- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.961
Yaaa doğrudur canim. Ben transfer oldum 4. Gündeyim. Sen ne durumdasın?Canim seninle benim yumurta toplama aynı ayda oldu yanlış değilsem ağustos ayında sen transfer olmuşsun canım ben hala beklemedeyiminşallah güzel haberler alırsın canım
Ben gelecek ayki adetim ile nasip olursa transfer hazırlıklarına başlayacağım canimYaaa doğrudur canim. Ben transfer oldum 4. Gündeyim. Sen ne durumdasın?
Hadi insallah hayırlı haberlerle gel canimBen gelecek ayki adetim ile nasip olursa transfer hazırlıklarına başlayacağım canim
Sen ne zaman test yapmayi düşünüyorsunYani tabi güzel sonuç alalım dane zman test yapcan
1 Kasım olduğunu biliyordum ama yarın 11.gün deyince kafam karıştı.Hayır yarınkorkuorum bakalım bol dua edin hamisler hayırlı sonuçlar alayım dünkü stresim geçti ama eşim şuanda benim dünkü halim biz ailece böleyiz sanırım kuzum
Bence geçmez. Biz uyur uyanırız1 Kasım olduğunu biliyordum ama yarın 11.gün deyince kafam karıştı.
Benim merkez 12.günde kan testi yapıyo.
Ay hadi bakalım, nasıl geçecek acaba bu geceniz.
Valla yok kuzum ben tüm stresimi dün kullandım bitirdim sanırım1 Kasım olduğunu biliyordum ama yarın 11.gün deyince kafam karıştı.
Benim merkez 12.günde kan testi yapıyo.
Ay hadi bakalım, nasıl geçecek acaba bu geceniz.
Dünkü stresim valla yok yarında bakcam sonuca hazırladım kendimi dün vermiş olsaydım kotu olurdum asıl eşimi kim sakin lestiircek
Hadi bakalım bize koşa koşa müjdeler ver inşallahDünkü stresim valla yok yarında bakcam sonuca hazırladım kendimi dün vermiş olsaydım kotu olurdum asıl eşimi kim sakin lestiircek
Bak bak nasi akıllar verio mantıklı kuzum inşallah bakalım güzel haber.veririmHadi bakalım bize koşa koşa müjdeler ver inşallaheşin uyurken git tüm alarmları kapat
Teşekkür ederim 2 tane 6AA embriyo transfer edilmişti çok şükür pozitifi gördük.Gözünüz aydın çift embriyo mu? Kalitesi neydi?
İnşallahh canım inşallah yarın test yapacak olan herkes güzel haberler ile gelsinBak bak nasi akıllar verio mantıklı kuzum inşallah bakalım güzel haber.veririm
Embriyo kalitesi çok güzel iki tane transfer etmeleri çok ilginç tutma ihtimali yüksek olduğu için.bence ikisi de tutmuş.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahTeşekkür ederim 2 tane 6AA embriyo transfer edilmişti çok şükür pozitifi gördük.
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallahTeşekkür ederim 2 tane 6AA embriyo transfer edilmişti çok şükür pozitifi gördük.
Benim eşim azosperm 5. Denememiz o yüzden çift embriyo konuldu. İnşaallah ikiside tutmuşturEmbriyo kalitesi çok güzel iki tane transfer etmeleri çok ilginç tutma ihtimali yüksek olduğu için.bence ikisi de tutmuş.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Allah razı olsun kuzum
Amin kuzum çok emek veriyoruz Allah'ım hepimize nasip etsin inşallahİnşallahh canım inşallah yarın test yapacak olan herkes güzel haberler ile gelsinhatta diğer günler yapacak olanlar da
Süper canımBenim eşim azosperm 5. Denememiz o yüzden çift embriyo konuldu. İnşaallah ikiside tutmuştur
Evet lütfen belirtilerini şöyle bizde varsa sevinelim yoksa üzülelimBenim eşim azosperm 5. Denememiz o yüzden çift embriyo konuldu. İnşaallah ikiside tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?