2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kısmet canım sağlıklı olsun kucağımıza almak nasip olsun da hepsi kabulumuz 🥰🥰 senin de yüksek değer peki kesede bişe dedimi doktor bu neden oluomus
Benim bebiş tembel mi bi sorun mu var bilemedim 78 çıktı bugün düşüş yok şükür artmış ama cuma yine kan vericem Rabbim yardımcım olsun dualarınızda benide unutmayın arkadaşlar telefonu elime alamadım stresten 😔😔

Benim bebiş tembel mi bi sorun mu var bilemedim 78 çıktı bugün düşüş yok şükür artmış ama cuma yine kan vericem Rabbim yardımcım olsun dualarınızda benide unutmayın arkadaşlar telefonu elime alamadım stresten 😔😔
Canim stres yapma doktorun ne dedi artmış sonucta geç tutunma olabilior burda okumuştum kat kat artın canım 🥰 🥰 bak seninle güzel haberlerle insallah kuzum stres yapma o şuanda iyi gelmez biliorum elinde deil ama gerçekten bitmio Muş stres onumzde yol uzun☺️

Canim stres yapma doktorun ne dedi artmış sonucta geç tutunma olabilior burda okumuştum kat kat artın canım 🥰 🥰 bak seninle güzel haberlerle insallah kuzum stres yapma o şuanda iyi gelmez biliorum elinde deil ama gerçekten bitmio Muş stres onumzde yol uzun☺️

Hertürlü denedim canım bu güne kadar ne yesem çıkarttım bugün hafif bulantı var daha iyiyim çok şükür ben kendim kaşındım neden bulanmıyor diye dolanıyodum evde 😅
Hahah sanırım ben de kendim kaşındım 🤣🤣 neyse bebişler iyi olsun yeter ki 🤗
Canım benide eklermisin listeye. 29 eylül transfer 5.gün dondurulmuş embriyo
Ekleyim canım kaçıncı denemeydi 😍

Canım 2 embriyo transfer edildi ama biri tuttu sonra bölündü. 7. Haftaya kadar 2 defa gitmiştim yoktu. 7. Haftada içi boş yeni oluşmuş bi kese vardı düşebilir sevinme dedi sonra cmt günü kalp atışı duyduk 🙈
Ayy nasi şok olmussunuz dur size nasi supriz yapmislar hayırlısı inşallah canım bakalım doktorum da beni şaşırttı bugün kolay kolay demezdi bilio hassasım çok ☺️☺️

Transfer gününü saymazsak 8.gün çok şiddetli belirtim yoktu sol taraf ağırlıklı kasık batması arada hafif bel ağrısı gazsorunu bide 2 gündür bacaklarım ayaklarım sıcak basıyo gece özellikle uyutmuyodu
Yzmışsınız şimdi gördüm benimde böyle cıktı ilk yptıgımda kan verebilirsiniz bence

Canım çok şükür düşüş yok inşallah sağlıkla artmaya devam etsin. Sen ilaçlarını ve beslenme düzenini ihmal etme. Arada küçük yürüyüşler yap rahime kan akışı sağlansın ve suyu unutma 🤗 sımsıkı tutunmaya devam etsin minnoş inşallah 🤲🤲🤲

Yaaa inşallah pozitiftir. İnşallah ovitrellenin etkisi degildir. Allahim büyük. Sevinemedim bile simdilik
Amin canım inşallah. Bence de kan ver sabahtan hiç belki ile yorma yüreğini ☺️
Evet bende onun hayalini kuruom örgü örelim minik şeylerde biraz daha bekleyelim 🥰🥰
Ya kızlar çok tatlısınız Tureed Tureed Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Ben de pozitifi görürsem amigurumi tavşan örmeyi planlıyorum, becerebilirsem tabi 😂 50 tane tarif kaydettim instaya 😅
Kızlaaarrr bunu birtek benmi görüyomm nolur ıyı bakınn
Eki Görüntüle 2945122
Hayırlı olsun görüyorum ben de ☺️
Herkese merhabalar Oksapar icin rapor cikaran oldu mu acaba?? Saglik ocaginda yazdiriyordum ama 10 gunde bir gitmek gerekiyor ozmaanda.Rapor çıkarıp toplu alan varmidir acaba
Ben bugün yazdırdım, doktor rapor çıkarabilirsiniz gebelik olursa dedi. Onun dışında eczane alırken ilk seferde 1 kutu ödediğini, ikinci reçetede 2 kutu yazdırabileceğimi söyledi, ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Bu arada ilk kez bugün vurdum ve inanılmaz yaktı ya 😭 kıvrandım resmen. benim mi canım kıymetli anlamadım. içinde de sadece göbekten yazıyor 🤦🏽‍♀️
Canım dua edicem senin için, sağlıkla tutunsun bebeğin, Cuma günü kat kat artığını gör inşallah 🙏 Geç tutunmadır muhtemelen, stres yapmamaya çalış, bebek de hisseder. Güzel haberlerini alıcaz inşallah.

X