- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Transfer gununu saymıyoruz deıl mı, mesela benım bugun 1.günüm deil mi
Senın kan testı gunun bugun deıl mı canım, 5.gunler de 10.gün isteniyor
yaa şükür kandada görsem ozaman rahatlarımTabi nasıl.olsa gördün poztifi rahatladınŞaka bir yana en iyisini düşük çıkar moralin bozulur
3.gun embrıyosunda 12.gun, 5.gun için 10.gün istiyor bızım hastane, demek ki her hastane farklı.. Bu arada bısey sorucam, hep yattın mı, nasıl gecırdın bu 10 günüTransfer günü sayılmıyor kuzum evet
Bizim doktor tranferden 12 gün sonra kan testi istiyor yani aslında 10.gunu tam doldurmuş oluyorum
Ilk 2 gun yattım hic bi iş yapmadim ara ara kalkip yürüyüş yaptim oda oda gezdim3.gun embrıyosunda 12.gun, 5.gun için 10.gün istiyor bızım hastane, demek ki her hastane farklı.. Bu arada bısey sorucam, hep yattın mı, nasıl gecırdın bu 10 günü
Idrara sıkışıklık evet zor sagolsun benim doktorum transferden sonra hastayı rahatlatın dedi o sırada sonda uyguladılar dünya varmış dedimhanımlar transfer ile ilgili tek sıkıntım idrar dolu olarak yatmakben sürgüye yaparken resmen yere,üstüme yapıyomuş gibi hissediyorum ve pislenmişim gibi koroner anjio olduğumda 8 saat yatacaksın kıpırtısız dendiğinde,dedim yandımmm...3,5 saat tutabildim kardiyolog geldi kızdı kendine eziyet ediyosun titizlikten diye...sezeryandan sonra bile sırf sürgüye yaptırmasınlar diye jet gibi kalkmıştım millette ne azimli demişti...en çok sürgü olayına takıntılıyım malesef...
Ben 1 eylül de oldum 14 eylül test günüm benim daha geç3.gun embrıyosunda 12.gun, 5.gun için 10.gün istiyor bızım hastane, demek ki her hastane farklı.. Bu arada bısey sorucam, hep yattın mı, nasıl gecırdın bu 10 günü
Inşallah canım Rabbim nasip ederİnşallah bende onlardan biriyimdir buraya yazmak nasip olurtşk ederim canım
Sultan gıbıyım su an, eşim sağolsun şimdilik hıcbır ıs yaptırmıyor, suyu bıle kendı ıcerecek nerdeyseIlk 2 gun yattım hic bi iş yapmadim ara ara kalkip yürüyüş yaptim oda oda gezdim
Beslenmeme dikkat ediyorum ara öğün kuruyemiş yiyorum yoğurt yiyorum
3 günden sonra biraz daha ayaklandım sende oyle kendini hasta moduna sokma stres olunca zaman geçmiyor ev içinde gunluk hafif isleri yapıyorum agir kaldırma kendini yorma yeter hayırlısıyla inşallah tutunucaklar bize
Sizin doktorlar işi garantiye alıyorBen 1 eylül de oldum 14 eylül test günüm benim daha geç
Böyle yazıp sabaha cift cizgi görmek maşallah canım ya demekki duygusal olman belirtiymisİnşallah bende onlardan biriyimdir buraya yazmak nasip olurtşk ederim canım
Sanırım öyle ama pazar pazartesi regl günüm ya olursam diyorum kafamda deli sorularSizin doktorlar işi garantiye alıyor
Regl olmazsın ilacları bırakmadan, progestan kullanıyorsun deıl mıSanırım öyle ama pazar pazartesi regl günüm ya olursam diyorum kafamda deli sorular
Evet canım hap olarak ama yinede içime bi korku geliyorRegl olmazsın ilacları bırakmadan, progestan kullanıyorsun deıl mı
Sadece hap mı?Evet canım hap olarak ama yinede içime bi korku geliyor
Evet hap kullanıyorum günde 3 kereSadece hap mı?
Canım asla düşük değil.benim ilkinde 8. günümdü ve 26,1 çıkmıştı.Korkma değerin gayet güzel ve ikiye katlamış zatenArkadaşlar merhaba. 5 Gün embriyosu transfer edildi. 6. Gün idrarda silik cizgiyi göründe dayanamadım kan verdim 15,83 cıktı sonuç. Bugün 8. Gün ve kan verdim 36.01 cıktı sizce sonucum düşük mü?
Keşke erken yaptirmasaydim canım sıkıldı
Inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız
Daha ne olsun kuzum bol bol dinlenicez bu dönemdeSultan gıbıyım su an, eşim sağolsun şimdilik hıcbır ıs yaptırmıyor, suyu bıle kendı ıcerecek nerdeyseuzanıyorum onun dısında, bı de benım lavabo evın bı kosesınde, oraya gıdıp gelırken yürümüş oluyorum baya, iğne vurdurmaya gıttım geldık, dus aldım ılık su İle.. Baska ne yapim ki