2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Amin canım darısı sizlere olsun inşallah sırayla güzel sonuçlar verelim hepimiz ama sakın belirti ye takılmayın.bak en büyük ornek benim bugün çok emindim hiç belirti yok
Çok sevindim hayırlı olsunSenin en başından beri hiç belirtin yok muydu peki canım?

Canimm 407 çıkmıs
Canimmm simdi gordummm cokk sevindimmm
Herkes gibi ben de diyeyim sana demiştik demi belirti falan önemli değil diye. Ayy vallahi çok sevindim herkes pozitif pozitif inşallah kuzum değerin de kat be kat güzel artar sağlıkla ilerlesin her aşamanbizlere de dua et arkandan gelelim

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgilerden dolayı. Perşembe günü kürtaj oldum. Benim 6 dondurulmuş embriyom daha var. Doktorum pgt ve ngs için kesin değil yapsak bile dedi. Rahim içinde düzensizlik vardı. ondan olabilir veya emriyonun genetiği bozuk olabilir dedi. Biz eşimle kromozomlarımıza baktırmıştık. Başka genetik test yaptırmadık. Dediğin testi yaptırabiliriz bir daha deneme öncesi. Maddi manevi çok yıprandık. Ama yılmak pes etmek yok. Kendimi toparlayınca tekrar deneyeceğiz inşallah. Allah sana da bana da isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla. Çok teşekkür ederim tekrar desteğin için

Tek canım 11.gun hala inanamıyorum doktora da hiç belirti olmadı ben ümidi kesmistim diorum nasi guluo şükür inşallah bidahaki kan da yukselir
Nasıl sevindim çok şükür sonucun çok güzel gelmiş inanın her sayfaya girdiğimde sanki kendi sonuçlarım açıklanıyormuş gibi heyecanlı oluyorum. Benimde hiç belirtim olmadığı için bende sürekli senin gibi düşünüyordum ama banada umut oldun hayırlısıyla sürecin güzel devam etsin inşallah :)

Çok sevindim gözün Aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynı müjdeleri bizde verelim
Selam sizin kullanıcı adınız Bursa olunca sormak istedim bende bursadayım acaba hangi doktorda tedavi görüyürsunuz sanırım transfer gunlerımızde yakındı karıştırmadıysam

Canim kesinlikle hiç belirti yoktu soledigim selere transferden öncede oluodu yazmıştım hatta aynı ilaclari kullanmıştım transferden önce hiç umutsuzluğa kapılma ben keşke yapmasaydim bebeimi üzdüm diorum sadece hayırlısı dedim evet tutmadı die hazırladım kendimi ama belirti kişiye göre deisioomus gerçekten sende güzel haber ver bize inşallah

Evet canım ilaçlardan mi senelerin negatif i mi öle oldum inanamadim evet sira sende artık kuzum dua etmezmiyim burda hepimiz birbirimize sevinip uzuoluoruz herkes pozitif haberleri verir inşallah

Evet canım ilaçlardan mi senelerin negatif i mi öle oldum inanamadim evet sira sende artık kuzum dua etmezmiyim burda hepimiz birbirimize sevinip uzuoluoruz herkes pozitif haberleri verir inşallah
Aminnn canim aminn inşallah benimde sevinçlerime ortak olursunuz burada
Kaçıncı denemendi canim senin

Aminnn canim aminn inşallah benimde sevinçlerime ortak olursunuz burada
Kaçıncı denemendi canim senin
Tabiki benim ugurum oldunuz siz bende burdayım hep benim ilk denememdi ama hazirandan beri bekliodum doktorum gercekten bı harika işini çok sevio herşey tamam dediğinde yaptı transferi insllah seninde burda sevincine ortak olcaz kuzum benim

Olsun canım sakin kalmaya çalış bende evde iki saat bekledim düşünme aç bı şeyler izle geçer zaman az kaldı güzel sonuç alicaksin inşallah kuzumm
Ay bi de millete tavsiye veriyo.
Catlak-kurabiye , hazırla merdaneleri.

Amin canım amin inşallah Allah rast getirmiş doktorunu bundan sonra da hep iyi insanlar ile karşılaştırsın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…