- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.061
At mutlakaFotoya gire daha net aslında iki defa daha yapacağım zaten atarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
At mutlakaFotoya gire daha net aslında iki defa daha yapacağım zaten atarım
Tamam verdin mi sen kanAt mutlaka
Bir saat sonra eşim götürecekTamam verdin mi sen kan
Benimde 7. Gün aynı böyleydiSabah paylasmistim aslında tekrar yollayim.Senin kine göre çok silik 7. Günüm bugün
Tskler canim .Dondurulmuş 5. Gün tek embriyoElifçim gözün Aydın tek embriyo muydu çok sevindim adına
8. Gün idrar testi yaptın mı yaptıysan fotosu varsa atabilir misinTskler canim .Dondurulmuş 5. Gün tek embriyo
8.gün kan verdim 36.01 cikti doktor cok dusuk dedi bugun 10. Gun henuz cesaret edip veremiyorum kan sanirim pazar fln vericem
Böyleydi...8. Gün idrar testi yaptın mı yaptıysan fotosu varsa atabilir misin
Al bendende o kadar valla.bugün benimde 6.günüm ama sebepsiz ve aşırı hüzün bendede var.Rabbim hayırlara vesile etsinMaşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.
Benim 7.günüm hiç bişey hissetmiyorum. İçimde sebepsiz bir hüzün var
Ben aksine zayıfladım ekmek yemiyorum hiç dikkat ediyorum ondan sanırımtransferden sonra kilo aldınız mı acaba ben çok şiştim
bende çok az yiyorum ilaçlardan çok şiştimBen aksine zayıfladım ekmek yemiyorum hiç dikkat ediyorum ondan sanırım
Deger düşük çıktı diye uzulmustun.Cok şükür bugün bayaa koyulaşmis kan verecek misin bugünBenimde 7. Gün aynı böyleydi
7. Günde benim ki gibi çıktıysa bir günde kadar fark ediyor mu şaşırdım gerçektenBöyleydi...
Hayra çıksın inşallah canım yaAl bendende o kadar valla.bugün benimde 6.günüm ama sebepsiz ve aşırı hüzün bendede var.Rabbim hayırlara vesile etsin
Hiç cesaretim yok kan vermeye korkuyorum heralde pazar günü test günüm ozaman vericemDeger düşük çıktı diye uzulmustun.Cok şükür bugün bayaa koyulaşmis kan verecek misin bugün
Ben 6.Gün itibariyle her sabah baktım. Suanda tabi ilk gune kdr baya fark etti. Tabi degerim de cok önemli7. Günde benim ki gibi çıktıysa bir günde kadar fark ediyor mu şaşırdım gerçekten
Az kalmış.zaten direk günün de ver.Bu koyulukta düşük çıkmaz korkmaHiç cesaretim yok kan vermeye korkuyorum heralde pazar günü test günüm ozaman vericem
Yok canım test günüme kadar öğrenmicemKız yapsana bir idrar testi çıkar varsa bugün
Ayy inşallah öyle olurAz kalmış.zaten direk günün de ver.Bu koyulukta düşük çıkmaz korkma
Bende öyle hissediordum canım anne olamıcam heralde bugünlerimize çok şükür inşallah kucağımıza aldığımızıda görücez canımCanım o kalp atışlarınk duyana kdar hatta kucağımıza alana kadar geçmiyecek haliba bende öyleyim hatta bazen ya 6 cı hissimse doğruysa anne olamıycaksam diyorum o içim bomboş oluyor o hissi biliyorum ama herkez nizim hibi hissetmiş .