2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Transfer günü sayılmıyor kuzum evet
Bizim doktor tranferden 12 gün sonra kan testi istiyor yani aslında 10.gunu tam doldurmuş oluyorum
3.gun embrıyosunda 12.gun, 5.gun için 10.gün istiyor bızım hastane, demek ki her hastane farklı.. Bu arada bısey sorucam, hep yattın mı, nasıl gecırdın bu 10 günü

3.gun embrıyosunda 12.gun, 5.gun için 10.gün istiyor bızım hastane, demek ki her hastane farklı.. Bu arada bısey sorucam, hep yattın mı, nasıl gecırdın bu 10 günü
Ilk 2 gun yattım hic bi iş yapmadim ara ara kalkip yürüyüş yaptim oda oda gezdim
Beslenmeme dikkat ediyorum ara öğün kuruyemiş yiyorum yoğurt yiyorum
3 günden sonra biraz daha ayaklandım sende oyle kendini hasta moduna sokma stres olunca zaman geçmiyor ev içinde gunluk hafif isleri yapıyorum agir kaldırma kendini yorma yeter hayırlısıyla inşallah tutunucaklar bize

Idrara sıkışıklık evet zor sagolsun benim doktorum transferden sonra hastayı rahatlatın dedi o sırada sonda uyguladılar dünya varmış dedim

Sultan gıbıyım su an, eşim sağolsun şimdilik hıcbır ıs yaptırmıyor, suyu bıle kendı ıcerecek nerdeyse uzanıyorum onun dısında, bı de benım lavabo evın bı kosesınde, oraya gıdıp gelırken yürümüş oluyorum baya, iğne vurdurmaya gıttım geldık, dus aldım ılık su İle.. Baska ne yapim ki

Canım asla düşük değil.benim ilkinde 8. günümdü ve 26,1 çıkmıştı.Korkma değerin gayet güzel ve ikiye katlamış zaten

Daha ne olsun kuzum bol bol dinlenicez bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…