- 12 Nisan 2019
- 24.105
- 38.294
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ay evet 2 gun gıttım ben de asırı yogun gectı,pazartesi baslıyım dıyorum ben de, zaman gecer hemAynen canım inşallah bir an önce adet olayım daZaman geçmiyordu okul açıldı da yoğunluktan nasıl geçtiğini anlamadım
Yaa İnşallahh hepimiz ikiz topıklerıne gecerız burdanÇifter çifter aldik minnoşları inşallah güzel haberler almakta nasip olsun
Çok doğru söylüyorsun canım ama Azıcık belirti verse keşke bugün böyle çok duygusalım idrar testide yapmadım daha sadece hiç belirtim yok ona üzülüyorumYanlış degil merak ve heyecanına yenik düşmüşsün ama idrarda bu kadar erken çıkmaz pozitif ve hayırlısını düşün Allah nasip ederde pozitifsen bu sonuçla bebeğini şimdiden üzüyorsun ve boşuna kendini strese sokuyorsun Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah
Eee tamam o zaman sorun yokYok Kı ne moral bozması, orası olmasa benım halim niceydi, ordakı arkadaslarım benden daha cok ıstıyordur benım gebe kalmamı, sen cok yoruldun dıyorlar hep, bı de konu sahıbı benım
Onlar da merak edıyor tabı haklı olarak
Niye yokmuş duygusallık da belirtiÇok doğru söylüyorsun canım ama Azıcık belirti verse keşke bugün böyle çok duygusalım idrar testide yapmadım daha sadece hiç belirtim yok ona üzülüyorum
Burada karsılastıgım bır cok İnsan belırtısız hamıle kalmıs, zaten belırtılerın çoğu kullandığımız ilaclardan kaynaklı.. Boşuna üzülüyorsun cnm.. Erken gebelıkte cok da belırtı aramamak gerekÇok doğru söylüyorsun canım ama Azıcık belirti verse keşke bugün böyle çok duygusalım idrar testide yapmadım daha sadece hiç belirtim yok ona üzülüyorum
Aynen ben de pazartesi başlayacağım nasipse.Braslariniz ne bu arada konu dağılsin.birazAy evet 2 gun gıttım ben de asırı yogun gectı,pazartesi baslıyım dıyorum ben de, zaman gecer hem
Bence başla canım , ağır bir işimiz yok en azından fiziksel birşey gerektirmiyor hiç değilse sürekli aklın transferde olmaz , hemencecik test günü gelir.Bende bir kaç gün rapor alıp sonra işime dönmek istiyorum.Benim de çok yoğun ya eve geliyorum pertim çıkıyor , sabahları zor uyanıyorum öyle alışmışım ki uyumayaAy evet 2 gun gıttım ben de asırı yogun gectı,pazartesi baslıyım dıyorum ben de, zaman gecer hem
Belirtilere takılırsak vakit geçmez herkesde belirti olucak diye bisey yok kimisi hiç belirtisiz pozitif görüyor kimisi belirtilerin hepsini yaşayıp negatif o yüzden dua et Rabbim ne derse o hakkında hayırlısı olsun inşallah canımÇok doğru söylüyorsun canım ama Azıcık belirti verse keşke bugün böyle çok duygusalım idrar testide yapmadım daha sadece hiç belirtim yok ona üzülüyorum
Normal muayene gibi tek farkı idrara sıkışıklık bu biraz zorluyor oda dayanılmıcak gibi değil sonunu düşününce dayanıyorsun canımTransfer işlemi nasıl yapılıyor.. Acılı bir işlem mi.. Dr dan rapor istesem sizce verir mi kızlar..
Inşallah artarak devam eder canım hayırlısıKızlaaaaaaar bugün 7.günüm dayanamadım iğne vurulmaya gittiğimde kanda verdim beta 23 çıktı inşallah rabbim tamamına erdirir. 2 gün sonra tekrar vereceğim inş
Valla ben de oyle dusunuyorum, tenefuslerde sınıfta otururum, okulda asansör var, esım bırakır sabah, donuste de arkadaslar bırakır eve, yakın 10 dk yurume mesafesi ama yokus cıkmadm gerekıyor, kesınlesene kadar boyle ıdare ederım.. 2 gun yatıp sonra yavas yavas hareketlenmeye baslıcam zaten..Bence başla canım , ağır bir işimiz yok en azından fiziksel birşey gerektirmiyor hiç değilse sürekli aklın transferde olmaz , hemencecik test günü gelir.Bende bir kaç gün rapor alıp sonra işime dönmek istiyorum.Benim de çok yoğun ya eve geliyorum pertim çıkıyor , sabahları zor uyanıyorum öyle alışmışım ki uyumaya
İnşallah cnm duanızda banada yer verin..Inşallah artarak devam eder canım hayırlısı
Çok iyi yapmışsın canım, dediklerin mantıklı o şekilde yaparsan hiç Bir sorun olmaz Allah'ın izniyle, Zaten Allah Nasip ettiyse embriyo tutacaksa her türlü tutuyorValla ben de oyle dusunuyorum, tenefuslerde sınıfta otururum, okulda asansör var, esım bırakır sabah, donuste de arkadaslar bırakır eve, yakın 10 dk yurume mesafesi ama yokus cıkmadm gerekıyor, kesınlesene kadar boyle ıdare ederım.. 2 gun yatıp sonra yavas yavas hareketlenmeye baslıcam zaten..
Ben sabahları ilac yuzunden erken kalıyorum uykuduzenım benım de bozuldu, ılacı koyup gerı bıraz daha uyuyorum.. İşte 3 gun rapor aldım
Oyle canım, bugun arkadsım da dedı olacagı varsa, hoplayıp zıplasan da tutar o dedı.. Düşeceği varsa da ne yapsak boş.. Zaman cabuk gecer hem deÇok iyi yapmışsın canım, dediklerin mantıklı o şekilde yaparsan hiç Bir sorun olmaz Allah'ın izniyle, Zaten Allah Nasip ettiyse embriyo tutacaksa her türlü tutuyor
Evet canım bende öyle okumuştum hatta teanderden sonra hemen tutunanlarda varmış.Yaa çok heyecanlı, çok az kaldı seninOyle canım, bugun arkadsım da dedı olacagı varsa, hoplayıp zıplasan da tutar o dedı.. Düşeceği varsa da ne yapsak boş.. Zaman cabuk gecer hem de
Bu arada 5.gün embriyolarınn tutunması 2 gunde gerceklesıyormus
Ayy inşallah sıkıca tutunurEvet canım bende öyle okumuştum hatta teanderden sonra hemen tutunanlarda varmış.Yaa çok heyecanlı, çok az kaldı senin
Hayırli olsun inşallahSelam kızlar
Çift embriyo transferi oldum bugun, geldim, şimdi 10 gün nasıl gececek