2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Teşekkür ederim canım cuma tekrar kan ver 10 gün sonra kese bakılır dedi ben hamilemiyim dedim evet dedi yinede kötü bişey demedi ilaçlara devam Hayırlısı olsun

Çokk teşekkür ederim canım su fazlasıyla içiyorum günüm tuvalette geçiyor desem yeri hiç iş yapmıyorum ayakta getir götür hafif şeyler beslenmem de iyi sanıyorum Haktan hayırlısı korkum stresim sevince mutluluğa dönsün inşallah

Aminn Allah razı olsun canım benim iyiki varsınız Rabbim Sizinde emeklerinizi boşa götürmesin yavrularımız sımsıkı tutunsun bize...güzel mutlu haberler verelim birbirimize

Herkese merhabalar Oksapar icin rapor cikaran oldu mu acaba?? Saglik ocaginda yazdiriyordum ama 10 gunde bir gitmek gerekiyor ozmaanda.Rapor çıkarıp toplu alan varmidir acaba
Kadın doğumdan ben senelik rapor çıkarttım
Merhaba canım bende 10 günde bi yazıdırıyorum yapacak bişey yok o şekilde oluyor
Saglik ocagi bana iki kez yazdı sürekli devam edilecekse rapor çıkarılması gerek gecerli bi sebep olmasi lazım dedi kadın dogumdan rapor çıkar dedi

Mrb ben sessiz takipçilerdenim
Benide ekler isin cnm
3.denemem ilk transferde 1 oğlum oldu şuan yaşında.
Şimdi 3.denemem olucak kardeşimiz için.
5 kasın transfer tarihi 5.gün

Teşekkür ederim canım cuma tekrar kan ver 10 gün sonra kese bakılır dedi ben hamilemiyim dedim evet dedi yinede kötü bişey demedi ilaçlara devam Hayırlısı olsun
Kötü düşünme değer artmış doktorun demiş artık farklı bişe olsa doktorlar soler saklamaz iyi düşün canım benim

2000’i de varmış canım.
Dozları farklı.
0,2mg 0,4mg 0,6mg diye gidiyo.
Canim bunyene göredir bak prdnolu de ben hala kullaniorum çoğu kişi 5 gün kullandı bende hatirlamiomjsn burda neden dedim sana o iyi geliodur fazladan yakiomu acaba heraksam korkuyla bekliorum bide o daha fazla yakarmi acaba sürekli kullancaz mi acaba

Sanırım gebelik sonuna kadar bu Oksapar canım.
Valla baya yakıyo, napcaz bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…