2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayır olsun inşallah 🤲
Bol bol dua edin
Meryem suresi okuyun yada dinleyin
Bedir savaşında ki sahabelerin isimlerini okuyun
Kenzül Arş duasını seher vaktinde kıbleye dönük bir şekilde okumaya çalışın

Ben de tedaviye başladagimda transfer aşamalarına gelmek kısmet olursa bunları günlük yapmak istiyorum

Rabbin için hiçbir şey zor değil bu🤲
İnşallah canımm, Rabbım sana da nasıp etsin bu gunleri hayırlısıyla ❤️

hanımlar transfer ile ilgili tek sıkıntım idrar dolu olarak yatmak🙀🤷ben sürgüye yaparken resmen yere,üstüme yapıyomuş gibi hissediyorum ve pislenmişim gibi🤣koroner anjio olduğumda 8 saat yatacaksın kıpırtısız dendiğinde,dedim yandımmm...3,5 saat tutabildim kardiyolog geldi kızdı🙃kendine eziyet ediyosun titizlikten diye...sezeryandan sonra bile sırf sürgüye yaptırmasınlar diye jet gibi kalkmıştım millette ne azimli demişti...en çok sürgü olayına takıntılıyım malesef...

hanımlar transfer ile ilgili tek sıkıntım idrar dolu olarak yatmak🙀🤷ben sürgüye yaparken resmen yere,üstüme yapıyomuş gibi hissediyorum ve pislenmişim gibi🤣koroner anjio olduğumda 8 saat yatacaksın kıpırtısız dendiğinde,dedim yandımmm...3,5 saat tutabildim kardiyolog geldi kızdı🙃kendine eziyet ediyosun titizlikten diye...sezeryandan sonra bile sırf sürgüye yaptırmasınlar diye jet gibi kalkmıştım millette ne azimli demişti...en çok sürgü olayına takıntılıyım malesef...
Ah aynı benim gibi olanlarda varmış😁 3 denemem olmuştu önden. Üstüm batar kirli kalıyorum die o 2 saatte tuttum. Ayağa kalktığımda kasıklarım patlıycaktı. Busefer 4.denememde kendime kızdım. Bez istedim yerleştirdiler. Evet içime sinmedi ama kendimi kasmama konusunda içim rahattı. Kalkma saatim geldiğinde o şekilde gitmek istemediğim için banyoda su tutup giydim kıyafetlerimi… bazı özelliklerimizden bu süreçte geçici bir süre ayrı kalmalıyız. Zor bir süreç yaşıyoruz. Riske atacak herşeyden sakınmakta fayda var diye düşünüyorum

28 Ağustosta taze üçüncü gün embriyosu transfer oldu ama 14. Gün çağırdılar beni teste. Ben yarın yapmak istiyorum acaba niye bu kadar geç?
Benim 2 eylüldeydi bugün yaptırdım. Doktorlar sanıyorum düşük beta ile başlayan kişiler oluyor moral bozukluğuna fırsat vermek istemiyor yada geç tutunmayı düşünüyor olabilir.kendini hazır hissediyorsan ver testini.

Tutamıyacak kadar cok sıkısık olmaya gerek yok kı, bugun benımle aynı odadakı kadın transferden once dayanamadı gıttı lavaboya, 5dk sonra hemsıre geldı, ben lavaboya gıttım dedı, hemsıre kızdı kesın ıcınden, yapacak bişey yok oldugu kadar dedı artık..

Belirtilere takılırsak vakit geçmez herkesde belirti olucak diye bisey yok kimisi hiç belirtisiz pozitif görüyor kimisi belirtilerin hepsini yaşayıp negatif o yüzden dua et Rabbim ne derse o hakkında hayırlısı olsun inşallah canım 😍
İnşallah bende onlardan biriyimdir buraya yazmak nasip olur 🙏tşk ederim canım 🙏

Burada karsılastıgım bır cok İnsan belırtısız hamıle kalmıs, zaten belırtılerın çoğu kullandığımız ilaclardan kaynaklı.. Boşuna üzülüyorsun cnm.. Erken gebelıkte cok da belırtı aramamak gerek ❤️
İlk birkaçgün aramamıştım aslında belirti ama 2 gündür vücudumu dinliyorum ama yok inşallah bende belirti yaşamadan hamile kalanlardan olurum 🙏💕

Tutamıyacak kadar cok sıkısık olmaya gerek yok kı, bugun benımle aynı odadakı kadın transferden once dayanamadı gıttı lavaboya, 5dk sonra hemsıre geldı, ben lavaboya gıttım dedı, hemsıre kızdı kesın ıcınden, yapacak bişey yok oldugu kadar dedı artık..
Aynen bende suyu geç içtiğim için etki etmedi biraz uğraştılar katateri yerleştirecek yeri bulmak için ama yaptılar.ASirisini istemiyorlar zaten

🤣aynen doğru ama bilirim kalkmak yok ya kesin gelir...Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin vallahi sağlık bambaşka...kalbime boru sokuluyo düşün ama ben eyvah sürgüye nasıl yapacam,ya batarsam diyorum...

X