2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Şükür kuzum çok sevindim neler dedi bebein nasi ya ben senden haber bekliom giriom yok bildirim hiçbiri gelmedi sonra şimdi bı baktım bı sürü konusulmus
Allah razı olsun canım benim çok şükür kanama alanı falan yokmuş. Haftaya tekrar gitcez bakalım kalp atışı için. Onun haricinde ilaçların dozajlarını düşürdü valla yemeklerle ilgili bir şeyler söyledi ama çoğu aklımda yok zaten heyecandan hastane terliği ile çıkıyordum az kalsın baktım ayakkabı yok

Yok canım bugün keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı 2 hafta sonra Allah nasip ederse zaman geçiyor canım merak etme

Ahh bu bizim heycanimiz bende transferde embryo loklarin odasına gidiodum yanlışlıkla iyi bari kuzum herşey güzel olsun ilaçlara sevindim .çok ilaç alioz

Yok canım bugün keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı 2 hafta sonra Allah nasip ederse zaman geçiyor canım merak etme
Ayy ne güzel ben daha keseyi görmede sevinemiyorum , daha kalp atışı var Rabbim inşallah hayırlısıyla kalp atışını duymayı da nasip etsin Yaz olur mu bugün kaçıncı günün dü keseyi gördüğümüzde yani ne kadarlıktı

Ahh bu bizim heycanimiz bende transferde embryo loklarin odasına gidiodum yanlışlıkla iyi bari kuzum herşey güzel olsun ilaçlara sevindim .çok ilaç alioz
Hahah oda iyimiş ben önce embriyomu görcem deseydin
İlaçlara sevindim de iğneyi 5 günde 1 yaptı ya. Araya zaman girince totom acısını unutup sil baştan aynı acıyı yaşatıyor ya

İlaçlara sevindim de iğneyi 5 günde 1 yaptı ya. Araya zaman girince totom acısını unutup sil baştan aynı acıyı yaşatıyor ya
Dedim çekilin ben embriyom u görucem evet ya dün agrimio dedim başka bı hemsire vardı canım yandı fitil felan gittimi ona daha var sanırım

Aynen öyle tutacak oldu mu her türlü tutuyor da korkuyor İnsan işte

Öylemi sizin çoktan sonucunuz gelmiştir o zaman yazdıysanız bile çok yorum var bazen kaçırıyorum umarım mutlu haberdir :) siz nerede oluyorsunuz tedavınızı ben acıbadem şahin hocada oluyorum
Evet sonucum pozitif çok şükür. Benim doktorum özel muayenesi var hastane değil. Faruk Dinçşahin. Bahçeçi tüp bebek merkezinde oldum. Ama Şahin Hoca ile de görüşmüştüm. Durumunuz nedir şuan da.

İnşallah görürsün canım transferden sonraki 22.günüm 5+3 günlük gördük keseyi çok şükür

Evet kuzum 5 +1 minnoşun
Bende 5 gunde 1 vuruluyor valla acisi geçmeden 5 gun geciyor
Ben artık yatakta sağa sola dönüşte can çekişiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…