2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hemde nasi delik deşik oldu göbeğim ama anlamadıgim eşim vuruo diorumki yetmeyince bacak kola vuruluomus senin dio göbeginde yer var koca göbekte deilim ama😂😂
Günaydın canım.ben oksaparı doğuma kadar vuruldum ama ben de genetik kan pıhtılaşması vardı. Benimle devam edip pıhtılaşma sorunu olmayanlar sanırım 4.aya kadar kullandı. Zaten belli bi seviyeden sonra gönder gelsin diyorsunuz alışıyorsunuz bebişlerinizi kucağına alınca da hepsini unutuyorsunuz

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
@Nefes085836 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift E. )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift )💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift E.)💔
@naybukece32 Yaş5. Deneme7 Eylül (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift )Pozitif:anneadayı:
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift E.)Pozitif:anneadayı:
@rabiasel30 Yaş1. Deneme24 Eylül (5. Gün)💔
@Zehramss38 Yaş4. Deneme24 Eylül (3. Gün)💔
@waitingsirr23 Yaş1. Deneme25 Eylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@tupaaaaa32 Yaş2. Deneme27 EylülPozitif:anneadayı:
@venusvenus8833 Yaş1. Deneme27 Eylül (5. Gün)💔
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün)💔
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 EylülPozitif:anneadayı:
@halleyyy36 Yaş2. Deneme1 Ekim (Çift E.)💔
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 EkimPozitif:anneadayı:
@melyes34 Yaş1. Deneme2 Ekim💔
@snow113229 Yaş1. Deneme4 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sevgiali31 Yaş3. Deneme4 Ekim (5. Gün)💔
@Mucizem benimle32 Yaş5. Deneme4 EkimPozitif:anneadayı:
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim (5. Gün Çift)💔
@kalkyerineyat38 Yaş2. Deneme7 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
Niloya444 Niloya444 24 Yaş1. Deneme7 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@agustos7233 Yaş2. Deneme8 Ekim (5. Gün)💔
@cisem2434 Yaş3. Deneme9 Ekim (5. Gün)💔
@mavi_lik34 Yaş2. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)Pozitif:anneadayı:
Sun Raha Sun Raha 26 Yaş1. Deneme11 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@ozn_srk34 Yaş3. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)Pozitif:anneadayı:
@Cilekkokusuu28 Yaş3. Deneme12 Ekim (Çift E. )💔
@fatma5426 Yaş1. Deneme14 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. Deneme15 EkimPozitif:anneadayı:
@Dxtr29 Yaş1. Deneme15 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
EzgininAnnesi EzgininAnnesi 32 Yaş1. Deneme16 EkimPozitif:anneadayı:
@VuslatimLee35 Yaş1. Deneme18 Ekim💔
@orkide61126 Yaş2. Deneme19 EkimPozitif:anneadayı:
@nono250437 Yaş1. Deneme20 EkimPozitif:anneadayı:
Tureed Tureed 33 Yaş1. Deneme21 EkimPozitif:anneadayı:
@akrepprof43 Yaş1. Deneme21 Ekim💔
@KunFeyekun1836 Yaş1. Deneme21 Ekim
@Forgotpink29 Yaş1. Deneme22 Ekim (5. Gün)
@serenndrmz29 Yaş1. Deneme23 Ekim (5. Gün)💔
@Rowena Ravenclaw35 Yaş2. Deneme25 Ekim (Çift)
@yubucukp38 Yaş1. Deneme25 Ekim
@Meltem _1336 Yaş1. Deneme26 EkimPozitif:anneadayı:
@LOYANA31 Yaş1. Deneme26 Ekim
@Coconutmilk31 Yaş2. Deneme26 Ekim
Burcu2614 Burcu2614 29 Yaş1. Deneme27 Ekim
Y Yessbursa 30 Yaş1. Deneme27 Ekim
@Ay4235 Yaş1. Deneme28 Ekim (Çift)
@siradanbirokur33 Yaş3. Deneme29 Ekim
@altnekn31 Yaş1. Deneme1 Kasım (5. Gün)
@derya252626 Yaş1. Deneme4 Kasım
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeKasım
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. DenemeKasım
Beni de ekleyebilirmisiniz doğru mu yaptım bilmiyorum ama 🙈 28 ekim transfer çift embriyo ikinci deneme yaş 33 5.gün embriyosu 9 kasım kan tahlili

