• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Direk öyle düşünme canım daha az çıkıp iki gün artması önemli örnekler vardı yine doktorun da ne soylucek bakalım hemen bozma moralini
Çarşamba yine test verdi doktorun sekreteriyle görüştüm. 20 üstünde olmasını bekliyoruz 12. Günde dedi. Ama ben umudu kestim biraz. 5. Gün embriyosu sonuçta en azından 30-40 bekliyordum. Neyse hayırlısı ne diyelim. Olumsuza da hazırlamıştım kendimi zaten.

Çarşamba yine test verdi doktorun sekreteriyle görüştüm. 20 üstünde olmasını bekliyoruz 12. Günde dedi. Ama ben umudu kestim biraz. 5. Gün embriyosu sonuçta en azından 30-40 bekliyordum. Neyse hayırlısı ne diyelim. Olumsuza da hazırlamıştım kendimi zaten.
Umudunu kesme canım ilaçları da düzenli kullanmaya devam et inşallah mucizen sana sımsıkı tutunmaya devam etsin.

sana umutlan diye yazmıyorum ama umudunu kesme diye yazmam lazım. benim ilk transferim 5aa ydı. ilk testim 12. günde 47 çıktı. 2 gün sonra 94. doktorum ilaçları kes, kimyasal bu dedi. 4 gün sonra kimyasalın düşüşünü görmek için test verdim 407 çıktı. sonra yine iki katı. dış gebeliğe gidiyor. dedi 1500 ü geçince kese gördük. sonra bebek gördük. kalbini duyduk. 14. günden 8. haftaya kadar ilaçsız progestansız vs geldik. 8. haftada kalbi durdu malesef. kromozomal anomali diye düşündüler. böyle başlayıp devam eden çok sayıda sağlıklı gebelik var. umudunu yitirme. nötr kal. kendini hazırla. bu süreçte tek duam kimse dış gebelik yaşamasın. bugün ve yarın kendine güzel enerjiler gönder. keyifli şeyler izle.

ay çok sevindim! çok güzel sonuç. tek transfer miydi çift mi ? gördün mü o kadar kendini üzdün boş yere. güzel ilerlesin, sağlıkla gelsin canım.
Tek canım 11.gun hala inanamıyorum doktora da hiç belirti olmadı ben ümidi kesmistim diorum nasi guluo ☺️şükür inşallah bidahaki kan da yukselir

sana umutlan diye yazmıyorum ama umudunu kesme diye yazmam lazım. benim ilk transferim 5aa ydı. ilk testim 12. günde 47 çıktı. 2 gün sonra 94. doktorum ilaçları kes, kimyasal bu dedi. 4 gün sonra kimyasalın düşüşünü görmek için test verdim 407 çıktı. sonra yine iki katı. dış gebeliğe gidiyor. dedi 1500 ü geçince kese gördük. sonra bebek gördük. kalbini duyduk. 14. günden 8. haftaya kadar ilaçsız progestansız vs geldik. 8. haftada kalbi durdu malesef. kromozomal anomali diye düşündüler. böyle başlayıp devam eden çok sayıda sağlıklı gebelik var. umudunu yitirme. nötr kal. kendini hazırla. bu süreçte tek duam kimse dış gebelik yaşamasın. bugün ve yarın kendine güzel enerjiler gönder. keyifli şeyler izle.
Çok saolun. Allah razı olsun. Umudu kesemiyorum tam olarak tabi ama düşük bir değer olduğunu da görüyorum. Çarşamba günü tam olarak belli olana kadar içimde hep bir şüphe olcak maalesef beni yıpratan da bu. Neyse bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler demişler.

Kız iyi mi ne demek, maşallah. 🧿
Harika bir değer. ❤️
Tebrik ederim. 🥰
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye hemen oraya bir pozitif yazalım. 😉
Allah hepinizden razı olsun yüzünüzü görmedim ama candan öte oldunuz hepiniz inşallah bu yolda emek veren hepimiz bebeislerimizi kucağımıza alalim carsamaba bidaha kan vercekmisim iki kat için inşallah kuzum

Oh ya çok sevindim 🥲 senin yüzün gülsün bari. İşallah böyle güzel devam etsin arkadaşım 😘
Canim ben bu topikte gördüm bı arkadsin değeri çok düşükten başladı önemli olan kaç sa kaç iki katı olması bende bak iki katı olmadan sadece şükür diyebildim o yüzden hayırlısını dilemeliyiz ikimizde kuzim

Allah hepinizden razı olsun yüzünüzü görmedim ama candan öte oldunuz hepiniz inşallah bu yolda emek veren hepimiz bebeislerimizi kucağımıza alalim carsamaba bidaha kan vercekmisim iki kat için inşallah kuzum
Amiiiiiiiiin canım, inşallah. 🙏
Hadi bakalım, çarşambaya katlanarak artsın değerin. 🥰
Gerçekten öyle, birbirimizi tanımıyoruz ama dert ortağı olduk burada. 😊
Harika bir şey bu. ☺️

kızlarrr daha dogrusu benım gıbı tutunamyanlara soyluyıyım :)
sımdı malum bu sefer olmadı ben reglı oldum reglı sonrası bende ar ara lekelenme devam edıyor doktor yasmın kullandırıyor bana ve reglıu bıtelı 8 9 gun oldu ama hala lekelenıyorum
doktorda ılac bıtınce gel dedı hoc benım gıbı bısı yasayan var mı onumuzdekı ay tekrardan denıycezde korkuyorum artık bısı olmasından

Benim 10 çıktı 10. Günüm bugün. Kimyasal sanırım. Doktora bi yazıcam.
Tureed Tureed arkadaşıma katılıyorum canım, 8 ile başlamıştı bi arkadaş.
Nasıl yükseldiğine hep birlikte şahit olduk.
İlaçlarına devam et, Rabbim’den hayırlısını iste canım. 🥰

Back