- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 46
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.861
Arkadaşlar opudan kaç gün sonra adet oldunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç gitmedin değil mi muayeneye zaman geçmiyor ben dun gittim sadece keseye gördüm kalp atışı içinde 16 kasıma verdiler inşallah 7gün sonra ikisinide görürsün7 gün daha sabrediyorum kalp atışı ve kesede öğrenirim inşallah
Ben norma adet döngümde oldum tam 14.gün sonraArkadaşlar opudan kaç gün sonra adet oldunuz
Hertürlü denedim canım bu güne kadar ne yesem çıkarttım bugün hafif bulantı var daha iyiyim çok şükür ben kendim kaşındım neden bulanmıyor diye dolanıyodum evdeYaa Allah kolaylığını versin kuzum bulantı/kusma zor ya az az sık sık ye bakalım inşallah çabucak geçer
Evet canım ikisini aynı anda göreceğiz yok gitmedim ama kendi kendime evde kaset test yaptım meraktan. Acaba diyorum kan vermeye gitsemmi tıp merkezine. Değeri merak ediyorum. Ne oldu acaba?Hiç gitmedin değil mi muayeneye zaman geçmiyor ben dun gittim sadece keseye gördüm kalp atışı içinde 16 kasıma verdiler inşallah 7gün sonra ikisinide görürsün
Evet. Bende transfer oldum. Bugün 6.Gunum. ve bu artık 4. Denemem. Açıkçası yine mi olmadı diye düşünmeden alamıyorum kendimi. Sizin gerçekten hic mi ağrınız filan olmadi. Genelde herkes kasik agrisi filan soyluyo ya o yuzden soruyorumHic belirtim yok ya. Göğüsler dun biraz şişti. Onun disinda hicbiseyim yok. Bugün 7. Gunum. Sizde mi transfer oldunuz
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tedaviniz mucizenizi size kavuştururEşimle konuştuk.. Beklemeye değecek bi durum yok.. Eşten kaynaklı oldugu için %10 ihtimal ile kendimizi yıpratmayalım niyeti koyduk gecikmeden yola koyulalım dedik Belki bu ay tutar daha başlamadık sonuçta
Hayırlı olsun.Kızlaaarrr bunu birtek benmi görüyomm nolur ıyı bakınn
Eki Görüntüle 2945122
Bende görüyorumKızlaaarrr bunu birtek benmi görüyomm nolur ıyı bakınn
Eki Görüntüle 2945122
Sizin belirtiniz var mıydı. Kaçıncı gununuzKızlaaarrr bunu birtek benmi görüyomm nolur ıyı bakınn
Eki Görüntüle 2945122
Bende keseye kadar öyleydim canım ama sabrettim yapmadım bence yapma bişey kalmamış daha sabret inşallah zaman su gibi akarEvet canım ikisini aynı anda göreceğiz yok gitmedim ama kendi kendime evde kaset test yaptım meraktan. Acaba diyorum kan vermeye gitsemmi tıp merkezine. Değeri merak ediyorum. Ne oldu acaba?
Teşekkür ederim ama inanamıyom hala ya inşallah gerçektirHayırlı olsun.
Merhaba canım bende 10 günde bi yazıdırıyorum yapacak bişey yok o şekilde oluyorHerkese merhabalar Oksapar icin rapor cikaran oldu mu acaba?? Saglik ocaginda yazdiriyordum ama 10 gunde bir gitmek gerekiyor ozmaanda.Rapor çıkarıp toplu alan varmidir acaba
Bende belirti yok o yüzden acaba ovitrelle ignesinin etkisinden mi böyle çıkıyor diyorum? Daha önce 2 gebelik geçirdim (düşük oldu) o zaman belirtilerim cok fazlaydı.Evet. Bende transfer oldum. Bugün 6.Gunum. ve bu artık 4. Denemem. Açıkçası yine mi olmadı diye düşünmeden alamıyorum kendimi. Sizin gerçekten hic mi ağrınız filan olmadi. Genelde herkes kasik agrisi filan soyluyo ya o yuzden soruyorum
Transfer gününü saymazsak 8.gün çok şiddetli belirtim yoktu sol taraf ağırlıklı kasık batması arada hafif bel ağrısı gazsorunu bide 2 gündür bacaklarım ayaklarım sıcak basıyo gece özellikle uyutmuyoduBende görüyorum
Sizin belirtiniz var mıydı. Kaçıncı gununuz
Insaallah bende belirtisiz pozitif alirim tekrardan hayırlı olsun. Bu kez sağlıkla kucağınıza alırsınız insaallahBende belirti yok o yüzden acaba ovitrelle ignesinin etkisinden mi böyle çıkıyor diyorum? Daha önce 2 gebelik geçirdim (düşük oldu) o zaman belirtilerim cok fazlaydı.
Burda yazanlardan da belirtisiz pozitif sonuc alanlar var .
Anladım teşekkür ederim. Hayırlı olsun tekrardanTransfer gününü saymazsak 8.gün çok şiddetli belirtim yoktu sol taraf ağırlıklı kasık batması arada hafif bel ağrısı gazsorunu bide 2 gündür bacaklarım ayaklarım sıcak basıyo gece özellikle uyutmuyodu
Canım 2 embriyo transfer edildi ama biri tuttu sonra bölündü. 7. Haftaya kadar 2 defa gitmiştim yoktu. 7. Haftada içi boş yeni oluşmuş bi kese vardı düşebilir sevinme dedi sonra cmt günü kalp atışı duydukHayırlısı insalhh senin nasıl olmuştu iki embryo tek gorunuo sonra tek yumurta ikizi mi o keseyi sonradan nasi gorunuo su bı hafta nasi geccek
Canım benide eklermisin listeye. 29 eylül transfer 5.gün dondurulmuş embriyoKız Allah seni emi transfer tarihini söyle hele. Listeye de 30 Eylül yazmıştım