- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.001
Canım birşey yoktur inşallah haber miver muhakkah bizleredeKızlar lütfen bilginiz varsa cevap verinsabah bi kalktım kahverengi akıntım olmuştu önce telaşkanmadım lavaboda yine oldu ve sancılanıyor karnım 10+3 teyiz şimdi doktoruma gidiyoruz kötü bişey varmıdır
Canım ben elikahamile programını kullanıyorum sen ne kullanıyorsunValla canım ben doktora gitmeden önce tüp bebek hesaplama yöntemi ile hesaplamıştım. Ama Dr son adet tarihine göre yazdı bu hafta nasıl olur bilmiyorum. Sende öyle yaparsın şimdilik son adet tarihini yaz daha sonra doktor ne derse.
Bu arada gebelik programı indirdin mi.
Gün gün gebelik diye bir program vardı çok güzel. Günlük bilgiler falan var
"Gün gün gebelik" programın adı böyle canım. Ama ben çok sevdim. Bide Philips in var oda üç boyutlu gösteriyor oda güzelCanım ben elikahamile programını kullanıyorum sen ne kullanıyorsun
Tabi bide başım donuo bı kaç kere diorumki yoksa hamilemiyim akşam üzerleri kan şekerim mi düşuo bilemedim su keseyi görsem sen şimdi ne zaman gitcen kuzum aramızda cidden 1 hafta oynuo taa histereskobi den bı takip etcem dedim geliyorum arkandanAğrı konusunda benim bazen batmalar oluyor üşürsem hemen karnım ağrıyor onun haricinde yok ama değişiyor bu tabi. Daha çok ağrısı olanlar da var
Yok indirmedim iki farklı tarih çıkınca anlamadım ondan bakiyim dedim siz napionuzValla canım ben doktora gitmeden önce tüp bebek hesaplama yöntemi ile hesaplamıştım. Ama Dr son adet tarihine göre yazdı bu hafta nasıl olur bilmiyorum. Sende öyle yaparsın şimdilik son adet tarihini yaz daha sonra doktor ne derse.
Bu arada gebelik programı indirdin mi.
Gün gün gebelik diye bir program vardı çok güzel. Günlük bilgiler falan var
Bakıcam canım onlara güzel oluyor programla takip etmek"Gün gün gebelik" programın adı böyle canım. Ama ben çok sevdim. Bide Philips in var oda üç boyutlu gösteriyor oda güzel
İnşaallah canımMaşallah inşallah bende diğer muayende görürüm kalp atışını
Canım dualarımız seninle çok sevindim ikilitestine kuzum inşallah hep güzel haberler alıcaksın sagliklada bebeisini kucağına al canım benimSelam kızlar bugün itibari ile folik asit ve progestoron ilacıma veda ettimyerine 3 tane vitamin eklendi ikili test yapıldı ultrasonda çok şükür ense kalınlığı burun kemiği normal kan sonucum 10 gün sonra dua edin banada hersey yolunda gitsin sağlıkla emanetimi kucağıma alayım
yaaa ne güzel şahane bir şey.. 12. haftaları görürüm bende inşallah.Selam kızlar bugün itibari ile folik asit ve progestoron ilacıma veda ettimyerine 3 tane vitamin eklendi ikili test yapıldı ultrasonda çok şükür ense kalınlığı burun kemiği normal kan sonucum 10 gün sonra dua edin banada hersey yolunda gitsin sağlıkla emanetimi kucağıma alayım
Çok şükür canım sağlıkla büyümeye devam etsin inşallahBende doktordan geldim kızlar haftaya ikili test istedi benden şu an için gayet normal herşey çok şükür
Amin canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla huzurla alalım evlatlarımızı kucağımızaÇok şükür canım sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah
Allah razı olsun canım hayırlısı ile sende bu süreçlere gelirsin inşallahCanım dualarımız seninle çok sevindim ikilitestine kuzum inşallah hep güzel haberler alıcaksın sagliklada bebeisini kucağına al canım benim
He ya aramızda tam bir hafta var sanırımTabi bide başım donuo bı kaç kere diorumki yoksa hamilemiyim akşam üzerleri kan şekerim mi düşuo bilemedim su keseyi görsem sen şimdi ne zaman gitcen kuzum aramızda cidden 1 hafta oynuo taa histereskobi den bı takip etcem dedim geliyorum arkandan
Valla canım önce programlara tüp bebek tarihini yazmıştım öyle kaldı ama son adet tarihine göre hesapla öyle yap programı. Doktora gidince değişirse sende değiştirirsinYok indirmedim iki farklı tarih çıkınca anlamadım ondan bakiyim dedim siz napionuz
Aynen canım ben bi ara günlük giriyordum da şimdi aklıma gelirse bakıyorumBakıcam canım onlara güzel oluyor programla takip etmek
Oyy maşallah maşallah canım benim darısı bizlere inşallahSelam kızlar bugün itibari ile folik asit ve progestoron ilacıma veda ettimyerine 3 tane vitamin eklendi ikili test yapıldı ultrasonda çok şükür ense kalınlığı burun kemiği normal kan sonucum 10 gün sonra dua edin banada hersey yolunda gitsin sağlıkla emanetimi kucağıma alayım
İnşallah canım darısı sanayaaa ne güzel şahane bir şey.. 12. haftaları görürüm bende inşallah.
İnşallah inşallah canımAmin canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla huzurla alalım evlatlarımızı kucağımıza
Allah razı olsun kuzum darısı size dualarımdasınızHe ya aramızda tam bir hafta var sanırımbaş dönmesi olabilir canim bazen bana da oluyor. Az az Sık sık ye kendini aç bırakma günde bir bardak sütünü de iç
Valla canım önce programlara tüp bebek tarihini yazmıştım öyle kaldı ama son adet tarihine göre hesapla öyle yap programı. Doktora gidince değişirse sende değiştirirsin
Aynen canım ben bi ara günlük giriyordum da şimdi aklıma gelirse bakıyorum
Oyy maşallah maşallah canım benim darısı bizlere inşallahsağlıkla büyüsün minnak
İnşallah her şey yolundadır canım sağlıkla büyümeye devam etsin. Şu renkli ultrason muydu girdiğin ona erken galiba bi arkadaşm daha yeni yaptıracak 5. Aya girdi. Tek tek her kemiği ölçülüyormuş galibaAllah razı olsun kuzum darısı size dualarımdasınız10 gün sonra tekrar ultrasonla bakılacak küçük olduğu için bazı yerleri net göremiyorum dedi bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırım banada dua edin