreçte.. Allah razı olsun inşallah senin ve güzel pozitif haberleri alan diğer arkadaşların da Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin Dikkat etmeye çalışıyorum normalde çalışıyorum şu süreçte raporluyum test günü için şafak sayıyoruz resmen ne kadar güzel moral verdin bana gerçekten mesajınla rahatlattın teşekkür ediyorum Allah razı olsun

Şuan yok ama gün içinde sık sık hissettirdi bide ben regl olmadan önce bağırsaklarım hızlı çalışır ve şuan hızlı çalışıyor
Regl olurken bağırsakları da coşan tek insan evladı olmadığımı biliyordum işte seni buldum!
Bende de transferin 6. Günü öyle bi regl ağrısı oldu ki kesin regl olacağım sandım şu an asayiş berkemal. Test tarihi bekliyoruz

Benmde 6 gün çok fena geçti baygın yattım dün az oldu bugün yok nasıl beklicez sen pazartesi mi yapcan

Kızlar lütfen bilginiz varsa cevap verin sabah bi kalktım kahverengi akıntım olmuştu önce telaşkanmadım lavaboda yine oldu ve sancılanıyor karnım 10+3 teyiz şimdi doktoruma gidiyoruz kötü bişey varmıdır

Korkma canım sakin ol. En iyisini doktor bilir inşallah her şey yolundadır sakin olmaya çalış sen

Aminnn Amin canım çokk sağol yeterki Allah’ımın gönlü istesin ben elimden geleni yaptım hayırlısı olsun

Tureed sen nasılsın nasıl gidiyor canım
İyiyim Canım biraz baskı yapio test günümden itibaren kasik ciddi ağrı yaptı heycanliyiz gün sayıyoruz bide nasi hesaplanio regli takviminde farklı cikio embriyo ya göre siz nasi baktınız canim bide seninde ağrı felan oluomu

Valla canım ben doktora gitmeden önce tüp bebek hesaplama yöntemi ile hesaplamıştım. Ama Dr son adet tarihine göre yazdı bu hafta nasıl olur bilmiyorum. Sende öyle yaparsın şimdilik son adet tarihini yaz daha sonra doktor ne derse.
Bu arada gebelik programı indirdin mi.
Gün gün gebelik diye bir program vardı çok güzel. Günlük bilgiler falan var

Ağrı konusunda benim bazen batmalar oluyor üşürsem hemen karnım ağrıyor onun haricinde yok ama değişiyor bu tabi. Daha çok ağrısı olanlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…