- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.852
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.081
Aynı korkuları yaşıyorum hatta bazen diyorumya 6 cı hissim bu diye üzülüyorudum ama tedavideki bir çok kişi böyle o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun bizde anne olucaz inşallahBende öyle hissediordum canım anne olamıcam heralde bugünlerimize çok şükür inşallah kucağımıza aldığımızıda görücez canım
Hım sen bilirsin canımYok canım test günüme kadar öğrenmicem
Gözün aydın canım ilk deneme miydiKizlar Benimde bugün 10. gunum idrar testim böyle
Evt ilk denemem 5. Gün embriyosu. Tskler canım degerimde inş iyi çıkarGözün aydın canım ilk deneme miydi
İnşallah canım sorun neydi pekiEvt ilk denemem 5. Gün embriyosu. Tskler canım degerimde inş iyi çıkarherkesin allah yardımcısı olsun
Amh düşüklüğü problemİnşallah canım sorun neydi peki
Anladım canım sağlıkla kucağına al bu arada 60 görünce merak ettim Tokatlı mısınAmh düşüklüğü problem
Saol canim sende insallah. Evt tokat niksarliyim.Anladım canım sağlıkla kucağına al bu arada 60 görünce merak ettim Tokatlı mısın
İnşallah canım benim pazartesi kan vericemsen de çok emek verdin canım benim. Kanda da güzel değerler görürsün inşallah.
Aa benimde eşim tokatlı bende sayılırım malum her sene ordayız çok sevindimSaol canim sende insallah. Evt tokat niksarliyim.
Aa benimde eşim tokatlı bende sayılırım malum her sene ordayız çok sevindim
Canım ben daha başlamadımsen kaçıncı gunundesin merak ettim
Yolun başındasın daha... inşallah sende sonuna hayırlısıyla gelirsin...Canım ben daha başlamadımbu ay inşallah adetle başlıcağız kistim var gitmesini bekliyorum
Amin inşallahYolun başındasın daha... inşallah sende sonuna hayırlısıyla gelirsin...
Walla iki gündür yattım uyudum hep, ılaclardan sanırım ufak ufak sancılar vardı, o kadar, ılac zamanına yakın o kalmıyor.. Kaldı 8 gunKızlar ne güzel bir sürü pozitif alan arkadaşımız varDarısı başıma Sohrab nasılsın ben hiçbirlerim hissetmiyorum gerçi daha çok erken ama
Maşallah sağlıkla ilerler inşallahKızlar merhabalarbugün transferimin 9. Günü. Kan testi yaptırdım ve 216 çıktı değerim çokk şükürrr.. Allah hepimizin dileğini geri çevirmesin... Bu arada 5. Gün dondurulmuş transfer olmuştum
Hoşgeldin canımKızlarrr ben geldimmmmhamişler varmış aramızdaa gözünüz aydın canlarım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Transfer olan arkadaşlar sizinkiler de sağlıkla tutunsunlar sağ salim ilerlesin değerleri