Ya kızlar çok tatlısınız Tureed Tureed Tureed Tureed Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Ben de pozitifi görürsem amigurumi tavşan örmeyi planlıyorum, becerebilirsem tabi 😂 50 tane tarif kaydettim instaya 😅
İnşallah canım benim ya ben onu becerir miyim bilmiyorum ama bi kaç tane yelek kaydettim bende 🤣 🤣
Yaaa inanir misin ben gebeliklerimde hep kabız olurdum. Bugun ayni sekilde bağırsaklarim aşırı aktif. Gebelik varsa beta salgilanmaya basladii vucudumuzda ama ben cok muallaktayim. Sivilcelerim bile çıktı.
Bağırsak çalışması iyi mi diyorsun
Kızlar Burcu2614 Burcu2614 Y Yessbursa bağırsak hareketi konusu hiç belli olmuyor çünkü burada pozitif olduğu halde ishal olanlar vardı. Ve sivilce konusunda da sıkmayın canınızı bende de sivilceler çıktı üstelik ben daha önce de Google da arama yaptığımda sivilce çıkabiliyormuş pozitif olsa da. O yüzden onlara takılmayın inşallah bebişleriniz sizinledir😍😍
Çokk teşekkür ederim canım su fazlasıyla içiyorum günüm tuvalette geçiyor desem yeri hiç iş yapmıyorum ayakta getir götür hafif şeyler beslenmem de iyi sanıyorum Haktan hayırlısı korkum stresim sevince mutluluğa dönsün inşallah 🤲🥰🥰
İnşallahh canım benim inşallah Rabbim nasip etmişse önünde hiç bir engel yoktur. Sağlıkla artmaya devam eder inşallah 🥰 🥰
Mrb ben sessiz takipçilerdenim 🤗
Benide ekler isin cnm
3.denemem ilk transferde 1 oğlum oldu şuan yaşında.
Şimdi 3.denemem olucak kardeşimiz için.
5 kasın transfer tarihi 5.gün 🙏
Beni de ekleyebilirmisiniz doğru mu yaptım bilmiyorum ama 🙈 28 ekim transfer çift embriyo ikinci deneme yaş 33 5.gün embriyosu 9 kasım kan tahlili
Tabi ki eklerim kızlar hoş geldiniz sımsıkı tutunsun bebişleriniz size 😍😍

İnşallah canım benim ya ben onu becerir miyim bilmiyorum ama bi kaç tane yelek kaydettim bende 🤣 🤣

Kızlar Burcu2614 Burcu2614 Y Yessbursa bağırsak hareketi konusu hiç belli olmuyor çünkü burada pozitif olduğu halde ishal olanlar vardı. Ve sivilce konusunda da sıkmayın canınızı bende de sivilceler çıktı üstelik ben daha önce de Google da arama yaptığımda sivilce çıkabiliyormuş pozitif olsa da. O yüzden onlara takılmayın inşallah bebişleriniz sizinledir😍😍

İnşallahh canım benim inşallah Rabbim nasip etmişse önünde hiç bir engel yoktur. Sağlıkla artmaya devam eder inşallah 🥰 🥰

Amin inşallah rabbim herkese nasip etsin 🥰

Günaydın canım.ben oksaparı doğuma kadar vuruldum ama ben de genetik kan pıhtılaşması vardı. Benimle devam edip pıhtılaşma sorunu olmayanlar sanırım 4.aya kadar kullandı. Zaten belli bi seviyeden sonra gönder gelsin diyorsunuz alışıyorsunuz bebişlerinizi kucağına alınca da hepsini unutuyorsunuz
Saol canım öyle bakma şimdi bile hem canım acio hemde saati gelsin die şifa olsun die bekliorum 🥰🥰

Günaydın kızlar dün bebeğimin kalbini pat pat duydum çok şükür 🙏 Doktir gebelikle ilgili yapılması gereken testler var bu pahalı git sağlık ocağına şöyle hemen bakarlar dedi nedir onlar cuma günü gitmeyi planlıyorumda yaptıranlar fikir verirse
Günaydın canım çok şükür hadi gözün aydın 😍 😍

Merhaba kızlar bende 2 kasımda oldum transferimi normalde çalışıyorum ama 10 gün raporluyum evdeyim şu anlık hiçbir belirtim yok. Transfer işlemi sonrası 1 saat hastanede dinlenin ama 10 dk sonra da tuvalete gidebilirsiniz dediler. Transfer işleminde sıkışık olmak gerekiyor diye suyu çok içmişim bende 10 dk zor dayandım tuvalete gittim o 1 saat içinde 2 defa umarım olumsuz bir etkisi olmaz tutacağı varsa tutar diyorum ama yine de dayanamadım diye kendime kızıyorum 😞

Merhaba kızlar bende 2 kasımda oldum transferimi normalde çalışıyorum ama 10 gün raporluyum evdeyim şu anlık hiçbir belirtim yok. Transfer işlemi sonrası 1 saat hastanede dinlenin ama 10 dk sonra da tuvalete gidebilirsiniz dediler. Transfer işleminde sıkışık olmak gerekiyor diye suyu çok içmişim bende 10 dk zor dayandım tuvalete gittim o 1 saat içinde 2 defa umarım olumsuz bir etkisi olmaz tutacağı varsa tutar diyorum ama yine de dayanamadım diye kendime kızıyorum 😞
Hayırlı olsun canım. Merak etme embriyoyu koydukları yer öyle derinde ki o idrar için falan düşmez canım

Ay kurabiye inşallah yaaaaa

Aminn Allah razı olsun canım benim iyiki varsınız 🙏 Rabbim Sizinde emeklerinizi boşa götürmesin yavrularımız sımsıkı tutunsun bize...güzel mutlu haberler verelim birbirimize 🤲🤲💕
Amin kuzum inşallah 🧡 Hayırla sağlıkla tamamlansın hepimizin süreci.
Malesef çok yakıyor cnm ben koldan vuruyorum doktor bana göbekten yada koldan vurabilirsin dedi 🤔
Pazartesi kontrolüm var ben de sorayım bari canım ya 🥲
😅 Hepsini beceririz bizden kaçmaz diyelim 😂😂 Bu kadar şeyin altından kalktıktan sonra ☺️☺️

X