- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.981
Test yaptim daha koyu cikti. Bugun ilk idrarla yaptim.Burcu2614 burcuuuğ bugün değişiklik var mı
Benm memikler aynı yhu neden büyümediTest yaptim daha koyu cikti. Bugun ilk idrarla yaptim.
Ay hadi inşallah oldu aminTest yaptim daha koyu cikti. Bugun ilk idrarla yaptim.
Maşallah inşallah bende diğer muayende görürüm kalp atışını6+6 canım
Regl öncesi olur ya ayni o sekilde benim memikler. Birde belim ağrıyor bugun.Benm memikler aynı yhu neden büyümedi
Her yaptığı harekete korkuyor insan şu süreçte.. Allah razı olsun inşallah senin ve güzel pozitif haberleri alan diğer arkadaşların da Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinHayırlı olsunBende çok su içmiştim. Bı hastanede gittim mecbur. Doktora diyorum ben gitmem ya düşerse. Dedi merak etme. Önde mesane arkasında yumurtalar var. Onların en arkasında. Öyle pat diye düşmez için rahat olsun. Allah sağlıkla Güzel haberlerini almayı nasip etsin. Ceviz fındık ye. Biraz dinlen biraz yürü. Ağır iş eğilme çömelme uzanma gerilme yapma ve bence en önemlisi bebeğinle bol bol konuş Sen şuan Prenses bı anne adayısın
Ben 5 gün sonra oldumArkadaşlar opudan kaç gün sonra adet oldunuz
Ben kaçırdım ovitrelle hangi gündüYaaa inşallah pozitiftir. İnşallah ovitrellenin etkisi degildir. Allahim büyük. Sevinemedim bile simdilik
Regl olurken bağırsakları da coşan tek insan evladı olmadığımı biliyordum işte seni buldum!Şuan yok ama gün içinde sık sık hissettirdi bide ben regl olmadan önce bağırsaklarım hızlı çalışır ve şuan hızlı çalışıyor
Benmde 6 gün çok fena geçti baygın yattım dün az oldu bugün yok nasıl beklicez sen pazartesi mi yapcanRegl olurken bağırsakları da coşan tek insan evladı olmadığımı biliyordum işte seni buldum!
Bende de transferin 6. Günü öyle bi regl ağrısı oldu ki kesin regl olacağım sandım şu an asayiş berkemal. Test tarihi bekliyoruz
Cumartesiye ikna ettim doktoruBenmde 6 gün çok fena geçti baygın yattım dün az oldu bugün yok nasıl beklicez sen pazartesi mi yapcan
Korkma canım sakin ol. En iyisini doktor bilir inşallah her şey yolundadır sakin olmaya çalış senKızlar lütfen bilginiz varsa cevap verinsabah bi kalktım kahverengi akıntım olmuştu önce telaşkanmadım lavaboda yine oldu ve sancılanıyor karnım 10+3 teyiz şimdi doktoruma gidiyoruz kötü bişey varmıdır
inşallah canım Rabbim hayırlısını versin Allah bize yardım etsin yavrum Sağlıkla büyüsünKötü düşünme değer artmış doktorun demiş artık farklı bişe olsa doktorlar soler saklamaz iyi düşün canım benim
Aminnn Amin canım çokk sağol yeterki Allah’ımın gönlü istesin ben elimden geleni yaptım hayırlısı olsunİnşallah canım benim ya ben onu becerir miyim bilmiyorum ama bi kaç tane yelek kaydettim bende
KızlarBurcu2614 Y Yessbursa bağırsak hareketi konusu hiç belli olmuyor çünkü burada pozitif olduğu halde ishal olanlar vardı. Ve sivilce konusunda da sıkmayın canınızı bende de sivilceler çıktı üstelik ben daha önce de Google da arama yaptığımda sivilce çıkabiliyormuş pozitif olsa da. O yüzden onlara takılmayın inşallah bebişleriniz sizinledir
İnşallahh canım benim inşallah Rabbim nasip etmişse önünde hiç bir engel yoktur. Sağlıkla artmaya devam eder inşallah
Tabi ki eklerim kızlar hoş geldiniz sımsıkı tutunsun bebişleriniz size
Aynen öyle canım gülen yüzünü soldurmasın RabbimAminnn Amin canım çokk sağol yeterki Allah’ımın gönlü istesin ben elimden geleni yaptım hayırlısı olsun
İyiyim Canım biraz baskı yapio test günümden itibaren kasik ciddi ağrı yaptı heycanliyiz gün sayıyoruz bide nasi hesaplanio regli takviminde farklı cikio embriyo ya göre siz nasi baktınız canim bide seninde ağrı felan oluomu
Valla canım ben doktora gitmeden önce tüp bebek hesaplama yöntemi ile hesaplamıştım. Ama Dr son adet tarihine göre yazdı bu hafta nasıl olur bilmiyorum. Sende öyle yaparsın şimdilik son adet tarihini yaz daha sonra doktor ne derse.İyiyim Canım biraz baskı yapio test günümden itibaren kasik ciddi ağrı yaptı heycanliyiz gün sayıyoruz bide nasi hesaplanio regli takviminde farklı cikio embriyo ya göre siz nasi baktınız canim bide seninde ağrı felan oluomu
Ağrı konusunda benim bazen batmalar oluyor üşürsem hemen karnım ağrıyor onun haricinde yok ama değişiyor bu tabi. Daha çok ağrısı olanlar da varİyiyim Canım biraz baskı yapio test günümden itibaren kasik ciddi ağrı yaptı heycanliyiz gün sayıyoruz bide nasi hesaplanio regli takviminde farklı cikio embriyo ya göre siz nasi baktınız canim bide seninde ağrı felan oluomu