- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.581
GüldüNe dedilersen öyle diyince
Ben de diyorum versinler anesteziyi şöyle tatlı tatlı uyanayım 12 gün sonraBahçeci de yani aradılar geçen nasılsın diye dedim geçmiyor vakit orda kalsaydım
Senin bide şansın iki tane bizde birDün epey vardı bugün daha iyiyim inşallah bebeklerim iyidir
Transfer öncesi ovitrelle yapmış olmasaydim bende çoktan test yapardımİnşallah sonucu güzel olsun canımvalla bekleme olayı çok zor ya. Ben yapamadım hep erkenden gidiyorum
Ne güzel olur He ben anestezi ilk defa aldım çok güzeldiBen de diyorum versinler anesteziyi şöyle tatlı tatlı uyanayım 12 gün sonra
Sende 6 sinda yaptırNeden senin 6 benim 8 benmde 27 ekim
Transferden beş gün önce yaptık etkisi vr mı halaTransfer öncesi ovitrelle yapmış olmasaydim bende çoktan test yapardımhatta hergun yapardim.
Sende mi 6 sonda yqpcan 8 kasımın büyüsü kaçtıSende 6 sinda yaptırberaber yaşarız o heyecanı
İnşallah canım gönlünce olsun her şeyAyyy inşallahhaberi burda alacağım gibi görünüyor ama nasip olursa bebişlerle yurtdışına gideceğiz yeni hayatımıza başlayacağız
Bn kullanmadım ovitrelle o ne için kiTransferden beş gün önce yaptık etkisi vr mı hala
Hee o zaman bekle iğnenin etkisi kişiden kişiye göre değişiyor ama genelde 12 gün sonra geçmiş oluyorTransfer öncesi ovitrelle yapmış olmasaydim bende çoktan test yapardımhatta hergun yapardim.
Bende kullanmadım canımBn kullanmadım ovitrelle o ne için ki
Çatlatma iğnesi dil mi benm toplamadan önce yapmışlardı sanki oBn kullanmadım ovitrelle o ne için ki
Benim memikler sismeye basladi bugun. Birazda fazla gaz olmaya basladi afedersiniz
Ben de ilk kez bu yaz tüp bebek öncesi rahim ameliyatında aldım ay pek bi hoşuma gitti. En son doktora “durun durun ameliyata başlamayın ben daha bayılmadım” dediğimi hatırlıyorum sonra bi gözümü açtım hastane odasındayızNe güzel olur He ben anestezi ilk defa aldım çok güzeldi
Gaz bende var zaten baştan beri kızlar da hala aynıBenim memikler sismeye basladi bugun. Birazda fazla gaz olmaya basladi afedersinizbaska bisey yok
Normal testmi yaptınız erken gebelik testi mi kaçıncı gün embriyosuyduBen 6. Gün yaptım testsonra bu hafta cuma gidecektim dayanamadım bugün gittim
Evet bende öyle hatırlıyorum transfer de diyince şaşırdımÇatlatma iğnesi dil mi benm toplamadan önce yapmışlardı sanki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?