- 12 Nisan 2019
- 24.105
- 38.294
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Allah korusun bıda yasatmasın o durumları, ben de hıstereskopı olacagım zaman panıklemıstım, yıne İdrarda sıkısık gelın dedıler, e anestezı de verılcek, ya ıslem sırasında kacarsa dıye 3 gun telaslandım, sonra hemsıre benı hazırlarken soyledı, ıslem sırasında rahıme sıvı verıldıgı ıcın kacsa da anlasılmaz dedıaynen doğru ama bilirim kalkmak yok ya kesin gelir...Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin vallahi sağlık bambaşka...kalbime boru sokuluyo düşün ama ben eyvah sürgüye nasıl yapacam,ya batarsam diyorum...
İdrar torbasını da gordum kocaman olmustu, rahım onun yanında minicik kalmıstıAynen bende suyu geç içtiğim için etki etmedi biraz uğraştılar katateri yerleştirecek yeri bulmak için ama yaptılar.ASirisini istemiyorlar zaten
İdrar torbasını da gordum kocaman olmustu, rahım onun yanında minicik kalmıstı
O zaman yarın sabah testini bekliyoruz
Yaa gebelık de yap, cesaret edebılırsen, kopkoyu cıkıtıysa ovulasyon, gebelik olabilirCanim günaydın ovulasyon testini yaptim ikinci çizgi çok net çıktı
Fotoğraf atamiyorum hata veriyor anlamadim gitti
Daha önce gebelik yapmıştı zaten silik vardı.Simdi koyulaşma oldu demek kiYaa gebelık de yap, cesaret edebılırsen, kopkoyu cıkıtıysa ovulasyon, gebelik olabilir
Yaa gebelık de yap, cesaret edebılırsen, kopkoyu cıkıtıysa ovulasyon, gebelik olabilir
Yaaa hayırlı olsunKızlar günaydın bugün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı
Yaa süper o zaman, acaba ben de mı ovulasyon alsam, gebelık yapmaya cesaret edemiyorumDaha önce gebelik yapmıştı zaten silik vardı.Simdi koyulaşma oldu demek ki
Ben de eskıden boyleydım, ama bu sefer Hıc cesaretim yokKiz asla duramam ben 3.gün den basladim test yapmaya
Yaa süper o zaman, acaba ben de mı ovulasyon alsam, gebelık yapmaya cesaret edemiyorum
Ayy ne guzel bırgun 2 gebelık haberı var bugunKızlar günaydın bugün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı
Yok kız, şimdi yapmam, uslu uslu duruyorum, aslında yapsak daha rahat olur, nasılsa erkendı derız cıkmazsa, cıkarsa da tadından yenmezAcabalarla ilerleyim diyorsun yani
Bismillah dur biraz 6-7 de başlarsın yapmaya
Ben de eskıden boyleydım, ama bu sefer Hıc cesaretim yok
Çift olunca erken belli ediyor sanırımDaha erken ama bende 3 gün yaptim ama çıkmadı ki 5 günde gördüm silik çizgiyi insan ister istemez stres yapıyor
Kiz dur daha 24 saat olmadıYok kız, şimdi yapmam, uslu uslu duruyorum, aslında yapsak daha rahat olur, nasılsa erkendı derız cıkmazsa, cıkarsa da tadından yenmezkafamı karıstırdınız benım simdi
Olabilir bunda erken gördüm bi önceki transferimde 7.gün silik cizgiyi görmüştümÇift olunca erken belli ediyor sanırım
Canim günaydın ovulasyon testini yaptim ikinci çizgi çok net çıktı
Fotoğraf atamiyorum hata veriyor anlamadim gitti
Yaa süper o zaman, acaba ben de mı ovulasyon alsam, gebelık yapmaya cesaret edemiyorum